Ben konuyu kapattikca eşim.aciyor malesef benim.icin şuan hayat daha huzurlu açıkçası ama.esim huzursuzluk çıkarıyor benim.annem.kardesim diyor. Evlat ta kayiriyorlar zaten o ayrida bunları goremiyor eşimMesafe koyacaksın bacım başka caren yok kötü olmadan senin yaşadıklarından bin beterini yaşadım eşim bi tercih yapmak zorunda kaldı ben istedim die değil durumu gördüğü için çünki delirme noktasına geldim oda anlayış gösterdi kendi gidebilir ama ben ablaları ile görüşmüyorum görüşmeyeceğim sende duruşunu net göster ama sürekli dırdır şikayet eden kadın moduna girme
Hiç birsey demedi . Gitti eltimden özür diletti bana.Boşver tatlım evet fesatlık var.Daha parayı almışınız arabayıda bırakın bız kullanalım.Arabayı satıcaz ıstemeyın deyınce ne dedı kocan?Boşver sen hıc kaynanana bana bole demıstı fln deme.Sallama hıc gormemezlıkten gek.Ama 2 kardes onlar canım.
Abowwww dilemeseydın kızHiç birsey demedi . Gitti eltimden özür diletti bana.
Senın kocam garıp ondan yuz buluolar.Abowwww dilemeseydın kız
Eşim hakkını arasa ev almak istiyorduk niye onların altına daha çok eskiseydi. Çalışıyordum ben o ara ayrıca beni katıyor hep eşim bende girmek.istemiyorum ama sessizliği millete sesi hep bana çıkıyor nedenseSizden önce alınan arabadan size ne. Dedenin vereceği paradan da size ne. eşinizi ilgilendirir olmadı Çalışın kendiniz kazanın. Yetmiyorsa yetiştirmeye çalışın. Maddi konuda tek laf etmek düşmez size.
Hiç birsey demedi . Gitti eltimden özür diletti bana.
Diledim hemde kayınvalide kayınpeder evinde bak biz kardeş olcaz yüzyüze bakcaz dedim. Bana elinin tersiyle itme hareketi yaparak çekil çekil dedi yuzume bile bakmadan . Ya çok şey var çok boşa degilde anlatamıyorum yaAbowwww dilemeseydın kız
Bacım tabiki kayıracak ailesi onlar bizde ailemizde ki kötüleri çıkara biliyormuyuz bide erkek bu itiraf etmesi zor kabullenmesi zor sen kurnaz yanaşman gerekBen konuyu kapattikca eşim.aciyor malesef benim.icin şuan hayat daha huzurlu açıkçası ama.esim huzursuzluk çıkarıyor benim.annem.kardesim diyor. Evlat ta kayiriyorlar zaten o ayrida bunları goremiyor eşim
Biliyorum onunlada bu yüzden hep kavga ediyoruz zatenÖzür mü diletti bence kimseye değil eşine tak kafayı. Eşin bu duruma düşürüyor seni
Eşin suçlu .Keşke dılemeseydın ozur.Özür mü diletti bence kimseye değil eşine tak kafayı. Eşin bu duruma düşürüyor seni
Ben sahte davranamiyorum sorun o yüzüne gülüp.arkasindan konuşamıyorum ne.varsa yüzüne işte kötü huyum buBacım tabiki kayıracak ailesi onlar bizde ailemizde ki kötüleri çıkara biliyormuyuz bide erkek bu itiraf etmesi zor kabullenmesi zor sen kurnaz yanaşman gerek
Evet aynen öyleSenın kocam garıp ondan yuz buluolar.
Dilememelıydın şimdi degıl esın ozur dıletmeye calısınca acsaydın keşke konu.Diledim hemde kayınvalide kayınpeder evinde bak biz kardeş olcaz yüzyüze bakcaz dedim. Bana elinin tersiyle itme hareketi yaparak çekil çekil dedi yuzume bile bakmadan . Ya çok şey var çok boşa degilde anlatamıyorum ya
Biliyorum onunlada bu yüzden hep kavga ediyoruz zaten
Ben eşim kayinvalidemde zaten evet nasıl olacak bakalım bundan sonraBiraz politik olmayı öğrenmen lazım. Orada tartışmak hoş olmamış. Yalnızken yapmak lazımdı ama geçti artık.
Yahu sahte davran demiyorum ama herşey her yerde konuşulmaz ha böylede hep suçlu sen olursun yeri zamanını bekle herşey için eşinin görmesini sağla şikayetçi sorunlu kadın haline girmeBen sahte davranamiyorum sorun o yüzüne gülüp.arkasindan konuşamıyorum ne.varsa yüzüne işte kötü huyum bu
Boşver olan olmuş artık eltın guzelce işlerını yurutuo olan senın evlılıgıne ve sınırlerıne oluo.Ayrıca eşinde tam dayaklık.Polıtık davran bıraz.Şimdide annesınden ozur dıletir sana.Dilememelıydın şimdi degıl esın ozur dıletmeye calısınca acsaydın keşke konu.
Keşke o zamanlar üye degoldim işte kendi kendimj yedim bitirdimDilememelıydın şimdi degıl esın ozur dıletmeye calısınca acsaydın keşke konu.
Evet dileyeceksin diyor bana duzelteceksib diyorBoşver olan olmuş artık eltın guzelce işlerını yurutuo olan senın evlılıgıne ve sınırlerıne oluo.Ayrıca eşinde tam dayaklık.Polıtık davran bıraz.Şimdide annesınden ozur dıletir sana.
Eşim hakkını arasa ev almak istiyorduk niye onların altına daha çok eskiseydi. Çalışıyordum ben o ara ayrıca beni katıyor hep eşim bende girmek.istemiyorum ama sessizliği millete sesi hep bana çıkıyor nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?