• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine Ayni Konu: Eşimin Abisi. İmdattttttt

eşinize söyleyin o gitsin abisinin yanına bu daha mantıklı
namahrem falan desin (abisi hassasmış ya bu konularda)

Yok efendim neymiş abisi yalnizmis, hep hazır yemek yiyormus falan filan. Bir de benim arayıp davet etmemi istiyor. Hep eşim ariyormus. Ben aramazsam gelin beni istemiyor diye düşünurmus.

Evet. Aslında evlerimiz uzak ama eşim arar abi gel yemeğe diye o da gelir.

haaa.
O zmn is degisir.
Burda kayninda suc bulamayiz.
Kocani degistirmeye calis.

Bas bas kalmak istiyorum senle diyip nazlan biraz.
Erkekler o konuda zaaflidir bildigigim kadariyla.
Yani oyle duymustum, bi arkadasim demisti:KK49:
xenforo-smilies-kk46.gif

haaa.
O zmn is degisir.
Burda kayninda suc bulamayiz.
Kocani degistirmeye calis.

Bas bas kalmak istiyorum senle diyip nazlan biraz.
Erkekler o konuda zaaflidir bildigigim kadariyla.
Yani oyle duymustum, bi arkadasim demisti:KK49:
xenforo-smilies-kk46.gif

Eşimin değişmesi çok zor. Onu da kırmak istemiyorum ama en azından bu kadar sık gorusmeyelim istiyorum abisiyle.

Abisini eşiniz arıyormuş gelmesi için, bu durumda eşinize de kızamadım açıkçası. Yengem ve yeğenlerim yaz ayında 2 ay filan annemlerin yazlığına gidip kalırlar, abim 15 gün filan gidebiliyor 1,5 ay burada ve ben her yaz o süre içinde istisnasız her gün abimi arayıp yemek yemeye hatta kalmaya çağırıyorum, her gün gelmiyor haftada 1-2 gün gelir ama. Eşim bana abinin haftada iki gün gelmesinden rahatsız oluyorum dese sanırım eşime tavrım hiç sıcak olmazdı.

bende evli ablamin evindeyim haftada iki gün :KK57:
Rahatsiz ola bileceklerinide hic düsünmedim :KK57:

Biraz belli etseniz? Mesela o gelince yatak odasindan cikmayin falan?

Abisini eşiniz arıyormuş gelmesi için, bu durumda eşinize de kızamadım açıkçası. Yengem ve yeğenlerim yaz ayında 2 ay filan annemlerin yazlığına gidip kalırlar, abim 15 gün filan gidebiliyor 1,5 ay burada ve ben her yaz o süre içinde istisnasız her gün abimi arayıp yemek yemeye hatta kalmaya çağırıyorum, her gün gelmiyor haftada 1-2 gün gelir ama. Eşim bana abinin haftada iki gün gelmesinden rahatsız oluyorum dese sanırım eşime tavrım hiç sıcak olmazdı.

1.5 ay gibi belirli bir sure olsa hic takmam. Ama bizimle ayni şehre taşındığından beri boyle ve bir sonu yok. Üstüne üstlük bir de benim saygı duyduğum şeylerle bile bile dalga geçmesi de ayrıca sinir bozucu.

1.5 ay gibi belirli bir sure olsa hic takmam. Ama bizimle ayni şehre taşındığından beri boyle ve bir sonu yok. Üstüne üstlük bir de benim saygı duyduğum şeylerle bile bile dalga geçmesi de ayrıca sinir bozucu.

Bu konuda sert bir dille bir kez uyarın, herkesin saygı duyduğu şeyler farklı olabilir bu yüzden kimse kimsenin saygı duyduğu şeylerle dalga geçmemeli biraz daha devam ederse bende senin yaptığının aynısını yapmak zorunda kalırım o da hoş olmaz deyin.

Iyi de onlara hizmet etmek zorunda değilsiniz. Yorgunum deyip odaniza geçin, eşiniz hizmet etsin o zaman. Belki bişeyler anlar da daha az gelir

Bence bu kadar da abartmayın. Sizde kalmıyo, iki günde gelip yemek yiyiversin iki kap yemek koyacaksınız önüne altı üstü. Ekstra bişey yapmıyosunuz. O yemek öyle de böyle de pişiyo sonuçta. O sizin inancınızla dagla geçiyorsa sizde onun başka bişeyiyle dalga geçin. Yani eşinizin hatrına bişeylere katlanmanız gerekiyo. Benim eşimin kız kardeşi de evlendiğimizin ilk aylarından itibaren her cuma bizde kalıp cumartesi gününü bizimle geçiriyordu, bende istemiyordum sonuçta haftasonumu eşimle geçirmek isterdim ama ses etmiyordum. Eşinin kardeşi sonuçta, aynı durumda senin kardeşin de olabilirdi. O zaman ne yapacaktın...

Biliyorum tepki göreceğimi ama elimde değil tahammül edemiyorum. Benim yasam tarzima inanclarima çok ters ve bunu pat pat söylüyor. Hic kırar miyim düşüncesi yok.
Siz de düşüncelerinizi pat pat söyleyin,siz kırılıcağınıza o kırılsın :KK53::KK53:

Bu konuda sert bir dille bir kez uyarın, herkesin saygı duyduğu şeyler farklı olabilir bu yüzden kimse kimsenin saygı duyduğu şeylerle dalga geçmemeli biraz daha devam ederse bende senin yaptığının aynısını yapmak zorunda kalırım o da hoş olmaz deyin.

Ah yapabilsem. Esim sürekli sen abimi takma deyip duruyor.

Yani şimdi tarafsız düşünmek istiyorum, önce adamın evde kalmasını istememişsiniz eşinizi de ikna etmişsiniz ama şuan iki gün bile gelmesini istemezseniz eşiniz size cephe alabilir ki bence haklı da..
Benim eşim kardeşimin tamamen kalmasını istemese ve sonra da iki gün gelmesine bile laf etse ben gereken cevabı veririm

ben bu düşünceye katılamıyorum ..
kadının kendi kardeşi olduğu zaman yanında istediği şekilde giyinebillir, istediği şekilde yatar kalkar..
kardeşi mesela kız ise, kalk şu işin ucundan tut, şurayı sil diyebilir..
ama bunlar görümceye denmiyor...
kardeşi erkekse , çek ayaklarını yer siliyorum diye söylenebilir , ama kaynına söylenmiyor..

konu sahibi çalıştığını söylemiş, kendi kardeşi olduğu zaman; geliyorum yarım saate kadar ocağa su koy diyebilir, ama görümce veya kaynına bunlar söylenemiyor...

evde kızın kardeşi olduğu zaman, kızın kardeşleri gerektiği zaman gerektiği durumlarda ablasının açığını kapatır, ablasına destek olur...
erkeğinkiler yardımcı olmuyor ama, onlar hep ilgi bekliyor, hizmet istiyor..

bu sebeple kardeş ayrımı yapılıyor..
yoksa elbette kardeş kardeştir... gelmesinler denmez, sevmiyorum istemiyorum denmez..

ama o evden kadın sorumlu ve kadının rahat hareket edebilmesi, işini gücünü yapabilmesi, gerektiğinde dinlenebilmesi önemli...
enişte baldızın yanında kanepede uzanabilir, ama gelin kaynının yanında uzanamıyor...
bu da mesela bir örnek olsun..

kız tarafı her türlü fedakarlığı yapar ama erkek tarafı yapmıyor...
ablam üzülmesin, ablam yorulmasın diyebiliyor, enişteme ayıp olmasın, enişteme zahmet olmasın diyebiliyor... eniştem ne düşünür eniştem rahatsız olmasın diye düşünebiliyor...

öte taraftan erkek tarafı ne yapıyor, gelin değil mi yapsın ! gelin değil mi getirsin !

gel de şimdi iki kardeşte aynıdır de..
sana iki taraf da aynı davranmadığı sürece, hele ki arada namahrem durumları varken aynı olması bence mümkün değil...

Back
X