- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 123
- 47
- Konu Sahibi cesursincap
hm, neyse ordan kurtariyosun bari.
Yemek yemeyemi gelir size?
Evet. Aslında evlerimiz uzak ama eşim arar abi gel yemeğe diye o da gelir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hm, neyse ordan kurtariyosun bari.
Yemek yemeyemi gelir size?
Yuzsuz, insallah evlenirde sizde haftada iki gun gidersiniz evine karisinin gosterdigi tepkiyide kocaniza kapak yaparsiniz.Evet. Aslında evlerimiz uzak ama eşim arar abi gel yemeğe diye o da gelir.
Yuzsuz, insallah evlenirde sizde haftada iki gun gidersiniz evine karisinin gosterdigi tepkiyide kocaniza kapak yaparsiniz.
eşinize söyleyin o gitsin abisinin yanına bu daha mantıklı
namahrem falan desin (abisi hassasmış ya bu konularda)
Evet. Aslında evlerimiz uzak ama eşim arar abi gel yemeğe diye o da gelir.
haaa.
O zmn is degisir.
Burda kayninda suc bulamayiz.
Kocani degistirmeye calis.
Bas bas kalmak istiyorum senle diyip nazlan biraz.
Erkekler o konuda zaaflidir bildigigim kadariyla.
Yani oyle duymustum, bi arkadasim demisti
Abisini eşiniz arıyormuş gelmesi için, bu durumda eşinize de kızamadım açıkçası. Yengem ve yeğenlerim yaz ayında 2 ay filan annemlerin yazlığına gidip kalırlar, abim 15 gün filan gidebiliyor 1,5 ay burada ve ben her yaz o süre içinde istisnasız her gün abimi arayıp yemek yemeye hatta kalmaya çağırıyorum, her gün gelmiyor haftada 1-2 gün gelir ama. Eşim bana abinin haftada iki gün gelmesinden rahatsız oluyorum dese sanırım eşime tavrım hiç sıcak olmazdı.
1.5 ay gibi belirli bir sure olsa hic takmam. Ama bizimle ayni şehre taşındığından beri boyle ve bir sonu yok. Üstüne üstlük bir de benim saygı duyduğum şeylerle bile bile dalga geçmesi de ayrıca sinir bozucu.
Siz de düşüncelerinizi pat pat söyleyin,siz kırılıcağınıza o kırılsınBiliyorum tepki göreceğimi ama elimde değil tahammül edemiyorum. Benim yasam tarzima inanclarima çok ters ve bunu pat pat söylüyor. Hic kırar miyim düşüncesi yok.
bazıları 2 güne şükredin size yerleşmedi tepki vermeyin demiş.. tepki vermezse yerleşme ihtimali daha yüksek
Bu konuda sert bir dille bir kez uyarın, herkesin saygı duyduğu şeyler farklı olabilir bu yüzden kimse kimsenin saygı duyduğu şeylerle dalga geçmemeli biraz daha devam ederse bende senin yaptığının aynısını yapmak zorunda kalırım o da hoş olmaz deyin.
Iyi de onlara hizmet etmek zorunda değilsiniz. Yorgunum deyip odaniza geçin, eşiniz hizmet etsin o zaman. Belki bişeyler anlar da daha az gelir
Yani şimdi tarafsız düşünmek istiyorum, önce adamın evde kalmasını istememişsiniz eşinizi de ikna etmişsiniz ama şuan iki gün bile gelmesini istemezseniz eşiniz size cephe alabilir ki bence haklı da..
Benim eşim kardeşimin tamamen kalmasını istemese ve sonra da iki gün gelmesine bile laf etse ben gereken cevabı veririm