- 29 Kasım 2021
- 932
- 636
- 55
gelecegi otellerin linkini atiniz bakin burasi size göre uygundur malum bizim yerimiz dar misafir kabul etmiyoruz yatiliya eger günü birlik gelirsniz aci kahvemizi ikram ederiz sonrasida oteliniz gecesrsiniz siz rahat biz dahada cok rahat ederiz sevgiler diye yollayin mesajiniziHayır orada yurt dışında çok yakın oturuyorlar. Mine'nin yanı dediği, İstanbul yani. Gezmeye geliyor, ziyaret değil amacı.İkisi de yurt dışında oturuyor. Aynı ülke, aynı il ve ilçe.
Gerçekten hak ettikleri bu :)gelecegi otellerin linkini atiniz bakin burasi size göre uygundur malum bizim yerimiz dar misafir kabul etmiyoruz yatiliya eger günü birlik gelirsniz aci kahvemizi ikram ederiz sonrasida oteliniz gecesrsiniz siz rahat biz dahada cok rahat ederiz sevgiler diye yollayin mesajinizi
Bu yurt dışından gelenlerin bi kısmı çok uyanık.Benim en gıcık olduğum kısım kv'in eviymiş gibi onun yanına gidiyorum demesi. Beni bir adam yerine koy da sor be kadın.
Tutarsın tutarsın sararır ya o hesap…
anlamak istemeyene anladigi dilden gayet kibarca red cevabi inanin olan size olur kabul ederseniz yorgunluk vs cabasi milletin keyfi gelsin hayir keyif yapacaksa kral gibi keyif yapacagi otellerimiz var cok sükürler olsun yurdumuzda kimseye kene gibi yapismaya gerek yokGerçekten hak ettikleri bu :)
Kendı onun yanına gezmeye gıtsın. Ben bunaldım sen durda ben geleyım desınKayınvalideme söyledim. Haklı olduğumu söyledi ama nasıl söylenir ki dedi gelme diye. Ben de direkt Handeli istemiyor diyebilirsin dedim. Uygun bir dille söyleyeceğim, sen kafana takma dedi.
Kayınvalidem en az 1.5 ay kalmadan gitmez :)Kendı onun yanına gezmeye gıtsın. Ben bunaldım sen durda ben geleyım desın
Yok 10 gunlugune gezmeye gitsin yıne gelsın. Hanı gorumcesı ona gelıyorya . Cok ozledıyse kaynananız ona gıtsın degısıklık olur işte .Kayınvalidem en az 1.5 ay kalmadan gitmez :)
Neden o kadar kalıyor ve asıl soru nasıl katlanıyorsunKayınvalidem en az 1.5 ay kalmadan gitmez :)
Bilmiyorum nedense bu evlendiğimden itibaren böyle konuşuldu, normalize ettik artık maalesef. Ben de çok memnun değilim ama bir şey de diyesim gelmiyor, benim annem de tek yaşasa yanımda bir süre kalsın isterim. Yarın ne olacağı belli değil. Evet, 1.5-2 ay çok uzun bir süre, ilk zamanlar ben de çok sinir oldum. Alıştım herhalde. Normalleşti. Normal değil tabi ki, 1-2 hafta kalıp gitmesi lazım. Herkes kabul etmez bunu.Neden o kadar kalıyor ve asıl soru nasıl katlanıyorsun
Avrupa değil ülke. Aramızda değer olarak uçurumlar yok. Fark var elbette ama.Siz bir de TL kazanıp EUR mu yolluyorsunuz kvye?
Herkes aslında İstanbul'u gezmeye geliyorsa o şehirden taşınma şansınız varsa deneyin bence. Eşiniz belli ki yüzü tutup söyleyemeyecek.Avrupa değil ülke. Aramızda değer olarak uçurumlar yok. Fark var elbette ama.