- 19 Aralık 2016
- 3.736
- 10.124
- 128
- 32
AhahaBeni ne hakla arar diye şikayet edecekmiş, numarasını bilmeden !
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AhahaBeni ne hakla arar diye şikayet edecekmiş, numarasını bilmeden !
Boşver bırak suclarsa suclasin. O kadın seni şikayet edeceğine kocasına soulemedigine sukretsin. Sen de de ki eski eşime soyelrsen anında onun kocasına anlatırım. Elimde ekran görüntüsü var falan de. Boşver şunu muhatap olma o pis adamla alışmış o aldatmayaSaldım ipin ama hala beni suçluyor, ben paranoyak mışım! Ama hala aklım beynim almıyor ya, evli bir kadın neden selfieler göndersin sevgilisi olmadan? Ben hiç bir normal erkek arkadaşıma resim yollamadım.
Eşi cidden şizofren, ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yattı. Birileri onu öldürecek sanıyor.Ahahasavcıya gidip yediği halti mı anlatacakmis ? Ayrıca onun eşi şizofren vs değildir. Seninki uydurmuştur bence onu
Bu adamı engelle sen vicdan olsa hasta birinin eşiyle kiristirmaz . Evliyle zaten yapmaz da vicdanlı olsa ama bu duble vicdansızEşi cidden şizofren, ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yattı. Birileri onu öldürecek sanıyor.
Nikahı var diye kendini kısıtlamayan bir şahıs demek ki ona her ne deniyorsa işte. Bence artık kafa yorma herşey açık değil mi.Saldım ipin ama hala beni suçluyor, ben paranoyak mışım! Ama hala aklım beynim almıyor ya, evli bir kadın neden selfieler göndersin sevgilisi olmadan? Ben hiç bir normal erkek arkadaşıma resim yollamadım.
Ya kadına ne demeli!Bu adamı engelle sen vicdan olsa hasta birinin eşiyle kiristirmaz . Evliyle zaten yapmaz da vicdanlı olsa ama bu duble vicdansız
Belki de bu benim yakalayabildiğim kadarıdır. Silmeye unuttuğu. Çünkü aradığımda kadını sen neden fotoğraf yolluyorsun ben merak ediyorum diye sordum, kendisi hemen hangi fotoğraf hangi fotoğraf dedi...bu kadını bilmem ama şahsen ben maske sürülmüş fotoğrafımı sevgilime ya da kocama atmam.insan en güzel halinin fotosunu atar sevgilisine ya da beğendiği kişiye bence.
O zaten şeyde öteki de şey işte. Sen çık aradan onlar iki şey bir araya gelsin rahatça kendi pisliklerinde bogulsunlarYa kadına ne demeli!
Ya kadına ne demeli!
Bu nasil bir yorumKadın 40 li yaşlara merdiven dayamis benim iki katım ne demektir? Valla adamı elde etmiş yaşa başa bakmaz bu işler bilgine tatlim
Burdaki (!) aslında olayın öyle olmadığını söyleyen bir şeydir. Kitap okumayan insanların zaten anlamasını beklemiyorum. Ama yine de açıklayayım bu açıklamayı bana eski sevgilim yaptı. Güya hatunu beğenmiyor yani...Sonra 5 gün önce önemli bir yemeğe gitmeye karar verdik. Bu yemeğe kızcağızımız da gelecektir. Zira kızcağızımız sevgilimle aynı yerde çalışmaktadır. Kızcağızımız benim 2 katım büyüklükte ve 40'lı yaşlarına merdiven dayamıştır. Kıskanılmaya gerek yoktur(!)
Kadın evli tatlım, tercih dışı atanmış bizimki...Ben 26 gösteriyorum taş çatlasın 27:)) kusura bakmayın da her şey ortada p kadını tercih etmiş kadını gömmenize gerek yok.