• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine aynı şey oldu:((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allah ıslah etsin yardımcın olsun:teselli:

Kadınlar olarak çok hassasız evet, ama eşine kendine ait zamanlar da bırakmalısın be canım. Onlar bizim gibi değilller, erkek erkeğe de vakit geçirmek istiyorlar. Bence tanımadığın adamlarla alemlere gitmediği için dua et, en azından kuzenleriyle birlikte masum faaliyetlerde bulunuyorlar..

Arkadasım siz depresyondasınız lütfen ağlamayın bu kadar..inanın ki abartacak bi şey yok şahsen ben olsam asla erkek erkege gidenlerle gitmezdim..
bakın onların da eşleri olsa yanlarında gidin ama ne işiniz var siz de sıkılırdınız..bence ne yapın siizn gibi bebekleri ,çocukları olan yaşıtınız bayanlarla takılın gezin,parkta oturunialışveriş yapın..
bakın tüm erkekler böyledir kaçarsanız kovalamaya başlıyorlar...üstlerine düştükçe şımarıyorlar..sadece sizinki duygusuz degil ki...en güzeli erkekle cok yüzgöz olmamak ancak böyle dedigini yaptırıcaksın ..
arada sırada tatlı dille konuşun ve mesela ailecek baska ailelerle gidin pikniğe vb yerlere..
karı koca yok mu görüştügünüz?
siz çok bunaltmışsınız ve bunalınca söylemedigi kalmaz size..ayrıca beni sevmiyor da demeyin tabi ki seviyor sizi ama bırakın bakalım nefes alsın..
hatta bırakın ki sizdeki degişimi fark edip ilgi istesin..inanın ki büyütmüşsünüz ve olan size olmuş..

Lohusalık depresyonuna girmişsiniz belli. Bence eşinize bu durumunuzu anlatın, yaşınız çok genç ve 2 çocuk var, yani işiniz zor.
Muhtemelen eşiniz erkek erkeğe gezmek istemiştir, sizde kapris yaptıysanız haddini aşan cümleler kurmuş olabilir. Anneniz yakında değil mi? En azından size yardımcı olurdu. Böylece sizde depresyondan kurtulurdunuz.

ya bu faruk evliimi pardon? ben olsam çekerdim farugu kenara kocamla sizin nikah cüzdanınızmı var derdim hangimiz kocam la evli farkedemıyorum derdim.. herkes yerini haddini bilecek..

Canım olaya istenmemeklik olarak bakma.Bana eşim sen gelme demeden ben diyorum ben gelmeyeyim diye. Erkekler kendilerine ait muhabbetler yapacakları,vakit geçirecekleri,bazen çoluk çocuk sorumluluğundan uzaklaşacakları zamanlar arıyabiliyorlar.Biz hanımlar arasında muhabbet ederken evde çaylara giderken erkeklerde bizimle olsa olur mu?Onun gibi düşün..
Evet sen de ilgi beraberlik istiyor olabilirsin ama onlar öyle bir program yapmışlar,ne var bunda?Sende ben de illa gelicem deyince bozulup kızmıştır biraz ondan söylenmiştir.ASyrıca erkeklerin sinirlendikleri zamnlarda söyledikleri sözleri unutacaksınız.Bu gelecekte de önlerine sürülüp kavga sebebi edilcek,bana şunu demiştin,bunu demiştin derecesinde ciddiye alınacak sözler değildri kesinlikle..
Bunlar büyütülecek şeyler değil inan.Siz evlilikte tecrübe yapmış durumda olmalsınız,sakin kalıp kendinizi yıprratmayın Allah aşkına..

yorum bile yapamıyorum olumlu yönünden bak diyemeyecegim bu sefer evli adamın bekar larla işi olmamalı eşiyle çocuklarıyla olmalı hafta sonları allah gerçekten ıslah etsin :Saruboceq:

cnm eşimle konuşuyorum ama burnumdan getiriyo kaba kuvvet uygulamaya kalkıyor artık tanıyamıyorum ya kızımın doğumunu resmen fırsat bildiler onların yüzünden yakalanmam dediğim lohusalık depresyonuna girdim ne uyku var ne iştah bugün lokma koymadım ağzıma eşim umursamıyor artık beni hatta belkide nefret ediyor çünkü bir insan nefret etitiği insana bunları söyler ben onun kölesi değilim gel dedimi gelicem git dedimi gidicem sahte rol yapamıyorum onlarla zoraki gidip surast asıcağıma gelmiyorum dedim sadece ama beyfendi uğursuz yaptı beni ben ona dünyalar güzeli 2 tane kız verdim yuvasına sarılacağına.kızımı yanlarından alırken biz çıkarız dışarı dedim bahane o anda oydu hepsinin yanında bana nereye çıkacaksın saçmalama be diye bağırdı.sonra yağmurun ağlamalarını umursamadan kitledi kapıyı gitti.sinirimden aynayı parçalamamak için zor tuttum kendimi diyememzmiydi sanki siz karışmayın aydın ne güzel düşündü faruğun o lafına ayıp olur olurmu öyle şey diyebildi nedne benim kocam demedi o lafı f aruğu tastikliyo oda kızlar çok kötü ağlıyorum aklıma geldikçe offfffffffffffffffffffffffff

of offf okurken öyle kötü oldumki anlatamam ya nedir bu erkeklerin derdi hemen kaba kuvvetler bi anda değişip soğumalar mafoldumben
hem lohusa kadına bunlar yapılır mı kafayı yemiş olmalı
bence kendini sakinleştirmeye çalış canım ve kendine güvenin gelsin biraz dik başlı ol yani tavrını koy
hem evli barklı adamsın bekarlarla fazla gezme de ne bileyim de işte bişiler ay delircem anlamıyorum bu erkekleriiiiiiiiiiiii senağlama

yaşın çok genç daha ya boşver onlar seni götürmüyorsa sende gitmek isteme sana nasıl davranıyorlarsa sende öyle davran . hem eşleri yanlarında yokken gidipte ne olacak ya eşinel yalnız git yada bırak gitme . çocuklarınla zaman geçir.geçer düzelir herşey olmadı onlar evli değillerse evlenirler onlar çıkar gier hayatınızdan eşinde sana sığınır yine.ebeklerin var güçlü ol bak onlarda benle ağladı diyorsun yazık onlar huzursuz olmasın.takma boşver çok gençsiniz daha sonra çok gezersiniz yine.

senin kadar canim kizdim bende ;of of bu kendileri baba olupda daha babaligini tanimayan kisilere cok cok kziziyorum bunlardan birdede benimkisi daha oncekei zamanlarda bayramlarda bile bizi birakip annesinin evine giderdi aman bosver kafaya takmayacaksin ama sinirlarinida koyacaksin simdi hic uzulmuyorum onemli olan senin yanlis yapmaman senin yaptiklarin dogru oldugu mddetce sakin uzulmeysein onlarin kisiliklerini degilde kararlarini degistirebilirsin o yigenlede konusmalisin cocukalrin da cok guzeller tatlilar masallah
aile denen ortamin degerini bilmiyorlar iste Rabbim onlara akil ve fikirlerini kullanmalarina imkan ve firsat kalplerinede merhamet versin ins

.................

Son düzenleyen: Moderatör:
................

...............

..................

ayy ben bu faruğu fena yaparım :oklava:
arada sırada tabiki arkadaşlarıyla bırakacaksın sende bırakıyomuşsunda herzman herzman değil dozunu bilmeli eşinde kuzenlerde

....................

...............

...................

cnm öncelikle allah sanada sabırlar versin çok haklısın babalığın farkına varamadı.her seferinde dile getiriyorum bu lafı.kızlarım benim bitanem ikiside dünya tatlısıdır teyzesi.
aammiinnn inşallahhh cnm.
bu arada dün görümcem aradı.mikrafonu açtım eşim öyle konuştu bizim papaz seni aramış dedi ben hemen anladım.kim dedi eşim görümcemde papaz ya babam dedi.eşim kızardı yoo falan dedi.görümcemde ısrarla olum seni aramış geçen hafta o karından boşanıcaksın diye sana bağırmış sende 2 tane çocuğum var nasıl boşanıyım demişsin dedi.eşimde yok ya nerden arıcak beni dedi.telefon eskiden bende dururdu şimdi hiç bırakmıyor.aslında biraz düşündüğümde huyunun suyunun bu kadar kısa sürede değişmesi.kendinde soğutmaya çalışması beni pes ettirmeye çalışırcasına üzerime gelmesi sınırlarımı zorlaması.of çıldırıcam varya.eğer öyle bişey varsa.daha önceleri babasıyla görüştüğünü benden saklamıştı adresimizi vermiş herşeye sebep olmuştu.ve ben daha sonra görüştüğünü görümcemden teyzesinden öğrenmiştim.tamam kızlar ya ben sorunu çözdüm.akşam hayır aramadı falan dedi.ama.bukadar değişmesi bütün oklar yine kaynatamı gösteriyor.gibime geliyor sizce olabilirmi ağzından cımbızla değil kerpetenle bile laf alamam bunun için ne yapmam lazım CADIARZU

ya allah sana sabır ve güc versın.cocuklarınada saglık ama o PAPAZ !!!!! söyleyeceklerım bende kalsın manyakmı aklından zorumu var senınle alıp vemedıgı nekı bosandırmaya calısyor sızı.ıkı cocukla hemde.ya bu ınsanlar delırıyormu ne.hıc pabuc bırakma guzelım kocan onun lafı ıcın senı bıkıtrmaya calıssada bır sure sonra senın ve cocullarının degerını anlaycaktır.

sorumluluklarından kaçan ,ailesinin onun bunun ağzına bakan klasik türk erkeği.sen yeni doğum yapmışsın canım tabiki canın çekecek kokandan pişenden ,gezmek isteyeceksin.yakınlarda olsan da keşke sana mangal yapabilsem.allah yardımcın olsun,hayatını kolaylaştırsın.

Back