• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine Ayni Konu: Eşimin Abisi. İmdattttttt

Öyle evlilik mi olur be? Benim kaynım da bi garip evlerden ırak dediklerinden kocamın büyüğü doğru düzgün işi yok ama bizimki bize hiç gelmez ama gece 11 de aradığında sinirleniyorum, uyardım bi kaç defa sonra azalttı kocam beni tutar haklıysam ezdirmez kesinlikle. Beni kaybedersin dediğinde sen beni kaybediyosun deyiver.
:KK43: onu da dedim. hatta bu zat evliydi o dönem de karısına sormadan küçük kardeşini eve almıştı devamlı kalacağı şekilde. birgün karısının tepesi atıyor ne bu böyle otel mi burası hergün hergün burada diyince ipler geriliyor. kendi evliliğini düşünmeyen adam benim evliliğimi mi düşünecek sanki. elbette dedim, eşim herşeyin farkında ama ya çok salak ya da abisi (sanki çulsuz) sokakta kalmasını istemiyor.

Evliliğimizi senin pasifliğin ve beni hiçe sayman yıpratıyor sen bana sormadan benim yaşam alanıma nasıl olur da yatılı birini alırsın da dedim ben çok dedim susup içime atacağıma konuşurum o düşünsün derim her zaman. Sanırım en sonunda evliliğimi sallantıya sokmayı da göze alarak kapı dışarı atıcam o durumdan sonra da eşimde giderse ne yapayım. Kaynımla yaşayacağıma yalnız yaşarım, kafi.:KK42::KK42::KK42:

Yemek koymayın, hastayım diye uzanın koltuga, istemediginizi belli edin, kapıyı açmayın evde yokuz deyin, mesaj atınca siz cevap yazın gelme diye, zor bir durum.Anasına söyleyin.

Ya adama neden habersiz geldin belki biz sevişiyoruz bile diyebilecek kadar aşağılara çektim konuyu adam hala gelebiliyor yemek vermeyince ayağını kesmez kaldı ki ben zaten hizmet etmiyorum eşimin misafiriyse o ilgilenecek... Ama böyle giderse evden kovan babasına sen kovdun bir hayat kursun diye ama bizim hayatımıza yapıştı ne yapcaz diye anlatmayı planlıyorum.

:KK43: onu da dedim. hatta bu zat evliydi o dönem de karısına sormadan küçük kardeşini eve almıştı devamlı kalacağı şekilde. birgün karısının tepesi atıyor ne bu böyle otel mi burası hergün hergün burada diyince ipler geriliyor. kendi evliliğini düşünmeyen adam benim evliliğimi mi düşünecek sanki. elbette dedim, eşim herşeyin farkında ama ya çok salak ya da abisi (sanki çulsuz) sokakta kalmasını istemiyor.

Evliliğimizi senin pasifliğin ve beni hiçe sayman yıpratıyor sen bana sormadan benim yaşam alanıma nasıl olur da yatılı birini alırsın da dedim ben çok dedim susup içime atacağıma konuşurum o düşünsün derim her zaman. Sanırım en sonunda evliliğimi sallantıya sokmayı da göze alarak kapı dışarı atıcam o durumdan sonra da eşimde giderse ne yapayım. Kaynımla yaşayacağıma yalnız yaşarım, kafi.:KK42::KK42::KK42:
Sen anlattıkça sinirden tüylerim diken diken oldu, umarım çabucak çözersin bu konuyu.

Sen anlattıkça sinirden tüylerim diken diken oldu, umarım çabucak çözersin bu konuyu.
Off canınızı sıkmak istemezdim ama sanırım anlattıkça ve fikirler aldıkça biraz rahatlıyorum kendime yöntemler bulabiliyorum. Bir laf vardır anadan geçilir yardan geçilmez diye. Bunu bu erkekler ne zaman anlayacak. Yaşanan sorunlar ne kadar da ortak.

Off canınızı sıkmak istemezdim ama sanırım anlattıkça ve fikirler aldıkça biraz rahatlıyorum kendime yöntemler bulabiliyorum. Bir laf vardır anadan geçilir yardan geçilmez diye. Bunu bu erkekler ne zaman anlayacak. Yaşanan sorunlar ne kadar da ortak.
Yok yook anlat tabi hepimiz deşarj olmak için geliyoruz buraya anlatacaksın tabi de ne biliyim çok sinir bozucu yaşadığın şey. Ben de kaynımla sorunluyum mesela siyasi görüşlerimiz farklı ben saygı duyarım ama duymaz lanet olsun ben niye böyle düşünüyorum dedirtir insana, bi kaç kere yaptım kocam dedi ki akıllı kızsın boz at acıma dedi ben de öyle yaptım şimdi normaliz ama yüzüne bakmıyorum çocuğum benzicek diye. Kocam öyle değil onla da farklı hatta oy kullanırken farklı partilere oy verdik ama saygılıyız birbirimize sorun olmuyo. Üstü çıplak oturuyodu söyledim kocama şimdi ben gidince giyiniyo hemen beni içeri almıyolar sen bekle kapıda diyolar o giyinene kadar, küfür ediyodu kocama söyledim hem de yanında kardeşlerimi övdüm kardeşlerim terbiyelidir kadınların yanında edepli otururlar falan dedim epey düzeldi. Ama senin bu anlattıklarını duyunca benimkiler devede kulak kalıyo gerçekten, canım kocam ya demekten geri alamıyorum kendimi.

Yok yook anlat tabi hepimiz deşarj olmak için geliyoruz buraya anlatacaksın tabi de ne biliyim çok sinir bozucu yaşadığın şey. Ben de kaynımla sorunluyum mesela siyasi görüşlerimiz farklı ben saygı duyarım ama duymaz lanet olsun ben niye böyle düşünüyorum dedirtir insana, bi kaç kere yaptım kocam dedi ki akıllı kızsın boz at acıma dedi ben de öyle yaptım şimdi normaliz ama yüzüne bakmıyorum çocuğum benzicek diye. Kocam öyle değil onla da farklı hatta oy kullanırken farklı partilere oy verdik ama saygılıyız birbirimize sorun olmuyo. Üstü çıplak oturuyodu söyledim kocama şimdi ben gidince giyiniyo hemen beni içeri almıyolar sen bekle kapıda diyolar o giyinene kadar, küfür ediyodu kocama söyledim hem de yanında kardeşlerimi övdüm kardeşlerim terbiyelidir kadınların yanında edepli otururlar falan dedim epey düzeldi. Ama senin bu anlattıklarını duyunca benimkiler devede kulak kalıyo gerçekten, canım kocam ya demekten geri alamıyorum kendimi.
O da sıkıntılıymış neyse ki düzeltmişsin ve neyse ki kocan senin arkanda durmuş... ben kendi evimde duşa girip çıkınca hemen odama çekilmek, hemen üstümü giyinmek zorunda mıyım yahu ! dün duştan çıktım apar topar giyindim geçtim salona eşime sırnaştım öptüm öptürttüm onun da gözlerinin önünde. Yani mahremimdesin buraya ait değilsin anla demeye getirdim utansın yahu o utanmıyorsa eşim rahatsız olsun biraz... pfff

allah yardımcınız o
Merhaba arkadaşlar, konuya yazılmayalı çok olmuş ama bu sorun şuan benim de gündemimde. Evleneli 2 ay oldu ve eşimin abisi (kendisini ayrıntılı olarak anlatmayacağım gerek yok, bilmeniz gereken kendisinin kendi çıkarı dışında başka kimsenin çıkarını gözetmeyen, eğer sizin çıkarınızı gözettiyse kendisinin bir çıkarı olduğu için yapmıştır diye düşünmeniz gereken biri.) babası tarafından evden kovuldu -kendisi 30 yaşın üstünde bir yetişkin, maaşlı bir personel- ve şimdi neredeyse her gün bizim evimizde. Sadece misafirlik de değil baya baya her gün yatılı. Eşimle bu konuyu konuştum, öncesinde de abisini tanıdığım için evlenmeden önce bile konuyu konuşmuştuk, "abinin huylarını biliyoruz ben kaynımla yaşamak için evlenmiyorum" diye, yani konu net bir şekilde konuşulmuştu. Şimdi neredeyse her gün bizde ve ben aşırı derece sinir oluyorum bu duruma, eşime diyorum ki "ya sen müdahale et ya da ben seve seve çirkinlik çıkarabilirim beni buna mecbur bırakma", ama kendisi benim duygularımı pek fazla önemsemiyor gibi görünüyor. Mesela gece 10 olmuş ve "10 dk ya evdeyim" diyerek bizim evimize gelebilen bir abiden söz ediyorum. Bu mesajını aldığımızda doğrudan eşime sordum, "ne demek 10dk ya evdeyim? Kendi evine mi geliyor? Beni çok zorluyorsunuz çirkinlik yapıp evden kovmamı mı istiyorsun?" diyorum eşim sağolsun "beni de kaybedersin" diyor. Neyse dediği gibi 10dk ya evimizde(!) oldu ve ben de "hoş geldin XXX ,keşke gelmeden önce haber verseydin" dedim. "E haber verdim ya" dedi pişkin pişkin gülerek. Bu durumda lafı sokup "sen haber vermedin, 10 dk ya geliyorum dedin, belki kocamla başbaşayız ve sevişiyoruz, müsait değiliz" dedim (kocamın pasifliğinden dolayı onun söylemesi gerekenleri ben söyledim). Açıktan lafımı çarpmama rağmen utanma durumu göremedim. İnsan utanır, biraz yerin dibine girer yahu kardeşinin karısı gözlerinin içine baka baka habersiz niye geliyorsun belki biz sevişiyoruz diyor adam utanmadan bir sonraki gün yine geliyor!!! Bu hem onun terbiyesizliği hem de bu konuda ona bu yüzü vermiş eşimin. Beni çok zorluyorlar en sonunda duştan bornozla çıkıp evde dolaşıp eşimin, abisinden rahatsız olmasını sağlamak vs zorunda kalacağım. Nasıl yaklaşacağımı bilemiyorum evde bir abi besliyoruz. Bizimle yiyen içen bizimle oturan... Daha 2 aylık evliyim ama 30 yaşında bir çocuğumuz oldu. Evliliğimi bile riske atmayı göze alabilirim ama 3. bir kişiyle evi paylaşamam. Bir yol gösterebilirseniz çok sevinirim aksi durumda daha balayında(!) bitmiş bir evlilik olacak bizimkisi...

Özet yazınca konular net olamayabilir. Eşim çok iyi bir insandır ve en büyük problemi bir salak gibi hayır diyememek özellikle de ailesine. Bu yüzden bu konu çevresinde düşünebilirsiniz. Ha bir de bana sormadan abisini yatılı olarak eve alabilen bu vatandaş ben tepki gösterince de beni hiçe sayıyorsun diyor beni hiçe sayarak davrandığını görmeden... OFFF uyuyamıyorum artık düşünmekten...
2 aylık evliyken bunları yaşıyorsanız ilerde neler yaşarsınız diye düşünmekten kendimi alamadım benim öyle sorunlarım olmadı bir görümcem var zaten. kesin bir şekilde çözüm bulmanız grekli ben olsam eşimin erkek kardeşi bizdeyken eşimle uyumazdım ayrıca ilişki yasağı koyardım rahat edemiyorum diye erkeklerin en hassas noktaları ..

O 10 dk ya geliyorsa siz de 10 dk ya içeri geçin. Karşısına hiç çıkmayın. O evde olduğu sürece eşinizle de iletişim kurmayın.

Bu ne ya. Gece tuvalete gidemem evde yabancı erkek olsa...
haklısın bazen onu yok sayıyorum ilgilenmediğimde anlıyor zaten ama eşim bana destek çıkmıyor. Eşime genelde ailesi ile ilgili konularda benim arkamda olmadığında açık açık söylediğim bir söz vardır, beni köşeye ve çaresiz bir şekilde sıkıştırma çaresiz kalırsam tırnaklarımı çıkarırım ve bu hoş olmaz. çok kez tanık da oldu buna ama gel gör ki huylu huyundan vazgeçmiyor. Odaya kapanmayı da düşündüm ama o zaman da sanki savaş meydanını terkeden toprak sahibi gibi hissediyorum kendimi. Yaşam alanı benim onun değil ve meydanı ona bırakmak istemiyorum diye yapmadım ama bugün veya yakında yine kendi evine gelir gibi gelirse bunu deneyeyim belki tutar.

allah yardımcınız o

2 aylık evliyken bunları yaşıyorsanız ilerde neler yaşarsınız diye düşünmekten kendimi alamadım benim öyle sorunlarım olmadı bir görümcem var zaten. kesin bir şekilde çözüm bulmanız grekli ben olsam eşimin erkek kardeşi bizdeyken eşimle uyumazdım ayrıca ilişki yasağı koyardım rahat edemiyorum diye erkeklerin en hassas noktaları ..
evet ilerisi beni de çok korkutuyor. Bir de bana çocuk yapalım çok beklemeyelim diyor. benim aklımdan zorum mu var be daha abisine "burası yeni evli bir çiftin evi o kadar gelme" diyemeyen biriyle çocuk yapar mıyım yarın ne olacağı belli değil. beni ciddi anlamda ikna edebilmesi gerek... ilişki yasakları tutmuyor birazcık ilişki yasağı varmış gibi davransam beni bunla sınama diyor bu konuda kuvvetli.

yeni konu açarasanız iyi olur
burdaki ilk mesajınızı kopyalayıp
arkadaşın konusunu hortlatmışsınız

yeni konu açarasanız iyi olur
burdaki ilk mesajınızı kopyalayıp
arkadaşın konusunu hortlatmışsınız
Hazırda konu varken aynı konuyla yeni başlık açmak başlık kirliliğine yol açar aslında. Sözlük ve forum kurallarındandır bu diye açmayayım dedim. 1 yıldır kullanılmayan başlığı kullandım ama bilmiyorum açsam daha kötü olurdu gibi geldi. :KK64:

Hazırda konu varken aynı konuyla yeni başlık açmak başlık kirliliğine yol açar aslında. Sözlük ve forum kurallarındandır bu diye açmayayım dedim. 1 yıldır kullanılmayan başlığı kullandım ama bilmiyorum açsam daha kötü olurdu gibi geldi. :KK64:
yok burda konu hortlatmaya kızılır :)
çünkü herkes ilk yorumu sincapın derdini okur ve ona yorum yapmaya başlar sonra konu eski diye kızarız
en iyisi taze konu açmak :)

evet ilerisi beni de çok korkutuyor. Bir de bana çocuk yapalım çok beklemeyelim diyor. benim aklımdan zorum mu var be daha abisine "burası yeni evli bir çiftin evi o kadar gelme" diyemeyen biriyle çocuk yapar mıyım yarın ne olacağı belli değil. beni ciddi anlamda ikna edebilmesi gerek... ilişki yasakları tutmuyor birazcık ilişki yasağı varmış gibi davransam beni bunla sınama diyor bu konuda kuvvetli.
hm bunla sınama diyorsa çocuk konusundan ele alacaksın tehdit ile değil tabi .. k.valden k.baban bu duruma müdahele etmiyorlar mı. bizim burda yeni evlinin evine misafirliğe bile düşünerek gidilir

koskoca adam haftanın 2 günü niye geliyo. bence gereksiz. gelip kalıyor mu bide?
ya da geç mi dönüyor eve? sadece yemeğe geliyosa idare edin dicem ama kalıyorsa idare edilecek yanı yok; o zaman kiraya da ortak olsun. gelirken alışverişte yapsın. ya da gidip kv ve kp ile hepberaber oturun.
herkesin evi barkı ayrı olmalı. rahat eder mi insan bu şekilde kendi evinde..
Hayır abi değil küçük/genç kardeşi olsa hadi neyse dicem

İlişki yasağı deme sen de. Abin varken rahat edemiyorum de.

Bir de sorunun çözülmeden asla çocuk yapma. Çocuk emzirmek için oda mı değiştireceksin abisi sizdeyken...

Back
X