• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine bir anlaşamamazlk .namus dediğin baba evinde kalmazmış

niye boşanmıyorsun?
sana namussuz diyor eşin farkında mısın?
artık evlenene kadar 13 yaşındaki görümcenin oyuncağı olursun.

ailesine para saçıp, sana koklatan kocayla mutlu değil sinir hastası olacaksın.

bile bile yanacaksın.

mutluluklar.

Yaa eşim kısa dönem askere gitcek biz dogudayız kendi ailem istanbulda o diyor ki ben askerdeyken annemlerde kalcaksın antepte .bende hayır ne alaka kendi ailemin yanında kalcam ama yok annesi namus dediğin o kadar uzun kalmaz baba evinde demiş ki kaynanam cok kendi halinde normalde ama eski kafalı inatlastık o doguda kalcan diyor ben istanbula gitcem diyorum nasıl ikna etcem .yeni evlendik yaşı 26 .kısa dönem diye ailem tamam olur dedi evlendirdi severek evlendik
Yaa eşim kısa dönem askere gitcek biz dogudayız kendi ailem istanbulda o diyor ki ben askerdeyken annemlerde kalcaksın antepte .bende hayır ne alaka kendi ailemin yanında kalcam ama yok annesi namus dediğin o kadar uzun kalmaz baba evinde demiş ki kaynanam cok kendi halinde normalde ama eski kafalı inatlastık o doguda kalcan diyor ben istanbula gitcem diyorum nasıl ikna etcem .yeni evlendik yaşı 26 .kısa dönem diye ailem tamam olur dedi evlendirdi severek evlendik
Baba evinde namus kalmaz ne demek yaa. Asil ben senin babana guvenmem deseydin tovbe yarabbim.
Orta yolu bulmak adina ikiye bolseniz. Yemin törenine kadar kv dede kalin sonrasinda da ailenizin yanina gecin. Olmaz mi öyle

Sevgililik döneminde hiç mi tanımıyorsunuz karsinizdaki adamı? Hiç mi bu konular ileride evlenince karşımıza sorun olarak gelir demiyorsunuz? Bu kadar mı evliliğin her şeyi çözeceğine inanıyorsunuz? Namus baba evinde kalmaz o kadar demek ne demek?
Ben şimdi o kafaya prim vermeyin kendi ana babanıza gidin diyeceğim ama siz ben yapamam diyeceksiniz.
Gidip kv'de kalacaksınız. Çekeceğiniz dert ve sıkıntı da cabası. Ne diyeyim ki.

Ne annenin evinde ne kvdenin evinde kal bir kere yeni evlisin koçan her bir yere gittiğinde ( abiyane tabirdir bu yanlış anlama) evcil hayvan gibi seni bir yere bırakma iç güdüsüne sokma evinde kal sonra canın isterse hem annene hem kvdene gider sin kvdeninde başta nasıl alıştırırsan öyle gider

O kadar uzun süre kalamazsa ne kadar kalabilirmiş acaba ? Dönüşümlü yapın, 1 ay kayınvalidenizle 1 ay annenizde kalın, bi orada bi burada yani. Sürekli kayınvalideyle kalırsanız sizden hep hizmet bekleyecek, hatta hizmete alışıp sizi de onlarla oturmaya bile çağırabilir hiç belli olmaz

Sadece kafama bişey takıldı onu demek için yazıyorum.Doğu Doğu yazmışsınız ben zannettim ki sıkıntılı gelişmemiş bir yer.gaziantep diyorsunuz.antepli olarak böyle yazmanız rahatsız etti beni.sıkıntınızı da eşinizi ikna ederek halledin.

Sadece kafama bişey takıldı onu demek için yazıyorum.Doğu Doğu yazmışsınız ben zannettim ki sıkıntılı gelişmemiş bir yer.gaziantep diyorsunuz.antepli olarak böyle yazmanız rahatsız etti beni.sıkıntınızı da eşinizi ikna ederek halledin.
Düşüncemi yazdiniz bizim buralarda asla böyle bir kafa yok doğuda böyledir denmiste... Bu tamamen eşinin kalbi antebe mal oldu nedense

Kendi evinizde otursaniz olmuyor mu?

Olmazsa da kendi annenize gidin ne isiniz var KVyle? Oglu boyleyse KVyi dusunemiyorum!

+1

Ben Antepi ve Anteplileri severim, gayet modern insanlar ustelik yemekleri bomba:KK200:

Sevgililik döneminde hiç mi tanımıyorsunuz karsinizdaki adamı? Hiç mi bu konular ileride evlenince karşımıza sorun olarak gelir demiyorsunuz? Bu kadar mı evliliğin her şeyi çözeceğine inanıyorsunuz? Namus baba evinde kalmaz o kadar demek ne demek?
Ben şimdi o kafaya prim vermeyin kendi ana babanıza gidin diyeceğim ama siz ben yapamam diyeceksiniz.
Gidip kv'de kalacaksınız. Çekeceğiniz dert ve sıkıntı da cabası. Ne diyeyim ki.
Hayır asla kalmam gitmicem de ya da yarı yarıya kalcam ama o bütün askerliği orda geçirmicem isterse boşasın

Ay 6 ay kv yaninda kalinir mi ya bnmkiler 1 hafta gelecek bir gelip gitselerdi diye dusunuyorum
Bir de esinde yok ne yapacaksin o kadar
Esinde sacmalamis

oha o nasıl bir zihniyet. kesinlikle kabul etme. el evinde nasıl davranacaklar allah bilir. babamlarda kalacağım diye kesinlikle diret.

aralarda yazıldımı bilemedim, neden kendi evinde kalmıyorsun? arada annene gidersin arada eger keyfin yerindeyse kayınvalıdene gidersin.
onlar geir bazen. 6 ay annemin evinde de kalmak istemezdim ben heralde.

Ya namus dediğin baba evinde kalmazmış derken kötü bişey demek istememiştir. Namusumsun annemdeyken daha rahat ederim demiştir hödük! Ama belli ki geri kafalı iyi bişey demek istediyse bile söylenecek laf değil bu. Babanın yanında daha güvendesin üstelik.
Ama bunu anlayamaz çünkü anası dolduruyordur.
Rahat edemem aileme yakın olmak istiyorum annenle anlaşamam de geç evine. Saçmalamış.

Pardon da evlenmeden nerde kalıyormuşsun peki ?? Namus yoksa annenin evinde niye evlenmiş senle..

Lafa bak namusunu onlarmi beklemisler bunca yil terbiyesizlik baska bisey degil xok sinir oldum. Baban annen senin o ayrilsan onlarfami kalican asil namusun senin kendi ailen.. onlar kim oluyor gerikafali baska bisi degil. Es olacak cocugada soyle bunu izahet anlamiyorsada yaoacak bisi yok kaynananlardada kal tabi annendede ama bu sekilde aoyledigi icin ben olsam kalmazdim ailesinde. Onada soyle bn de normalde ailende kalirim ama bu sekikde soylendigi icin de nemunasebet de bnm namusum sizemi kaldi derim sahsen ben. Gelmisler iki senede bekcilgimi yapiyorlar ne cirkin ya

Back