Yine bir görümce konusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yalnız bu üye milletin anasına takmış. Herkese anneli anneli yürüyor. Empati (?!?!?) olması için anne de anne.
Yani annelerimiz herhangi birinin davranışıyla değer kaybedebilir mi ya.
Birde gorumcenin belki sıkıntısı derdi var kadının morali bozuk . Yüzü asık çıksa bu sefer suratsizsin neden derler . Görümce olmayacağım Allah'tan

Şükür evime geleni kapıda karşılar ağırlarım.
Gittiğim yerlerdede insanlar hoşgeldin der.
Bu padişahlık değil saygı.
Sizede gittiğiniz yerde yok sayılmalı oturmalar diyelim ozaman.

Hiç gelip selam vermemiş olsa, tepkinizi bir tık belki haklı bulacağım da kadın gelip hoş geldin demiş yani. İlla o an yapmak zorunda değil. Belli ki bir işi var, olmayadabilir. Geç olsun güç olmasın demişler. Çocuk gibi laf sokmuşsunuz bir de.
Eşiniz, başka konularda size destek olmuyor ve sözleriniz havada kalıyorsa, eşinizle çözün problemi.
Sizi aramak zorunda da değil. En azından eşinize, sizin nasıl olduğunuzu sormuş. Bu kötü bir şey mi?
Ve yine, herkes sizi sevmek zorunda da değil.
Siz fazla mı şey bekliyorsunuz insanlardan ne.

Amaaaaan. Isterse hic hos geldiniz demesin sallaaaa ya. Vallahi omur boyle gecmez takmaaaa

O an işi olabilir. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor ki. Çok abartmışsınız. Altı üstü bir hoşgeldin denecek. Çıktığında size işim vardı dese ne olurdu demese ne olurdu. Bu defa da çıkıp bir de işim var dedi, diyecektiniz. Yerinizde olsam bu kadar basit bir konuyla annemi üzmezdim. Asla da böyle bir şeyi önemsemem.

Ezik olmaktan iyidir.
Annesinin görmezden gelinmesini yok sayanın kendisine saygısı yoktur.
Herşeyi yuta yuta miğde genişliyo tabi
Benim annem mesela ezik birilerin saygısına ihtiyaç duyamacak kadar asil ve değerli bir kadındır. O yüzden ona biri selam vermiş vermemiş onun değerini en ufak şekilde etkilemez. Sizin annenizin değeri bu şekilde ölçülmesi üzücü tabii. Başkalarının o şekilde olmaması sizde çok fena “miğde”hazımsızlığı oluşturmuş

Siz bildiğiniz problem aramışsınız. Görümceniz kaşının üstünde gözün var dese de aynı olurdu. Mecburen görüştüğümüz insanları sevmeyebiliriz ama saygı duymak zorundayız. Bana biri böyle davransa bende tenezzül edip muhatap olmam yani ne bekliyorsunuz millete çemkireceksiniz insanlar da hiçbirşey olmamış gibi mi davranacak. Ayrıca orası sizin de eviniz sayılır misafir sayılmazsınız. Ben olsam içeri girer selam verip çıkardım ki hep öyle yaparım yakın olduğum insanlara. Görümceniz de demiştir geldi içeri oturdu bir yanıma gelip selam vermedi diye.
Dünya sizin ve annenizin etrafında dönmüyor. Eşiniz de baya mülayimmiş ben böyle şeyler yapsam baya büyük kavga ederiz.

Aslında sorun dediğimiz şeyler nokta misali ama insanız kendimize hemen bi sıkıntı çıkarıyoruz

Anneniz varmış o bir çıkıp selam vermemis ayıp etmiş diyelim siz de anneniz varken ortalığı daha da gerecek laf sokmussunuz . Sonuçta anneye ayıp olmasın ,anne üzülmesin isteyen sizin yaptığınızi da yapmaz . Sonra gerekirse arar konuşurum bu durumu ama annemin yanında yapmazdım . Bilemiyorum bana zor insanlarmissiniz gibi geldi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…