Sacmalama cocugun var hasta olursun.Kendımızı yicemıze baskaları uzulsun.Ayrıca hakkınıza gırmeye calısan onlar.Sen asilliğini kadınlıgını konuştur.Bırazcıkta sınırlerın harap olmuş.Keşke o zamanlar üye degoldim işte kendi kendimj yedim bitirdim
Çıktı zaten ya ben hep kötü iyide olsam kötü kötüde olsam edepsiz çok iyide oldum hiç görülmedi kayinvalidemler şehir dışındaydı biz tasincaktik evlerinde kaldık bir hafta dip.kose temizlik yaptım balkobunu yikayacaktim.tam.onlar geldi balkobunu yikamamisim diye hci begenmedim evi dedi tuttu eltim yıkadı o gün balkonu diye sağol kızım eline sağlık bilmemne diye diye bitiremedi ya bir sürü şey var dengeyi kuramıyor arada sırf bu yüzden patladımŞimdi kayınvalideden de özür diletirler o zaman sana. Bu kadar destek çıkmayan bi eşin varken bu kadar aleni nasıl laf söylüyorsun. Adın edepsize çıkacak
Eltimde zamanında eşimle.kavga ediyormuş araba için bizde kalsın diye bende o dahil olurken susamadimİnsan kendi kazanmadigi parayı konuşmamalı. Eşinin ailesinin verdiği mali parayı da konuşmamalı. Çünkü kişiyi asla ilgilendirmez. Herkes nasıl alıyorsa evini arabasını öyle yapacaksınız.
Selamlar. En son actigim konuda kayınvalide ve eltimden dert yanmistim yinede iki senedir ağzımı açıp birşey diyememistim ama en sonunda bomba patladı.
Pazar günü kayinvalidemlere gittik gündüzden akşamda kendi annemlere gececektik. Biz tam.cikarken eltimler geliyormuş onlara bende eltimle bir araya gelmek istemiyorum. Kendisini samimi bulmuyorum ekstra sinsi bu durum sinirlerimi bozuyor . Özel günlerde görüşmeyi tercih ediyorum sadece doğum günü aile yemeği vs. Anlaşamıyoruz kısaca yüzüne gülerek laf sokmaya çalışan tipler vardır ya aynen öyle biri.
Her neyse kayınvalidem biz onlar gelince gidiyoruz diye bozuldu kayinpederime telefonda hep işleri var zaten bunlarin falan dedi. Bende şaka yollu bizi yalnız agirla kimseyi çağırma biz varken daha sık gelelim dedim . Bir başladı bağırmaya ilk defa bagirdi bana o kadar . Ben oğullarımi bir araya getiremeyecek miyim sende gitme o zaman kardeşine eşime diyorki gitmeyeceksin onun kardesinede falan da filanda. Neyse dedim ki anne biz anlaşamıyoruz eltimle birbirimize gıcık gidiyoruz çok sinsi geliyor bana ayrıca sen ikimiz arasında kıyas yapiyorsun birde kırgınım ben onlara . Diyorki ne kıyas yapicam oda sana kırgın sinsi değil hiçte falan diye bağırıyor. Benim kayinvalidecigim benim yemeğimi yemez eltime bir makarna yaptirir yere göğe sigdiramaz herşeye heryere berqber giden tiplerdir. Eltim ben evlenmeden önce evlerine adım.atmazmis ben evlendim evlerinden çıkmaz oldu neyse detaylar çok ta uzun olacak toparlayayim.
Velhasıl kelam kayınvalidem parladikca parladı bana bende inceldiği yerden kopsun dedim artık herşeyi döktüm . Beni kabul edemeyislerini torunları olmasa umurlarinda olmayisimi beni bir türlü sevemediklerini bana danistigi şeyleri tekrar eltime danışıp salak yerine koyusunu cimriligini herşeyi söyledim oda bana yazıklar olsun sana diyip o sırada kucağında olan çocuğumu al şu çocuğunu diyerek fırlatarak ağlaya ağlaya gitti.
Eşimle birbirimize girdik . Eşim arayı duzeltmemi istiyor annesi ağladı ya kıyamet koptu çünkü . Ne yalan söyleyeyim.kimseyle aram düzelsin istemiyorum sadece eşimle tartismaktan bıktım. Şimdi nasıl bir yol izlemeliyim lütfen bana akıl verin . Uzun olduysa kusura bakmayın baya doluyum çünkü .
Sizn bu yazdıklarınızı biz de yaşıyoruz eltimle zaman zaman ama ben alttan aldığım için hiç böyle sıkıntı yaşamıyoruz kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda kayınvalideniz evlatlarının Bi arada görmek ister siz nasıl kardeşlerinizle bi arada olmak isterseniz o şekilde düşünün çok abarttığınızı düşünüyorum.Selamlar. En son actigim konuda kayınvalide ve eltimden dert yanmistim yinede iki senedir ağzımı açıp birşey diyememistim ama en sonunda bomba patladı.
Pazar günü kayinvalidemlere gittik gündüzden akşamda kendi annemlere gececektik. Biz tam.cikarken eltimler geliyormuş onlara bende eltimle bir araya gelmek istemiyorum. Kendisini samimi bulmuyorum ekstra sinsi bu durum sinirlerimi bozuyor . Özel günlerde görüşmeyi tercih ediyorum sadece doğum günü aile yemeği vs. Anlaşamıyoruz kısaca yüzüne gülerek laf sokmaya çalışan tipler vardır ya aynen öyle biri.
Her neyse kayınvalidem biz onlar gelince gidiyoruz diye bozuldu kayinpederime telefonda hep işleri var zaten bunlarin falan dedi. Bende şaka yollu bizi yalnız agirla kimseyi çağırma biz varken daha sık gelelim dedim . Bir başladı bağırmaya ilk defa bagirdi bana o kadar . Ben oğullarımi bir araya getiremeyecek miyim sende gitme o zaman kardeşine eşime diyorki gitmeyeceksin onun kardesinede falan da filanda. Neyse dedim ki anne biz anlaşamıyoruz eltimle birbirimize gıcık gidiyoruz çok sinsi geliyor bana ayrıca sen ikimiz arasında kıyas yapiyorsun birde kırgınım ben onlara . Diyorki ne kıyas yapicam oda sana kırgın sinsi değil hiçte falan diye bağırıyor. Benim kayinvalidecigim benim yemeğimi yemez eltime bir makarna yaptirir yere göğe sigdiramaz herşeye heryere berqber giden tiplerdir. Eltim ben evlenmeden önce evlerine adım.atmazmis ben evlendim evlerinden çıkmaz oldu neyse detaylar çok ta uzun olacak toparlayayim.
Velhasıl kelam kayınvalidem parladikca parladı bana bende inceldiği yerden kopsun dedim artık herşeyi döktüm . Beni kabul edemeyislerini torunları olmasa umurlarinda olmayisimi beni bir türlü sevemediklerini bana danistigi şeyleri tekrar eltime danışıp salak yerine koyusunu cimriligini herşeyi söyledim oda bana yazıklar olsun sana diyip o sırada kucağında olan çocuğumu al şu çocuğunu diyerek fırlatarak ağlaya ağlaya gitti.
Eşimle birbirimize girdik . Eşim arayı duzeltmemi istiyor annesi ağladı ya kıyamet koptu çünkü . Ne yalan söyleyeyim.kimseyle aram düzelsin istemiyorum sadece eşimle tartismaktan bıktım. Şimdi nasıl bir yol izlemeliyim lütfen bana akıl verin . Uzun olduysa kusura bakmayın baya doluyum çünkü .
Oldu en çok eşim yüzünden hala yüzsüz yüzsüz ara konuş olmadı git anneme diyor hiç benim penceremden bakmiyorSacmalama cocugun var hasta olursun.Kendımızı yicemıze baskaları uzulsun.Ayrıca hakkınıza gırmeye calısan onlar.Sen asilliğini kadınlıgını konuştur.Bırazcıkta sınırlerın harap olmuş.
Eltınız ve kvlıdeyı boşverın.Sorun eşiniZde.Oldu en çok eşim yüzünden hala yüzsüz yüzsüz ara konuş olmadı git anneme diyor hiç benim penceremden bakmiyor
Kocanız adam olsa o ailede kimse sizi bu kadar ezemezdi.Hiç birsey demedi . Gitti eltimden özür diletti bana.
Ve bu durumu yaşatan kocayla aynı evdesiniz hala.Diledim hemde kayınvalide kayınpeder evinde bak biz kardeş olcaz yüzyüze bakcaz dedim. Bana elinin tersiyle itme hareketi yaparak çekil çekil dedi yuzume bile bakmadan . Ya çok şey var çok boşa degilde anlatamıyorum ya
Çok alttan alıyordum vallahi hani ben ki sert yapısı olan biriyim susuyordum. Sadece bir gün kayinvalidemler bizdeydi bir ay falan oluyor. Akşam ateslendim40 derece ateşim var arabaSizin bu yazdıklarınızı okurken
Sizn bu yazdıklarınızı biz de yaşıyoruz eltimle zaman zaman ama ben alttan aldığım için hiç böyle sıkıntı yaşamıyoruz kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda kayınvalideniz evlatlarının Bi arada görmek ister siz nasıl kardeşlerinizle bi arada olmak isterseniz o şekilde düşünün çok abarttığınızı düşünüyorum.
Valla bende eltimden nefret ederim ki o da benden..ama asla biz vrken onalrı çağrıma faln demem kardşlrn arasına girmem tabiki ailecek olacak vakit geçirecekler o beni ilgilendirmez meraba der geeçrim kenara...siz biraz uzatmış ve abartmışsınz gibi geldi..
Evet bu yüzden kopma noktasina geliyoruz hepKocanız adam olsa o ailede kimse sizi bu kadar ezemezdi.
Ne demek zorla eltiden özür diletmek?
Şu yaşananlarda tek suçlu ezik kocanız ve ona boyun eğen sizsiniz.
Ne biçim olmuş mesajın kusura bakmayın şarjım bitti bir anda karışık olmuş velhasıl ben hastayken kalkıp gelmeyen kardeşine ihtiyacım var gel diyemeyen kocam kaynima onlar size gece demedi gündüz demedi koşturdu gel diyemeyen kayınvalidem yüzünden patladin isteÇok alttan alıyordum vallahi hani ben ki sert yapısı olan biriyim susuyordum. Sadece bir gün kayinvalidemler bizdeydi bir ay falan oluyor. Akşam ateslendim40 derece ateşim var araba
yok altimizda taksi çağırıyoruz gelmiyor kayınvalidem eşimin kardesini aradı gelirmisin diye gelemem anne çok yorulduk vugun hep çok gezdik dedi kapadı twlefonu kayınvalidem tek laf söylemeden tamam oğlum dedi .
Evet bu yüzden kopma noktasina geliyoruz hep
O herşeye ağlıyor o onun silahida.kayinvalidem denge kurmayı öğrensin diye karistirdim birde zorla güzellik olmaz diye . Ee görüşmek istemiyoru ama her gittiğimde kayinvalideme onlarda geliyor ben ne yapayım.simdiEltinizi sevmeyebilirsiniz..Gorusmek istemeyebilirsiniz.Bu sizin en dogal hakkiniz ama Kayinvalidenizi bu olaya neden karistirdiniz?Ona da ben varken buraya cagirmayin demeniz bence yanlis olmus.Seviyeli bir sekilde muhattap olup kisa sure ayni ortamda durabilirsiniz.Bu ikinizin arasinda bir sorun.Kadini da olayin icine cekmissiniz..Sizden buyuk biri ve en onemlisi de esinizin annesi..Aglatacak raddede laf soylemeniz iyi olmamis bence gonlunu alin..Esiniz icin sadece..
Kayinvalidemde eşit davransın diyorum. Güle oynaya aldı beni öbür gelinini ağlaya ağlaya almış şimdi ben ne kötülüğümu gördü böyle yapıyor hazmedemiyorum.Canı ikinizide çağırmak istemıs 2 nızıde cagırmıs.Evine kımı cagıracagına sen karar veremezsın.Ayrıca dıger eltınızı çok sevıo dıye sızde birazcık huzursuzluk hıssettım.Ayrıca sızın sorununuz eltınızle kayınvalıdeyle hıc bır ısınız yok.
Kimseniz yok mu?Çok alttan alıyordum vallahi hani ben ki sert yapısı olan biriyim susuyordum. Sadece bir gün kayinvalidemler bizdeydi bir ay falan oluyor. Akşam ateslendim40 derece ateşim var araba
yok altimizda taksi çağırıyoruz gelmiyor kayınvalidem eşimin kardesini aradı gelirmisin diye gelemem anne çok yorulduk vugun hep çok gezdik dedi kapadı twlefonu kayınvalidem tek laf söylemeden tamam oğlum dedi .
Evet bu yüzden kopma noktasina geliyoruz hep
Sizce nasıl bir yol izlemeliyim peki . Gerçekten çok yorukdum bu durumdan çünküSizin hataniz kvdeye karşı empati göstermemeniz. Hangi konuda derseniz: bir anne evlatlarını bir araya getirmeye sever. Mesela beraber yemek yemeği. Beraber zaman geçirmeyi. Bunda garip birşey yok. Size kalsa herkesi ayrı ayri carilacak. Beraber vakit gecirilmeyecek. Kayınvalide buna isyan etmesi cok mu anormal.
Sizin egonuz birseylere incinmiş, kalbiniz de kırılmış olabilir anlarım. Ama sizin yanınızda bir aile dinamiği olduğunu unutmayin. Nasıl sizin çocuğunuz kıymetli ise, kayınvalide ye evlatları kiymetli. Elti-savaşlarına çocuklarının karışmasını istemez tabi. Her zaman her yerde taşları dökmek iyi değildir.
2. el eşyayla gelinliği layık gören kadın mı seni güle oynaya aldı?Kayinvalidemde eşit davransın diyorum. Güle oynaya aldı beni öbür gelinini ağlaya ağlaya almış şimdi ben ne kötülüğümu gördü böyle yapıyor hazmedemiyorum.
Ailem var ama onlarında sağı solu. Belli olmazKimseniz yok mu?
Neden eşiniz size sığıntı gibi davranıyor?
2. el eşyalar, gelinliği çok görmeler vs. Aşktan gözünüz mü kördü?
Yani sorunsuz düğün dernek herşeye he dedik ailecek eltim dugunde kocasına yürü gidiyoruz diye kavga çıkarıp çekip gitmiş herkesin ortasinda ben ve ailem sessiz sakin kaldıkça şimdi biz kotuyuz2. el eşyayla gelinliği layık gören kadın mı seni güle oynaya aldı?
Selamlar. En son actigim konuda kayınvalide ve eltimden dert yanmistim yinede iki senedir ağzımı açıp birşey diyememistim ama en sonunda bomba patladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?