nede olsa ailen onlar senin....bi gun pisman olucagin tavirlar sergileme..........bence yine de git konusmayi dene,babanin gonlunu al,rizasini al,bunu yapmak cok mu zor,evladisin onun bilirsin huyunu suyunu,tas kalpli degildir heralde,vardir yureginin bi yerinde bi yufkalik ,orayi bul ve gir iceri........
bin tane koca bulunurda,bitane daha aile bulunmaz........
sana yeni kuracagin yuvanda huzur ve mutluluklar dilerim....
umarim ailenle birlikte bu mutlu gune adim atarsin............sevgiler.....a.s.
Al bir pasta,kalk evlerine git bence Ditacım(isminle hitap ediyorum diye inşallah kızmazsın)
Güzelce anlat,annene ve özellikle babana..
Bunca yıldır yalnız olduğunu sonunda mutluluğu yakaladıpına inandığını,onların sadece manevi desteğine ihtiyacın olduğunu bir bir söyle.. Gerekirse nikahtan bir kaç gün önce damadın ailesi geldiğinde bir yemeğe çıkın hep beraber,hem tanışmış olurlar hem de babanın gönlü olur..yerimseniben
Çok mutlu ve huzurlu ol inşallah hayatın boyunca..:1hug:
Canım ben anlayamadım yaa...
Babanla sen konuşamazmısın açık açık. Yani direk nikaha çağırırsan tabi adam kızar. Bence anlat evlenicem de. Damat adayını tanısın baban. Sonra ailesi ya annenlere gelir yada senin eve babanlarda olur olmaz mı?
canikom sevgili hemşehirlim seni hatırladım
kafana taktığın şeye bakarmısın amaaaan boşver evlen ve haber bile verme
evlendikten sonra haberleri olursa da evimi bile bilmiyorsunuz evliliğimi neden umursayasınız ki diye haber vermedim dersin tatlım.
müstakbel eşinin ailesine durumu anlat, ben olsam gayet açık ve şeffaf olurdum...
evlenmeden önce annemle olan sorunlarımı kayınvalideme oturdum anlattım.
senin ne suçun varki...
ailene anlatma derim nikahdan evvel bir sorun çıkarıp mutluluğuna gölge düşürme, kendin ve evladın için yaşamayı öğren.
Hayır hayatım konuşmayız malesef...tek diyalogumuz şudur...
baba nasılsın...
iyidir kızım sen?
bende iyiyim....
bu kadar...
ama habersiz evlenirsm tavrı büyük olur...sonuçta küs dargın degiliz mesafeliyiz sadece...
büyük ihtimal bana gelir ailesi direk alıp annemlere götürmeye cesaret edemem...:1no2:
Bende öyle yapayım diyorum ama cesaret edemiyorum işde...onlar benimle ilgilenmesede sonuçta babam yani...
bide kayınvalideye bu durumları anlatmakda biraz cesaret işi...
ya seninki gibi anlayışlı degilse..
yarın öbürgün aleyhimde kullanırsa bunları...
sonuçta ben daha önce evlendim boşandım oglu daha ilk kez milli olacak....:jeyyar:
Bende öyle yapayım diyorum ama cesaret edemiyorum işde...onlar benimle ilgilenmesede sonuçta babam yani...
bide kayınvalideye bu durumları anlatmakda biraz cesaret işi...
ya seninki gibi anlayışlı degilse..
yarın öbürgün aleyhimde kullanırsa bunları...
sonuçta ben daha önce evlendim boşandım oglu daha ilk kez milli olacak....:jeyyar:
babanız yedi kat elmi ki düğünden iki gün önce haber vereceksiniz,
ilişkinizi bilmem ama baba babadır içten olmasa bile olurunu almanız gerekmez mi??
Atanızı ikna etmeniz, herşeyi güzellikle ve adetiyle yaşamanız daha uygun olur bence...
Ha babanız ve aileniz izin vermezse o zaman bir karar verebilirsiniz belki onlar ile eşiniz arasında...O zaman seçiminizi yaparsınız..
Ben baba olsam kızımın düğününden 2 gün önce evleneceğini öğrensem ya da haberim olmadan evlendiğini kalp krizi geçiririm herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?