• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine Bir Evlilik Sorunu

Yok yok kesinlikle öyle düşünmez. Sonuçta düğünün de masrafı var zaten gelen takılar düğün amsrafını anca karsılar
ne masrafı canım? en fazla sen kına gecesi yaparsın o kadar. takı eşya lüzumsuz diyen adam düğün yapmaz. gider nikah kıyar o kadar. takıları kredi borçları için kullanacak ya hani.

Bunları diyememm. Bi kere kavga ederken hep kendi aileni düşünüyosun ben evlenince çocuğum bişey istediğinde alamam kızım oğlum demek istemiyorum senin ailen için kendi çocuklarımdan kısmak istemiyorum dedim de İnsan sevdiğinin iyi günde de kötü günde de yanında olur param yok diye benden ayrılıyorsan ayrıl zaten böyle bi kızla ben evlenmek istemem , benim annemi babamı küçümseyen benim yetersiz olduğumu düşünen , beni aciz karımı çocuklarımı aç açık bırakacak bi kadını ben kendime eş diye almam demişti. O onları söyleyince kendimi çok kötü hissettim gercekten utandım bian mahcup oldum sonra aramız düzelmişti ama o kurduğum cümleleri hiçbir zaman unutmayacağını söyledi bana

Ya ben işte belki değilsinizdir diyorum ama bu dedikleriniz hep duygusal bağımlılık göstergesi. Aranız düzelmesin zaten. Ayrılmanız gerekiyor. Onun ne düşündüğü önemli değil. O diyor mu "ben kelebek'e buraya gel dersem benim bencil olduğunu düşünür" Demiyor. O sizin onun hakkınızda düşüneceklerinizi önemsemiyor. Siz önemsiyorsunuz. O kendine değer veriyor, siz de ona değer veriyorsunuz? Kelebek ne olacak? Ona yazık değil mi? Kelebek için uğraşıp onu kollasanıza.

Bunları diyememm. Bi kere kavga ederken hep kendi aileni düşünüyosun ben evlenince çocuğum bişey istediğinde alamam kızım oğlum demek istemiyorum senin ailen için kendi çocuklarımdan kısmak istemiyorum dedim de İnsan sevdiğinin iyi günde de kötü günde de yanında olur param yok diye benden ayrılıyorsan ayrıl zaten böyle bi kızla ben evlenmek istemem , benim annemi babamı küçümseyen benim yetersiz olduğumu düşünen , beni aciz karımı çocuklarımı aç açık bırakacak bi kadını ben kendime eş diye almam demişti. O onları söyleyince kendimi çok kötü hissettim gercekten utandım bian mahcup oldum sonra aramız düzelmişti ama o kurduğum cümleleri hiçbir zaman unutmayacağını söyledi bana
böyle psikolojik şiddetle seni ezen, evlendiğinde artık ailene maddi yardım yapma dediğinde fiziksel şiddete de başvurur.
bu kadar dönek insana ilk kez rastladım bdv de.

Kelebeğe hissettirdiği suçluluk psikolojisi .Kıza sürekli psikolojik baskı yaparak kötü hissettiriyor yok beni sevmiyorsun yok fedakarlık yapmıyorsun oysa istedikleri mantık dışı şeyler.Kızda acaba o mu haklı benmi yanlış düşünüyorum diye kendini sorguluyor.

Sevgilisi yalnızca kendini ve ailesini düşünüyor.Kelebeğe ailesi ve kendisi kadar değer vermiyor.

Psikolojik baskı ve duygu sömürüsü ile istediklerini elde etmeye çalışıyor.

afgklvvm

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    73,6 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme:
Kelebeğe hissettirdiği suçluluk psikolojisi .Kıza sürekli psikolojik baskı yaparak kötü hissettiriyor yok beni sevmiyorsun yok fedakarlık yapmıyorsun oysa istedikleri mantık dışı şeyler.Kızda acaba o mu haklı benmi yanlış düşünüyorum diye kendini sorguluyor.

Sevgilisi yalnızca kendini ve ailesini düşünüyor.Kelebeğe ailesi ve kendisi kadar değer vermiyor.

Psikolojik baskı ve duygu sömürüsü ile istediklerini elde etmeye çalışıyor.
Yanlış resim yükledim Nasıl silcem bi yardımcı olabilir misiniz

afedersin ama sevgilin kendini ailesine sömürtüyor
yok kardeşi kaçmış çeyize kredi çek
yok altın alınacak kredi çek
yok araba alınacak kredi çek
yok evi tadilat yaptıracağım kredi çek...

olmuş 40.000 TL

Nasıl bir aile ise 2 ay verip gerisini oğlanın üstüne atmışlar bilezik takarız olayıda palavra.Oğlanın ailesi düğün olduğunda elini hiçbirşeye sürmeyecek.Piyango eşine kalacak.O da o yüzden sana takı isteme,eşya isteme diye şimdiden yolunu yapıyor.Ailesi istiyorsa sen neden istemeyecekmişsin.

Sen gerçekleri söyleyince zoruna gidiyor kabul etmek istemiyor ama bu yarın senden çocuğundan da kısar gene ailesine bol keseden dağıtır.

Yanlış resim yükledim Nasıl silcem bi yardımcı olabilir misiniz

Yazdığınız mesajı düzenle kısmına girin, direkt öbür resmi ekleyebilirsiniz diye biliyorum.

Konunuza gelecek olursak, sizinle aynı yaştayız. Burada herkes size sevgilinizin ne kadar bencil bir insan olduğunu anlatmaya çalışıyor ama siz mütemadiyen her mesaja ama yok yok öyle değildir o öyle yapmaz böyle düşündüğü için yapıyor bana şöyle şöyle diyor diye yanıt veriyorsunuz. Her mesajınızda sevgilinizi koruyorsunuz. Saçma sapan bir koruma içgüdüsüyle davranıyorsunuz. Buradaki bir sürü insan haksız olamaz aynı anda. Adam bencil. Sizi mutlu edebilecek biri değil. Ama yok yok o öyle değildir diyorsanız buyrun hayatınızı mahvedin. İleride açacağınız konuları az çok tahmin edebiliyorum evlenirseniz.

Zaten babam hergün sıkıştırıyor çek çek diye, ya onun kredisi ev yada araba kredisi falan olsa amenna ama ortada görünen hiçbir şey yok ben o yuzden korkuyorum ailesine neden hesap sormuyo veya neden artık sitem etmiyo yaa anne baba o kadar borç ödüyorum nerdeyse bi daire parası bu paralar noluyo kolay mı kazanılıyo diye niye dmeiyo

Sonuna kadar haklısınız üzgünüm ama daha çok gençsiniz bu insanla olmak zorunda değilsiniz, bence evlenirseniz çok sıkıntı çekersiniz :(

Çok değil 3 seneye bu ilişkinin ne kadar yanlış ve basit olduğunu anlayacaksınız. Sevgiyle gemi yürümüyor. O heyecan rutine binip geçim derdi baş gösterince görürsünüz. Dünyaya mutlu olmak içinde geldik birilerinin borcuyla cebelleşmeye değil. Ayrıca adam sevmiyor psikolojik baskıyla bağımlı yapmış sadece

3 yıl uzun bi süre değil aslında mantıklı düşünüyorsun devam et sıkışıp zorlanarak düğün yapmanın bide bilmediğin uzak yerlere gitmenin anlamı yok seneye bi söz takarsınız yada nişan olur beklersin 3 sene nedir hemen geçiyo bile borçlar ödenr rahat rahat istedğn gibi bi düğün yapılır ailenede destk olursn sonra onlarda sana yrdm eder

Back