- 9 Ağustos 2021
- 15.363
- 52.583
- 548
Yani annelerimiz herhangi birinin davranışıyla değer kaybedebilir mi ya.Yalnız bu üye milletin anasına takmış. Herkese anneli anneli yürüyor.Empati (?!?!?) olması için anne de anne.
Miğde?
Heryer… Her şey buradan görünüyor zaten. Mesleki başarınız da sizin bakış açınıza göre tabi. Size sevgi dolu, küçük şeylere takılmayacağınız bir hayat diliyorum. annenizin saygısını selamlara bağladığınıza göre her yerde ama her yerde sizi selamlamaları dileği ile. Padişahım çok yaşa.
Hiç gelip selam vermemiş olsa, tepkinizi bir tık belki haklı bulacağım da kadın gelip hoş geldin demiş yani. İlla o an yapmak zorunda değil. Belli ki bir işi var, olmayadabilir. Geç olsun güç olmasın demişler. Çocuk gibi laf sokmuşsunuz bir de.Eşinizin kardeşi size ve getirdiğiniz misafire saygı duyup bir hoşgeldin deme zahmetinde dahi bulunmazsa sizin bana önerdiğiniz gibi sakin kalmanızı dilerim. Eşiniz her fırsatta sadece bu konu için değil her konu için açığını kapatmaya çalışıp söylediğiniz her şey havada kalırsa size sakin kalmanızı dilerim. Başka ile tatile sizin evinize geleceğini söylemek için eşinizi ararsa ki 5,5 aylık hamileyim sizin sakin kalmanızı dilerim. Sırf sizi aramamak için eşinize “sevgi nasıl” diye soruyorsa sizin sakin kalmanızı dilerim. Göz göre göre sizi sevmediğini ve saygı duymadığını gördüğünüz halde arkanızda bir destekçi olmaz ise sizin sakin kalmanızı dilerim.Herkese teşekkürler
O an işi olabilir. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor ki. Çok abartmışsınız. Altı üstü bir hoşgeldin denecek. Çıktığında size işim vardı dese ne olurdu demese ne olurdu. Bu defa da çıkıp bir de işim var dedi, diyecektiniz. Yerinizde olsam bu kadar basit bir konuyla annemi üzmezdim. Asla da böyle bir şeyi önemsemem.Kızlar merhaba,
Eşim ben ve annem birlikte eşimin ailesinin yanına geldik ziyarete. Eşimin ablaları da köye gelmişler. Biz de 2,5 saatlik yoldan geliyoruz. Eve girdik herkes hoş sohbet karşılama, bir görümcem ne çıktı hoşgeldiniz dedi ne anneme hoş beş etti hiçbir şekilde yarım saat yanımıza dahi çıkmadı mutfakta olduğunu bildiğim halde, kapıdan dahi bakmadı. Yarım saat sonunda geldi sarılmaya “bi an hiç çıkmayacaksın sandım abla, annem de var” dedim bu direk kendini savunmaya geçti. Ben böyle diyince eşim bana ters ters baktı. Görümcem kahvaltı masasına gelmedi beni prostesto ediyor galiba. Çok sinirlerim bozuk eşime çok öfkeliyim. Annem gelmiş sonuçta çık hoşgeldin de yine git ne yapıyorsan yap. Ben haksız mıyım kızlar, bütün tadım tuzum kaçtı
Benim annem mesela ezik birilerin saygısına ihtiyaç duyamacak kadar asil ve değerli bir kadındır. O yüzden ona biri selam vermiş vermemiş onun değerini en ufak şekilde etkilemez. Sizin annenizin değeri bu şekilde ölçülmesi üzücü tabii. Başkalarının o şekilde olmaması sizde çok fena “miğde”hazımsızlığı oluşturmuşEzik olmaktan iyidir.
Annesinin görmezden gelinmesini yok sayanın kendisine saygısı yoktur.
Herşeyi yuta yuta miğde genişliyo tabi
Ezik olan asil otaEzik olmaktan iyidir.
Annesinin görmezden gelinmesini yok sayanın kendisine saygısı yoktur.
Herşeyi yuta yuta miğde genişliyo tabi
Aslında sorun dediğimiz şeyler nokta misali ama insanız kendimize hemen bi sıkıntı çıkarıyoruzKızlar merhaba,
Eşim ben ve annem birlikte eşimin ailesinin yanına geldik ziyarete. Eşimin ablaları da köye gelmişler. Biz de 2,5 saatlik yoldan geliyoruz. Eve girdik herkes hoş sohbet karşılama, bir görümcem ne çıktı hoşgeldiniz dedi ne anneme hoş beş etti hiçbir şekilde yarım saat yanımıza dahi çıkmadı mutfakta olduğunu bildiğim halde, kapıdan dahi bakmadı. Yarım saat sonunda geldi sarılmaya “bi an hiç çıkmayacaksın sandım abla, annem de var” dedim bu direk kendini savunmaya geçti. Ben böyle diyince eşim bana ters ters baktı. Görümcem kahvaltı masasına gelmedi beni prostesto ediyor galiba. Çok sinirlerim bozuk eşime çok öfkeliyim. Annem gelmiş sonuçta çık hoşgeldin de yine git ne yapıyorsan yap. Ben haksız mıyım kızlar, bütün tadım tuzum kaçtı
Anneniz varmış o bir çıkıp selam vermemis ayıp etmiş diyelim siz de anneniz varken ortalığı daha da gerecek laf sokmussunuz . Sonuçta anneye ayıp olmasın ,anne üzülmesin isteyen sizin yaptığınızi da yapmaz . Sonra gerekirse arar konuşurum bu durumu ama annemin yanında yapmazdım . Bilemiyorum bana zor insanlarmissiniz gibi geldiKızlar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?