Yine Aldatıldım...

Anlatılan şeylere bakılırsa siz biraz aşırı tepki vermiş olabilirsiniz. Kadının ilgisi olabilir ya da kadın o tip bir samimiyetten hoşlanıyor olabilir ama aldatma olarak görmezdim ben olsam bunu. Sadece bu tip bir samimiyetin hoşunuza gitmediğini anlatmanız yeterli olurdu bence. Ha şöyle bir durum var, kadından bağımsız olarak sevgiliniz de ilgi duyuyor ve bu nedenle tanıştırmamış olabilir. Ki tehdit olayı da enteresan. Belki evli olduğundan yanaşamadığı için uzaktan uzağa aşk yaşıyor aklını sizinle oyalıyordur. Bence bu aldatma değil ama yüksek olasılıkla iki taraftan biri boş değil. Ayrılmanız sizin için iyi olmuş, ayrıca hukuki olarak bilemem ama bu durum eski eşinizin aleyhinize kullanabileceği bir şey değildir bence, sonuçta ortada çocuğu etkileyecek bir durum yok.

Okurken sonunda büyük bi suç üstü beklemedim değil.Neyse kurtulmussunuz pek tekin bi tip değilmiş anlaşılan.

Bunu defalarca söyledim. Sözler verildi ama yine whatsapp konuşmaları devam ettti. Çoğu konuşma silindi, saklandı... Bir çok detay var yazmadığım.

O halde bence bir ilgi söz konusu, belki kadının ilgisinden hoşlanıyordur. Yani bir ilişki değil de flörtleşme gibi veya sadece inkar edilen bir hoşlanma mevzusu. Tek bir şey kesin, zaten konuşmanıza ve sözlere rağmen saklanan ve silinen şeyler varsa değmez. Sizi hak etmiyordur.

Bunu defalarca söyledim. Sözler verildi ama yine whatsapp konuşmaları devam ettti. Çoğu konuşma silindi, saklandı... Bir çok detay var yazmadığım.
Ben hala bir şeyi anlayamadım ve konuda cevap olaraktan göremedim.
Ben böyle bir arkadaşlığa saygı duyuyorum ama bu bana uygun değil deyip kavga etmeden bitirme yolunu neden secmediniz?
Biraz da siz uzatmışsınız. Kıskançlık, saklamalar, yalan, yemek ayarlamalar vs bunlara hiç gerek yokki.
Bu arkadaşlık benim hayat tarzıma uymuyor De bitsin. Uzatmadan kırmadan, rezil olmadan.

40li yaslardaki kadinlar tirnaklarini cikarmis hemen :))

Nasil tip kadinlardan hoslaniyor erkek arkadasiniz? Kilolu kadinlara ozel olarak ilgi duyan tiplerden degilse sizden buyuk ve 90 kg bir kadinla aldatacagini sanmiyorum ben. Gercekten arkadasi olabilir, benim yakin oldugum birkac arkadasim var erkek olarak ve anlik selfieler, komik capsler falan atariz biRbirimize ve o kadinin attigi fotograflar da oyle geldi bana. Benim de kopegim var mesela, hayvan komik bir yuz ifadesi yaptiginda selfie cekip atmisligim vardir ya da mesela eyelineri cok uzun. ceken kadinlara gicik olan bir arkadasim var, uzun eyeliner cektigimde ona atarim guleriz falan. Bana pek aldatiyor gibi gelmedi cunku bu sekilde karsilikli fotolar attigimiz iki arkadasimla da aramda oyle bir sey yok, hatta bir tanesinin nikah sahidiydim. Abartmissiniz gibi geldi bana

Çünkü çok seviyordum ve her seferinde ona inanmayı seçiyordum. Dedim, tamam dedi, bitirmedi, bırakmadı beni... Ama anladım ki onu da bitirmemiş.

Çünkü çok seviyordum ve her seferinde ona inanmayı seçiyordum. Dedim, tamam dedi, bitirmedi, bırakmadı beni... Ama anladım ki onu da bitirmemiş.

Kendinizi daha cok sevmeliydiniz. Kendi seçimlerinize ve kendi hayatınıza daha cok saygı duymalıydınız.
O sizi değil siz onu bırakmalıydınız. Umarım sadece boş tehdit savurmuştur.
Daha fazla sarpa sarmadan kurtulursunuz.

Ya bu biz kadınların her mevzuda diğer kadınlara saldırmasına -asıl suçlu adamlar dururken- çok üzülüyorum artık.

1) Kötü niyetli de göndermiş olsa resimleri sizin ilişkinizden kadın sorumlu değil, beraber olduğunuz sözde adam sorumlu. Ki yüzde yüz kötü niyetli olduğundan da emin değilsiniz

2) ayrı olduğunuz dönemde yapılan paylaşımlar, kadın müneccim mi sizden barışacağunızdan fln geleceği görsün haberdar olsun

3) kadının evli olmasına rağmen başka bir ilişkisi varsa evet etik olmaz ama evliliği nasıl bir evlilik (kocası hasta diyorsunuz mesela) bilmiyoruz ve bu durum sizi ilgilendirmez

4) tüm bunlar kadını rahatsız etmeniz ya da fiziksel özelliklerinden dolayı aşağılamanız için bahane olamaz. Sizin ilişkiniz adamla, yükselecekseniz ona yükselin, hoşunuza gitmiyorsa da ayrılın.

Seni tehdit eden birini yollarına gül dökse inanip dönME.

Her şerde bir hayır var dedikleri bu olsa gerek.

Eski esin fena ve çocuğu senden almaya çalışan biriyse ilişkilerine daha dikkat li davranmalısın. Evladın yerini hicbirsey
doldurmaz.

Eski eşinle tehdit eden adamdan hayır gelmez. Ayrıca bundan dolayı esin çocuğunu alamaz ancak seni rahatsız edebilir baskı yapabilir falan filan. İletişimi tamamen kesip gerekirse taşının bile kurtulun.

Ve evliliği bitmiş hanımlar lütfen ikinci evliliklerde çokk seçici olun hele birde evlat varsa... En çok onlar etkileniyor herseyden.
İnşallah çok daha güzel ve sağlıklı başka bir iliskiniz olur.

Ortada çok net bi durum göremedim ama adamın tavrı tehdit etmesi vs çok çirkin . çok daha dikkatli olun bundan sonra. Malesef toplumda gördüğüm ; boşanmış kadınlara kolay elde ederim algısı, ondan sonra kandırana kadar kırk takla , sıkılınca böyle çirkinleşmeler . sizin hatanız ; yanlış birini sevmek olmuş . Çocuğunuz da varmış dikkat edin derim bundan sonrası için. Siz iyi niyetlisiniz de erkeklerin çoğu pislik ve kötü niyetli malesef. İnşallah düzgün biri çıksın karşınıza

Kadın evli.
Ben minyonum 26-27 gösteriyorum. Ayrıca buna mı takıldınız?
34 yasindasin evlenmis bosanmis evliligin nasl birsey oldugunu tecrube edinmis birisin 3 ay sonra adamn evine gitmeye baslarsan oda sna bole dvranir tbi ipleri eline vermisin evlenmeden bu adam boleyse bunnla yola cikilmaz bunu bu yasa bu tecrubelerinle anlamadiysan sn dha cok hata yaparsin. Tek hata senin hersy ortada fkat snn yaptigin gibi bazi kadnlr evlenmedn once aman evimizin duzeni bozulmasn Aliriza bey evlenince ayyy ck deisti... Bu isin sonu belli..

Ee adam başta söylemiş ilişkisinin bitme nedenini... Yok kıskanç, yok nevrotik diyede arkasından bir güzel sallamış. Sizde sorgulamak, düşünmek yerine aklı sıra cool olacaksınız ya " böyle seyler normal" deyıp kadının ruh hastası olduguna onay verip geçmişsiniz. Ama aynı kadın sizinde ayrılmanıza vesıle olmuş. Adamda artık sizin arkanızdan bir baskasına sallar. :))

Eskı esıne ne soyleyecekmıs?bu nasıl bır ılıskıdır

Adam seni eski eşine anlatmakla tehdit ediyor? Hemen ayrılman gerek sen bırak kadının yaşıyla uğraşmayı.

Bakın bir derdimden bahsediyorum size.. Sorun gibi gelmiyorsa yazmayın ama benim için sorun. Eski eşim manyağın teki, bunu kullanıp çocuğu almaya çalışabilir...
Senin çocuğuna varana kadar kötülük yapabilecek, tehdit eden bir adamın peşinden koşmamanı tavsiye ederim. Seni eski eşine şikayet edeceğim demek tam bir kaypaklık.

Adamın evine 3. Ay gitmesiyle ne ilgisi var yahu:)

Bu nasil bir yorum
Aldatilmis uzgun bir kadini nasil daha fazla uzebilirim/bozabilirim diye cok mu dusundun?
Sen de çok düşündün yüce fikirlerinle bu yorumu mu yaptin:)) Kardesim ilişkin olsun adama saldiracaksin kadına 40 a merdiven dayamissin lafı o kadar saçma ki! Sen bilirkişi olmak yerine anla güzel kardeşim ben de aldatildim boşandım. Kadın ister 40 a merdiven dayamis olsun ister 50 ye bir kadını yaşıyla vurmak iğrenç. Ayrıca seni de benim o lafimimln tasasi mi tuttu

Eski eşine ne ki, ne münasebet seni şıkayet edeceklermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…