- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.145
- 298
Burasi boyle maalesef. İşin buralara yasanmisliklar yuzunden geldigini kabul etmezler, anlatsaniz da gormezden gelirler. Herkes kendi iliski dinamikleriyle kiyaslayarak sizi abartli bulmuş zaten. Ortada sanki cok fedakar harika bir anne, gelinlerine her zaman esit davranan mukemmel bir kayinvalide varmiş gibi yorumlar yapilmis. Durum oyle olsaydi gercekten kayinvalide harika olsaydi ve siz sirf elti icin kadina bu laflari deseydiniz haklilardi. Sonucta kadinin ne sucu var biraz eltiye tahammul edebilirsin denebilirdi. Ama kayinvalidem beni her firsatta eltimle bir araya getirip ikisi bir olup bi ordan laf sokacaklar bi buradan, benim yaptigim yemegi yemeyecek, tatliya elini surmeyecek, her firsatta sevmedigimi bildigi eltimi gozume soka soka iyice arami acmaya calisacak ben de onun hatrina susup oturcam. Yani bu insanlar nasil hayatlar yasiyor da bu kadar ılımlı (!) olabiliyor ben hayret ediyorumDuygularıma tercuman olan biri oldu sonunda. Her türlü rekabet var ya en ufak şey bile batmazmi insana . Az öncede örnek verdim ben tatlı yaparım dokunmaz kaynanam ben ordayken kalk tatlı yap der eltime. Ben kilomu veremedim doğumdan sonra eltim emziriyor verdi kilosunu ben diyet yapıyorum kilolu kaldım anne diyorum eltim anne getir. Tartıyı ben tartilayim ay genç kızlık kiloma donmusum diye nispet yapıyor. Bunlar ufak şeyler ama sinir bozucu. Ben normal doğum yapamadım düşük tansiyon erken doğum bebeğim bir ay kuvozde kaldı o sırada daha dikisliyim kayınvalidem oğluma halı aldircakmis kocama halı seçmeye gidiyor hemde eltimle bende o halde o psikolojide gezdim aldım halıyı bozuldu.ben normal doğum yapamadım. Ama yaşadığım acıları düşük risklerini bebeğim ha oldu ha ölcek korkusunu ben yaşadım kuvozde ama o eltimin normal doğumda ki acilarina ağlıyor benim yanımda durup durup ben bunları kaldıramıyorum ya