Yine bir kayinvalide vakası...

Ben konuyu kapattikca eşim.aciyor malesef benim.icin şuan hayat daha huzurlu açıkçası ama.esim huzursuzluk çıkarıyor benim.annem.kardesim diyor. Evlat ta kayiriyorlar zaten o ayrida bunları goremiyor eşim

Sizden önce alınan arabadan size ne. Dedenin vereceği paradan da size ne. eşinizi ilgilendirir olmadı Çalışın kendiniz kazanın. Yetmiyorsa yetiştirmeye çalışın. Maddi konuda tek laf etmek düşmez size.

Hiç birsey demedi . Gitti eltimden özür diletti bana.

Eşim hakkını arasa ev almak istiyorduk niye onların altına daha çok eskiseydi. Çalışıyordum ben o ara ayrıca beni katıyor hep eşim bende girmek.istemiyorum ama sessizliği millete sesi hep bana çıkıyor nedense

Ben konuyu kapattikca eşim.aciyor malesef benim.icin şuan hayat daha huzurlu açıkçası ama.esim huzursuzluk çıkarıyor benim.annem.kardesim diyor. Evlat ta kayiriyorlar zaten o ayrida bunları goremiyor eşim
Bacım tabiki kayıracak ailesi onlar bizde ailemizde ki kötüleri çıkara biliyormuyuz bide erkek bu itiraf etmesi zor kabullenmesi zor sen kurnaz yanaşman gerek

Bacım tabiki kayıracak ailesi onlar bizde ailemizde ki kötüleri çıkara biliyormuyuz bide erkek bu itiraf etmesi zor kabullenmesi zor sen kurnaz yanaşman gerek
Ben sahte davranamiyorum sorun o yüzüne gülüp.arkasindan konuşamıyorum ne.varsa yüzüne işte kötü huyum bu

Dilememelıydın şimdi degıl esın ozur dıletmeye calısınca acsaydın keşke konu.

Ben sahte davranamiyorum sorun o yüzüne gülüp.arkasindan konuşamıyorum ne.varsa yüzüne işte kötü huyum bu
Yahu sahte davran demiyorum ama herşey her yerde konuşulmaz ha böylede hep suçlu sen olursun yeri zamanını bekle herşey için eşinin görmesini sağla şikayetçi sorunlu kadın haline girme

Dilememelıydın şimdi degıl esın ozur dıletmeye calısınca acsaydın keşke konu.
Boşver olan olmuş artık eltın guzelce işlerını yurutuo olan senın evlılıgıne ve sınırlerıne oluo.Ayrıca eşinde tam dayaklık.Polıtık davran bıraz.Şimdide annesınden ozur dıletir sana.

Evet dileyeceksin diyor bana duzelteceksib diyor

İnsan kendi kazanmadigi parayı konuşmamalı. Eşinin ailesinin verdiği mali parayı da konuşmamalı. Çünkü kişiyi asla ilgilendirmez. Herkes nasıl alıyorsa evini arabasını öyle yapacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…