Bunu defalarca söyledim. Sözler verildi ama yine whatsapp konuşmaları devam ettti. Çoğu konuşma silindi, saklandı... Bir çok detay var yazmadığım.Anlatılan şeylere bakılırsa siz biraz aşırı tepki vermiş olabilirsiniz. Kadının ilgisi olabilir ya da kadın o tip bir samimiyetten hoşlanıyor olabilir ama aldatma olarak görmezdim ben olsam bunu. Sadece bu tip bir samimiyetin hoşunuza gitmediğini anlatmanız yeterli olurdu bence. Ha şöyle bir durum var, kadından bağımsız olarak sevgiliniz de ilgi duyuyor ve bu nedenle tanıştırmamış olabilir. Ki tehdit olayı da enteresan. Belki evli olduğundan yanaşamadığı için uzaktan uzağa aşk yaşıyor aklını sizinle oyalıyordur. Bence bu aldatma değil ama yüksek olasılıkla iki taraftan biri boş değil. Ayrılmanız sizin için iyi olmuş, ayrıca hukuki olarak bilemem ama bu durum eski eşinizin aleyhinize kullanabileceği bir şey değildir bence, sonuçta ortada çocuğu etkileyecek bir durum yok.
Ben hala bir şeyi anlayamadım ve konuda cevap olaraktan göremedim.Bunu defalarca söyledim. Sözler verildi ama yine whatsapp konuşmaları devam ettti. Çoğu konuşma silindi, saklandı... Bir çok detay var yazmadığım.
Çünkü çok seviyordum ve her seferinde ona inanmayı seçiyordum. Dedim, tamam dedi, bitirmedi, bırakmadı beni... Ama anladım ki onu da bitirmemiş.Ben hala bir şeyi anlayamadım ve konuda cevap olaraktan göremedim.
Ben böyle bir arkadaşlığa saygı duyuyorum ama bu bana uygun değil deyip kavga etmeden bitirme yolunu neden secmediniz?
Biraz da siz uzatmışsınız. Kıskançlık, saklamalar, yalan, yemek ayarlamalar vs bunlara hiç gerek yokki.
Bu arkadaşlık benim hayat tarzıma uymuyor De bitsin. Uzatmadan kırmadan, rezil olmadan.
Çünkü çok seviyordum ve her seferinde ona inanmayı seçiyordum. Dedim, tamam dedi, bitirmedi, bırakmadı beni... Ama anladım ki onu da bitirmemiş.
34 yasindasin evlenmis bosanmis evliligin nasl birsey oldugunu tecrube edinmis birisin 3 ay sonra adamn evine gitmeye baslarsan oda sna bole dvranir tbi ipleri eline vermisin evlenmeden bu adam boleyse bunnla yola cikilmaz bunu bu yasa bu tecrubelerinle anlamadiysan sn dha cok hata yaparsin. Tek hata senin hersy ortada fkat snn yaptigin gibi bazi kadnlr evlenmedn once aman evimizin duzeni bozulmasn Aliriza bey evlenince ayyy ck deisti... Bu isin sonu belli..Kadın evli.
Ben minyonum 26-27 gösteriyorum. Ayrıca buna mı takıldınız?
Eskı esıne ne soyleyecekmıs?bu nasıl bır ılıskıdırMerhaba,
Ben 2014 Aralık'ta muradıma erdim ve boşandım.
O zaman taa 2016 Temmuz'una kadar hayatıma kimseyi almadım.
Ve Temmuz 2016'da bir adam girdi hayatıma. Başka her aşk gibi süperdi, günaydın mesajları, sık sık görüşmeler, kendini dünyanın en özel insanı hissetmeler...
Bir ayımızı tamamlamıştık ki, midemizde kelebekler uçuyordu, göz gözeydik daha, bana bir kadından bahsetti. Eski ilişkisinin bitme nedeni biri. Neymiş eski sevgilisi çok kıskançmış, nevrotikmiş, o kızcağızla aralarında bir şey var sanıyormuş, kız zaten evliymiş ama eşi kafayı yediği için evi terk etmiş, kızın eşi şizofrenmiş falan filan... Ben aklım bir karış havada ne olacak ki arkadaşın olsun, illa kadın erkek ilişkisi sevgililik mi seks mi canım hıh falan dedim.
3. ayımızı rüya gibi dip dibe, kucak kucağa geçirdikten sonra tuhaflıklar başladı. Başımıza bir babasının işi çıktı önceki 3 ay hiç olmayan. Bu iş başka bir işti ve kendi işi dışındaki zamanlarının bir kısmına bunu ayırmaya başladı. Bu çalışmalarda ortadan kaybolmaya, whatsapp'ta bile görülmemeye, arasam da açmamaya başladı. Bu vakitler 3-5 saatlik dilimlerdi. Ben başta kendimi telkin ettim, yapma kızım, yine bozma işleri falan diye... Bana cevap vermediği bir gün evine gittim ve onu uyuyor buldum. Sonuç, kıskanç, kızgın kadın imajı. O olaydan sonra 3 hafta ayrı kaldık. Sonra yine dayanamadık, birleştik. Yine başlarda müthiş olan o ilişki ancak 1 ay müthiş olabildi. Sonra telefonunu karıştırdım ve o kızcağızla mesajlarını buldum, ayrı kaldığımız 3 hafta boyunca her gün yazışmışlar. Hoşlarına giden resimleri atmışlar birbirlerine, komik bulduklarını falan. Yine tartışılır ve yine suçlu ben olurum, neden mesajları karıştırıyorsun diye!
Sonra 5 gün önce önemli bir yemeğe gitmeye karar verdik. Bu yemeğe kızcağızımız da gelecektir. Zira kızcağızımız sevgilimle aynı yerde çalışmaktadır. Kızcağızımız benim 2 katım büyüklükte ve 40'lı yaşlarına merdiven dayamıştır. Kıskanılmaya gerek yoktur(!) Evde eski sevgilim olacak şahısa gelindi ve duşa girdi. Hiç aklımda yokken elim telefonuna gitti. Hızlıca baktım ve silinmiş resimler klasöründe bu kadının 3 resmine rastladım. Selfieleri, maskeli falan. Ben o çoook önemli yemeği sallamadan sinir krizine girdim, kavga çıkardım. Sonuç olarak beni aynen eve bırakıp, kendi gitti yemeğe. Ama gecikmiş oldu, beklediği büyük günü kaçırdı.
Yine ben suçlu oldum, hem de o önemli günü benim yüzümden kaçırmış oldu. Yine ayırdık yollarımızı. Yine büyük laflar etti asla kabul etmiyor o kadınla ilişkisi olduğunu!
Ey hanımlar, beni bir de tehdit etti eski eşime söyleyecekmiş bizi.
Ben o kadını aradım ardından, o da beni şikayet edecekmiş!
Fikirlerinize ihtiyacım var a dostlar;
Bir kadın maske sürülmüş o fotoğrafını sadece arkadaşım dediği kişiye yollar mı?
Sizce ben paranoyak mıyım?
Senin çocuğuna varana kadar kötülük yapabilecek, tehdit eden bir adamın peşinden koşmamanı tavsiye ederim. Seni eski eşine şikayet edeceğim demek tam bir kaypaklık.Bakın bir derdimden bahsediyorum size.. Sorun gibi gelmiyorsa yazmayın ama benim için sorun. Eski eşim manyağın teki, bunu kullanıp çocuğu almaya çalışabilir...
Adamın evine 3. Ay gitmesiyle ne ilgisi var yahu:)34 yasindasin evlenmis bosanmis evliligin nasl birsey oldugunu tecrube edinmis birisin 3 ay sonra adamn evine gitmeye baslarsan oda sna bole dvranir tbi ipleri eline vermisin evlenmeden bu adam boleyse bunnla yola cikilmaz bunu bu yasa bu tecrubelerinle anlamadiysan sn dha cok hata yaparsin. Tek hata senin hersy ortada fkat snn yaptigin gibi bazi kadnlr evlenmedn once aman evimizin duzeni bozulmasn Aliriza bey evlenince ayyy ck deisti... Bu isin sonu belli..
Sen de çok düşündün yüce fikirlerinle bu yorumu mu yaptin:)) Kardesim ilişkin olsun adama saldiracaksin kadına 40 a merdiven dayamissin lafı o kadar saçma ki! Sen bilirkişi olmak yerine anla güzel kardeşim ben de aldatildim boşandım. Kadın ister 40 a merdiven dayamis olsun ister 50 ye bir kadını yaşıyla vurmak iğrenç. Ayrıca seni de benim o lafimimln tasasi mi tuttuBu nasil bir yorum
Aldatilmis uzgun bir kadini nasil daha fazla uzebilirim/bozabilirim diye cok mu dusundun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?