- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 123
- 47
- Konu Sahibi cesursincap
-
Eski konunuzu hatirladim. Bosanmisti sanirim esinizin abisi.
Siz haftada 2 gun geldigine sukredin nerdeyse size tasiniyordu.
Bence belli bir tepki gostermeyin 2 gun geliyorsa idare edemiyor musunuz?
Size taainmasini nasil onlediniz merak ettim.
Esiniz sizde kalmasina bile sicak bakiyordu. Simdi gelmesin deseniz tepki gorursunuz esinizden.İnanın idare edemiyorum. Zaten çalışıyorum. Çok sağlıklı değilim. Üstelik abisi benim çok ziddim bir insan ve o kadar çok konusuyor ki
Eşime kesin bir dille söyledim istemediğimi o da bir daha tekrarlamadi. Zaten abisi çok mutaassıp sanırım namahrem diye düşündü.
Esiniz sizde kalmasina bile sicak bakiyordu. Simdi gelmesin deseniz tepki gorursunuz esinizden.
O geldiginde kendi odanizda dinlenseniz pek karsilasmasaniz olmuyor mu oyle?
Benim kardesim bana haftada 2 gun gelse esim rahatsiz olsa ona hak vermezdim gibi dusunuyorum.
Evlendirin abiyi başka turlu kurtulamazsın
Abi ne istiyor sorması ayıp.victoria secret mankeni falan mı kendisi neci nasıl biride ne istiyor neden boşanmıştı hatırlayamadım.Maalesef öyle de onun istediği şartlarda kadın nerden bulunur bilmiyorum.
Yani şimdi tarafsız düşünmek istiyorum, önce adamın evde kalmasını istememişsiniz eşinizi de ikna etmişsiniz ama şuan iki gün bile gelmesini istemezseniz eşiniz size cephe alabilir ki bence haklı da..
Benim eşim kardeşimin tamamen kalmasını istemese ve sonra da iki gün gelmesine bile laf etse ben gereken cevabı veririm
Abi ne istiyor sorması ayıp.victoria secret mankeni falan mı kendisi neci nasıl biride ne istiyor neden boşanmıştı hatırlayamadım.
Kocan bunu normal gormemeli.
Nikah dusuyor.
Evde tek kaldiginizda oluyodur.
Hic normal degil bu.
Ayni evde yaşamıyoruz çok şükür ama çok sık bir araya geliyoruz.
Ama galiba kocan yokken geliyor eve?
Yok hayır bugüne kadar öyle birşey olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?