Merhaba daha önce konumdan bilebilirsiniz belki eşimle babam arası bi tartışma olmuştu sonra düzeldi çok şükür ailem arasında problemler yok ve aksine bize maddi manevi çok destek oluyorlar Problemim şu kv hastanede fizik alıyor bikaç sağlık sorunu var tekerlekli sandalye yaşamaya mahkum gibi bişey doktor dediki günlük işlerini kendin yapabileceksin ama her gün boyun bacak basit hareketleri yapman ve birinin sana yaptırması lazım dedi ben her gün gidip yapamam siz olsanız yapar mıydınız düşünün gençsiniz kendi hayatınız sporunuz eşiniz yaşantınız dertleriniz varken her gün her gün kv bakacaksınız .. terapist tutsak çok pahalıymış eşimle sanki yakında yine bu kv konuları nedeniyle kavga çıkacak gibi hissediyorum sanki içimden bi şekilde boşanacaz gibi düşünceler geçiyor neden böyle bilmiyorum siz olsanız ne fikir veirrdiniz
Bu işlem günde ne kadar zamanınızı alır onu sorayım. Bir de kv ile aranız nasıl. Eski konularınız bilmiyorum. Bence sorunuzun yanıtı bu sorulara vereceğiniz cevaba göre degisirMerhaba daha önce konumdan bilebilirsiniz belki eşimle babam arası bi tartışma olmuştu sonra düzeldi çok şükür ailem arasında problemler yok ve aksine bize maddi manevi çok destek oluyorlar Problemim şu kv hastanede fizik alıyor bikaç sağlık sorunu var tekerlekli sandalye yaşamaya mahkum gibi bişey doktor dediki günlük işlerini kendin yapabileceksin ama her gün boyun bacak basit hareketleri yapman ve birinin sana yaptırması lazım dedi ben her gün gidip yapamam siz olsanız yapar mıydınız düşünün gençsiniz kendi hayatınız sporunuz eşiniz yaşantınız dertleriniz varken her gün her gün kv bakacaksınız .. terapist tutsak çok pahalıymış eşimle sanki yakında yine bu kv konuları nedeniyle kavga çıkacak gibi hissediyorum sanki içimden bi şekilde boşanacaz gibi düşünceler geçiyor neden böyle bilmiyorum siz olsanız ne fikir veirrdiniz
Merhaba daha önce konumdan bilebilirsiniz belki eşimle babam arası bi tartışma olmuştu sonra düzeldi çok şükür ailem arasında problemler yok ve aksine bize maddi manevi çok destek oluyorlar Problemim şu kv hastanede fizik alıyor bikaç sağlık sorunu var tekerlekli sandalye yaşamaya mahkum gibi bişey doktor dediki günlük işlerini kendin yapabileceksin ama her gün boyun bacak basit hareketleri yapman ve birinin sana yaptırması lazım dedi ben her gün gidip yapamam siz olsanız yapar mıydınız düşünün gençsiniz kendi hayatınız sporunuz eşiniz yaşantınız dertleriniz varken her gün her gün kv bakacaksınız .. terapist tutsak çok pahalıymış eşimle sanki yakında yine bu kv konuları nedeniyle kavga çıkacak gibi hissediyorum sanki içimden bi şekilde boşanacaz gibi düşünceler geçiyor neden böyle bilmiyorum siz olsanız ne fikir veirrdiniz
bazı günler siz bazı günler eşiniz yapsa olmaz mıLütfen Linçlemeyin olayların özünü ve özellikle sinir olduğum yanlarını bahsediyorum zaten. İnsan günde yarım saat spor yapmaya bazen erinirken eğile kalka kadına her gün çıkıp yaptırmak içimden gelmeyebilir değilmi? Bi zorunluluk gibi, kaldıki eşime de yaranamıyorum böyle konularda
annesinde olacak ben ne yapayım? Ayrıca doktor ömür boyu her gün sporunu yapması lazım diyor hanginiz çekerdi bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?