Canım yaa çok üzüldüm. Yeni bebeğin olmuş belki kilo da almışsındır. Sana tavsiyem kendine bak zayıflamaya çalış misal ebruyla pilates yap. Kendine vakit ayır. Saçlarını boyat kestir. Üzerine farklı bişeyler al. Kadınları rahatlatan ve kendini iyi hissettiren şeyleri yap. Eşine bağımlı olma. Ben de türevi durumları yaşıyorum. Eşim sürekli erkek arkadaşlarıyla yada ailesiyle vakit geçirmek istiyor. 5 dk otursak başbaşa hadi zaman geçiyor işimize bakalım şunu yapalım demeye başlıyor. Eşini hayatının merkezi yaptığı sürece bir kadının ki buna ben de dahil mutlu olması zor. Al kızlarını tek başına dolaş parka git ne bilim yada bayan arkadaşlarınla takıl. Ama eşinden ayrı vakit geçir ve bunu yapabildiğini görsün. Ve de kendinde değişiklik yap inan faydasını görürsün. Biz kadınlar sadece erkeklerin karınlarını doyurmak kıyafetlerini yıkamak ve onlara cinsel fayda sağlamak göreviyle dünyaya gelmedik. KENDİNE ZAMAN AYIR. Rica ediyorum bunu yap. Çünkü insanlar değişmez sen bakış açını ve tavrını değiştir. Erkeklerin çoğu kalas ve eğilip bükülüp yeni şekil alamıyorlar. Allah yardımcın olsun canım. Bir de adaçayı iç süte zarar vermezse tabi. Adaçayı sinirlerini yumuşatır. a.s.