Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm eşimle konuşuyorum ama burnumdan getiriyo kaba kuvvet uygulamaya kalkıyor artık tanıyamıyorum ya kızımın doğumunu resmen fırsat bildiler onların yüzünden yakalanmam dediğim lohusalık depresyonuna girdim ne uyku var ne iştah bugün lokma koymadım ağzıma eşim umursamıyor artık beni hatta belkide nefret ediyor çünkü bir insan nefret etitiği insana bunları söyler ben onun kölesi değilim gel dedimi gelicem git dedimi gidicem sahte rol yapamıyorum onlarla zoraki gidip surast asıcağıma gelmiyorum dedim sadece ama beyfendi uğursuz yaptı beni ben ona dünyalar güzeli 2 tane kız verdim yuvasına sarılacağına.kızımı yanlarından alırken biz çıkarız dışarı dedim bahane o anda oydu hepsinin yanında bana nereye çıkacaksın saçmalama be diye bağırdı.sonra yağmurun ağlamalarını umursamadan kitledi kapıyı gitti.sinirimden aynayı parçalamamak için zor tuttum kendimi diyememzmiydi sanki siz karışmayın aydın ne güzel düşündü faruğun o lafına ayıp olur olurmu öyle şey diyebildi nedne benim kocam demedi o lafı f aruğu tastikliyo oda kızlar çok kötü ağlıyorum aklıma geldikçe offfffffffffffffffffffffffff
cnm öncelikle allah sanada sabırlar versin çok haklısın babalığın farkına varamadı.her seferinde dile getiriyorum bu lafı.kızlarım benim bitanem ikiside dünya tatlısıdır teyzesi.
aammiinnn inşallahhh cnm.
bu arada dün görümcem aradı.mikrafonu açtım eşim öyle konuştu bizim papaz seni aramış dedi ben hemen anladım.kim dedi eşim görümcemde papaz ya babam dedi.eşim kızardı yoo falan dedi.görümcemde ısrarla olum seni aramış geçen hafta o karından boşanıcaksın diye sana bağırmış sende 2 tane çocuğum var nasıl boşanıyım demişsin dedi.eşimde yok ya nerden arıcak beni dedi.telefon eskiden bende dururdu şimdi hiç bırakmıyor.aslında biraz düşündüğümde huyunun suyunun bu kadar kısa sürede değişmesi.kendinde soğutmaya çalışması beni pes ettirmeye çalışırcasına üzerime gelmesi sınırlarımı zorlaması.of çıldırıcam varya.eğer öyle bişey varsa.daha önceleri babasıyla görüştüğünü benden saklamıştı adresimizi vermiş herşeye sebep olmuştu.ve ben daha sonra görüştüğünü görümcemden teyzesinden öğrenmiştim.tamam kızlar ya ben sorunu çözdüm.akşam hayır aramadı falan dedi.ama.bukadar değişmesi bütün oklar yine kaynatamı gösteriyor.gibime geliyor sizce olabilirmi ağzından cımbızla değil kerpetenle bile laf alamam bunun için ne yapmam lazım CADIARZU