Yine ben yine yatılı misafir sorunu!

Bu fikir de mantıklı, hala geliyorum demek için direkt sizi ararsa hangi otelde rezervasyon yaptırdığını sorarak alttan alta mesajı vermek de mantıklı gibi bence

Misafirin misafiri:) Asla kabul etmem. Diğer konularınızı bilmiyorum ama eşimin 7 sülalesi yurt dışından otel niyetine evime gelirse, en fazla üçüncü ziyarette cinnet geçirmem muhtemeldir.
Gitsin otelde kalsınlar. Bu dünyaya yatılı misafire hizmet için dünyaya gelmedim.

Ya sizin eşinizin elle tutulur hiçbir yani yok. Böyle aklı başında biri olarak nasıl oldu da evlendiniz hiç aklım almıyor hem ailesi bir tuhaf, annesi sürekli maddi beklenti içinde, hep size uzun süre geliyor. Eşiniz misafir konusunda aşırı pasifken size çocuk diye tutturup tehdit ediyor. Yalan ağzına yuva yapmış. Gerçekten yazık size.

Tabiki söyleyin. Çocuklar müsiat değil desin. Bir kere onu kabul ederseniz devamı gelir. Bir kere olan olay değil Sanırım tüm sülale sizin evi otel sanıyor.

Sizin eviniz otel mı niye yurt dışından gelen soluğu sizin evde alıyor?
Birde misafirin misafiri geliyor kabul edilebilecek bir durum değil. Eşiniz söyleyemiyorsa siz söyleyeceksiniz ama anladığım kadarıyla size soranda yok. Halasıyla konuşuyorsanız hangi otelde kalacaksınız diye sorun bakalım ne diyecek

Sırf otele para vermemek için sizi ozledik bahanesiyle geliyor.yazik valla size sürekli milleti mi ağırlayacaksiniz.istersen dünyanın en iyi insanı olsun kimse kimseyi çekmek zorunda değil.bu zamanda insan kendi çocuğuna bile zor dayanıyor elin tatil keyfini siz niye çekeceksiniz.bence direk söyleyin bırakın kussunler.simdiye kadar geldikleri tatillere saysinlar.

Beleş konaklama içindir muhtemelen hadi bi gece neyse 10 gece çok fazla kabul etmeyin bence haksız değilsiniz

Bence kayınvalidenin bile iki ay kalması fazla en yakınım da olsa bir hadi olsun iki haftadan sonra katlanamıyorum evin özeli kalmıyor kimseyi de bıktırmamak lazım çalışan insansınız zaten.
Kayınpederim vefat etmişti biz evlenmeden önce. Tek yaşadığı için kıyamadığımdan kabul ediyorum. Kendi annem aynı durumda olsa onu da alırım senede 1-2 ay. Yılın geri kalan günleri görümce ilgileniyor yurt dışında zaten. Evet biraz fazla bir süre ama bana bir zararı yok şu an için. Temizliğimi ve yemeğimi de yapıyor sağ olsun.

Hala ile ilgili ne karar verdiniz?

Satmaya gerek yoktu aslında
Sattık dese o da yeter kım bılecek

Resmen evi otel niyetine kullanıyorlar. Yüz verince insanlara asla karşıyı düşünmezler. 1 gece bile kabul etmem. Çok isteyen otelde kalıversin ben mi düşüncem.sizin işiniz düşse kimse buyur demez emin olun

2 ay kalmak misafirlik değil ki.
Para biriktirip ev alsınlar ya da 1 haftalık gelip gitsinler. Paraları da yoksa da evimiz yok diye gelmesinler.

Son notunuza yorum yapıyorum , konaklama yeri ve gezme içinse gelmesinler .. haklı buluyorum bu konuda diğer konuya gelirsek kayınvalidendir boşver dünya hali hiç belli olmuyor bugün var yarın yok zaten.. ama diğer aile fertleri böyle sadece gezmeye gelip kalacaklarsa bir kaç hafta kabul etmezdim evde yokuz tatile çıkıyoruz derdim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…