Yine Ankaralıların yardımına ihtiyacım var :)

sosally

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
323
11
38
Ankara
Arkadaşlar Keçiören için genelde pek hoş bir yorum yapan çıkmadı Etlik'e falan iyi dediler bir de sizlere sormak istedim. Keçiören'in oturulabilecek iyi mahallelerini söyleyebilir misiniz bir de ulaşımı çok sıkıntı olmayan yerleri ve Demetevler hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce aileyle oturulabilecek iyi bir semt mi?

canım ben etliği tavsiye ederim, adnan yüksel cad, barışyolu cad., incirli, aşaeğlence.... bir aile için en güzel oturabilecek yerlerden...
demette evler bağımsız olmuyor salonları... birde çok dipdibe evler... eski binalar var genelde,
semt olarakda biraz kötü bilinir demet şentepe falan.... pek ailecek dışarı rahat çıkamazssın...
ama demet de de herşey ayağının altında işte metro var, otobüs dolmuş hele çok sık geçer.
o yüzden trafik hep yoğundur.. arabanız varsa park edecek yer bulamazssın genelde...
etlikteyse metroya çok yakın değil ama kardeşler diye mahallesi var çocukluğumun geçtiği yer... çok şirindir herkes birbirini tanır tabi imdi baya gelişti. daira fiyatları kiralar falan uçtu iyce ama genede ayvalı tarafından 500 liraya kiralık yerleri rahatça bulabilirsin..
dolmuş falan etliktede sık geçer. ulusa 20 dakkada dolmuşla gidersin dolmuşla rahatça...
otobüsle etliktense kızılay 30 dakka.. çok sık geçer otobüs...
kardeşler ayvalı tarafında ise ring var. metroya otobüsle 15-20 dakikada gidersin 15 dakikadada kızılaydasın zaten...
hele çocuğunuz varsa eğitimi açısından da kesinlikle etlik... demette çevre pek iyi değil diye bilirirm...

etlikte oturuyorum hemde en işlek caddesinde
insanlar inanılmaz yobazlar yada benim karşılaştıklarım öyle
mağazamın üstü ev ve dışardaki teşhirde olan yatak üstleri saç kılı ekmek sakız ne arasan yatakların üstünde
defalarca uyardım gene aynı
tam üstümüzde de daire var saat 5 ile 7 arası full ses oyun havası dinliyo veledin teki
kapımın onundeki halının üstünde çocuklar piknik yapıyo anneleri de bakıyo vs vs
ailem 12 senedir keçiörende oturuyorlar özlüyorum yemin ederim
herşey elinin altında ulaşım kolay gezilecek yeri çok
herşey yakın etlik gibi yobaz insan yok denecek kadar az muhafazakar
etlikte insanlar garip geliyo bana
bi gün çamaşır yıkadım yumuşatıcısını babaannemiz yurt dışından getirdiği bi yumuşatıcı vermişti
onunla yıkadım astım evin içine akşam eve dönüyorum komşu kapının önündeki betona oturmuş benden
yumuşatıcı istiyo ve hiç tanımıyorum ama belli beni bekliyo elinde 1.5 litrelik petşişeyle şaşırdım
ama yumuşatıcıda iyiydi 1 hafta kokusu evden çıkmadı :1:

canım ben etliği tavsiye ederim, adnan yüksel cad, barışyolu cad., incirli, aşaeğlence.... bir aile için en güzel oturabilecek yerlerden...
demette evler bağımsız olmuyor salonları... birde çok dipdibe evler... eski binalar var genelde,
semt olarakda biraz kötü bilinir demet şentepe falan.... pek ailecek dışarı rahat çıkamazssın...
ama demet de de herşey ayağının altında işte metro var, otobüs dolmuş hele çok sık geçer.
o yüzden trafik hep yoğundur.. arabanız varsa park edecek yer bulamazssın genelde...
etlikteyse metroya çok yakın değil ama kardeşler diye mahallesi var çocukluğumun geçtiği yer... çok şirindir herkes birbirini tanır tabi imdi baya gelişti. daira fiyatları kiralar falan uçtu iyce ama genede ayvalı tarafından 500 liraya kiralık yerleri rahatça bulabilirsin..
dolmuş falan etliktede sık geçer. ulusa 20 dakkada dolmuşla gidersin dolmuşla rahatça...
otobüsle etliktense kızılay 30 dakka.. çok sık geçer otobüs...
kardeşler ayvalı tarafında ise ring var. metroya otobüsle 15-20 dakikada gidersin 15 dakikadada kızılaydasın zaten...
hele çocuğunuz varsa eğitimi açısından da kesinlikle etlik... demette çevre pek iyi değil diye bilirirm...

Biz de genelde etlikten falan bakıyoruz hem evler diğer yerlere göre bakımlı hem de daha uygun ama babam kafayı demetevlere takmış orada tanıdığı arkadaşları oturuyor diye :| etlikte ivedik metroya yakın hangi mahalleler var hani otobüsle ivedik metro yapıp ordan hemen kızılaya kolayca geçebileceğimiz?

etlikte oturuyorum hemde en işlek caddesinde
insanlar inanılmaz yobazlar yada benim karşılaştıklarım öyle
mağazamın üstü ev ve dışardaki teşhirde olan yatak üstleri saç kılı ekmek sakız ne arasan yatakların üstünde
defalarca uyardım gene aynı
tam üstümüzde de daire var saat 5 ile 7 arası full ses oyun havası dinliyo veledin teki
kapımın onundeki halının üstünde çocuklar piknik yapıyo anneleri de bakıyo vs vs
ailem 12 senedir keçiörende oturuyorlar özlüyorum yemin ederim
herşey elinin altında ulaşım kolay gezilecek yeri çok
herşey yakın etlik gibi yobaz insan yok denecek kadar az muhafazakar
etlikte insanlar garip geliyo bana
bi gün çamaşır yıkadım yumuşatıcısını babaannemiz yurt dışından getirdiği bi yumuşatıcı vermişti
onunla yıkadım astım evin içine akşam eve dönüyorum komşu kapının önündeki betona oturmuş benden
yumuşatıcı istiyo ve hiç tanımıyorum ama belli beni bekliyo elinde 1.5 litrelik petşişeyle şaşırdım
ama yumuşatıcıda iyiydi 1 hafta kokusu evden çıkmadı :1:

Yok artık :27: inşallah öyle insanlar denk gelmez valla :D keçiören için de insanları çok fena falan dediler ama hiç mi düzgün mahallesi yok şöyle :53:

etlikte metroya yakın ve en mantıklı dediğim gibi kardeşler var,
sonra sırasıyla uzaklık olarak ayvalı, etlik, aşağıeğlence ve o saydığım caddeler diye devam ediyo...
etlik demete çok yakın ki zaten... arabayla 5-10 dakka falan,
boşver demeti canım ya evler çok eski değil mi sencede hem dipdibe arkadaşlarıyla napcaksıınız boşver uzağa taşının...
600 e çok güzel temiz evler kiralarsınız rahatça... yenimahalleyi de düşünebilirsin bak yahya kemal beyatlı lisesinin çevresindeki evler çok iyi, hem metroya yürüme mesafasinde ama fiyatıda ona göre olur sanırım:26:

Arkadaşlar Keçiören için genelde pek hoş bir yorum yapan çıkmadı Etlik'e falan iyi dediler bir de sizlere sormak istedim. Keçiören'in oturulabilecek iyi mahallelerini söyleyebilir misiniz bir de ulaşımı çok sıkıntı olmayan yerleri ve Demetevler hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce aileyle oturulabilecek iyi bir semt mi?

demteevler asla tavsıye etmem... etlıkte ehh ıste o cıvara yakın bı yer tavsıye edeyım batıkent bence batıkentte oturun vasıtasıda kolay

Biz 14 yıl Keçiören'de oturduk. Parkları,alışveriş imkanları gayet güzel. Öyle ki toplasan 4-5 kez anca Kızılay'a gitmişizdir. Her şeyi Mecidiye'de hallediyorduk. Gel gelelim ki bir kadın ve çocuk yetiştirmek için hiç iyi bir yer değil. Sokakta oynayan çocuklarının ağzı küfür dolu. Ayrıca diz altı etek giyen 11 yaşındaki kızlara laf atıcak kadar haysiyetsiz gençleri var.

Ben dogma büyüme K.orenliyim 15 sene Tepebasinda oturduk son 10 yıldır da Dutlukta oturuyorum Metro durağı evimin karşısı Etlik,Incirli,Demetevler,Batıkent tek dolmuş,Asti,Bahcelievler,Tunalı,Çankaya tek otobüs birşeye ihyiyacimiz olduğu zaman Gazino-Dutluk arasında her ihtiyacını karsilayabilirsin,yazın çay içmek için Botanik park,Gökçek parkına gidrbilirsin belki ben cadde üzerinde oturdugum için sıkıntı yasamadim ama kiyafet konusunda da çok rahatım,bütün yazı sortla gecirdim öyle diyim sana :)

Ulus ve kızılaydaki gibi merkezi bölge gibi. Herşey elinin altında. Ben aktepebede oturuyorum. Burası eski Aktepe değil!!! Bambaşka bi yer inşaa ettiler. Evim tam Adnan menderes caddesi üstünde. Çok işlek bi cadde. Ben de doğma büyüme k.örenliyim. Evlensem bile başka bi semte gidicemi zannetmem

Keçiören otobüsleri ulaşım icin Fatih Köprüsünü kullanmıyor mu? Mesai saatlerinden tam bir ölüm o güzergahtan gecebilmek. Üstüne para da verseler asla keçiörende oturmam.

Hepinize fikirleriniz için teşekkürler. Of ne yapıcaz ya bir yerin insnaı çok önemli rahat rahat sokakta gezemeyeceksek ne yapalım :(

Keçiören - Ufuktepe'yi önerebilirim. Herhangi bir vukuatını duymadım :) Yer olarak da güzel, çevre olarak da. Benim bir sürü akrabam orda oturuyor. Etlik için bir şey diyemeyeceğim çünkü oraya sadece gezmeye gittim. Aktepe yanlış hatırlamıyorsam son durak. Bence orası çok uzak.

etlikte de ivedik metrosuna yakın yerleri falan söylediler genelde güzel evler var yarın ankara'ya gidicez inşallah düzgün bir ev bulup hallederiz :/

Biz 14 yıl Keçiören'de oturduk. Parkları,alışveriş imkanları gayet güzel. Öyle ki toplasan 4-5 kez anca Kızılay'a gitmişizdir. Her şeyi Mecidiye'de hallediyorduk. Gel gelelim ki bir kadın ve çocuk yetiştirmek için hiç iyi bir yer değil. Sokakta oynayan çocuklarının ağzı küfür dolu. Ayrıca diz altı etek giyen 11 yaşındaki kızlara laf atıcak kadar haysiyetsiz gençleri var.

Imzamı atarım.

Ek olarak; ben de yaşamış birisi olarak fikirlerimi belirteyim. Subayevleri-Kalaba-Mecidiye-Dutluk tarafı yerleşim için uygun. Zaten metro çalışması da var ki bu ulaşımı çok rahatlacak. Ama malesef görüşü geniş bir halk beklemeyin Keçiören'den.(Çankaya,Oran vs. tarafı kadar) Koskoca teyzeleri bile sıfır kollu giyen genç kızlara tip tip bakar, cık cıklar, ayıplar. Kaldı ki etek giyilsin. Fazlasıyla apaçi dediğimiz unsurdan barındırır. Mesela ben tek çıkamazdım akşamları sokağa. Çünkü mutlaka laf atan olurdu. Çok çok iyi insanları da vardır. Mesela komşulukların da iyi olduğunu düşüyorum. Ankaranın her yerine kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Aradığınız çoğu şeyi rahatlıkla bulabilir, alışveriş yapabilirsiniz. :))

Ben de etlikte oturuyorum antares ve aşağı eğlence merkezi arasında,burası diğer bölgelere göre kardeşler,incirli falan daha güzel bence önümüzde park kocaman sessiz ve sakin cadde gürültüsü yok ,burada da satılık daireler var tavsiye ederim:) ulaşıma gelince 2 dakika yürüdükten sonra dolmuşa binebilirsiniz böylece metroya gidebilirsiniz.yine iki dakika yürümeyle kızılay,sıhhıye otobüslerine ve dolmuşlara gidebilirsiniz,ulaşım kolay yani :) ama bana sorarsanız ne keçiören ne etlik bana göre bir an önce kurtulmak istiyoruz ailecek buradan :15:

demetevler aile yeri, muhafazakarlar da çok ama karışık sanırım yine de insanlar. trafiği çok ama.

Back
X