• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine Aldatıldım...

Saldım ipin ama hala beni suçluyor, ben paranoyak mışım! Ama hala aklım beynim almıyor ya, evli bir kadın neden selfieler göndersin sevgilisi olmadan? Ben hiç bir normal erkek arkadaşıma resim yollamadım.
Boşver bırak suclarsa suclasin. O kadın seni şikayet edeceğine kocasına soulemedigine sukretsin. Sen de de ki eski eşime soyelrsen anında onun kocasına anlatırım. Elimde ekran görüntüsü var falan de. Boşver şunu muhatap olma o pis adamla alışmış o aldatmaya

Saldım ipin ama hala beni suçluyor, ben paranoyak mışım! Ama hala aklım beynim almıyor ya, evli bir kadın neden selfieler göndersin sevgilisi olmadan? Ben hiç bir normal erkek arkadaşıma resim yollamadım.
Nikahı var diye kendini kısıtlamayan bir şahıs demek ki ona her ne deniyorsa işte. Bence artık kafa yorma herşey açık değil mi.

bu kadını bilmem ama şahsen ben maske sürülmüş fotoğrafımı sevgilime ya da kocama atmam.insan en güzel halinin fotosunu atar sevgilisine ya da beğendiği kişiye bence.

Yani o kadinla iliskileri olmasa bile tuhaf bi arkadasliklari var.Fazla yakin yani.Sen de iliskisi oldugunu ima etmek yerine baska kadinlarla bu kadar yakin olmani istemiyorim, diyebilirsin.Hem paranoyak durumuna dusmemis olursun.
Ama ben olsam bu insana guvenmem ve iliskimi bitiririm

bu kadını bilmem ama şahsen ben maske sürülmüş fotoğrafımı sevgilime ya da kocama atmam.insan en güzel halinin fotosunu atar sevgilisine ya da beğendiği kişiye bence.
Belki de bu benim yakalayabildiğim kadarıdır. Silmeye unuttuğu. Çünkü aradığımda kadını sen neden fotoğraf yolluyorsun ben merak ediyorum diye sordum, kendisi hemen hangi fotoğraf hangi fotoğraf dedi...

Ayrıl ayrıl. Böyle herseyi gözünüze normal diye sokarak sizin zihninizle oynuyorlar. Aslında normal olmadığını bildigin bir seyde acaba normal mi diye tereddüte düşüyosun. Algılarını bozuyolar.

Eski sevgilisi de sen de bu kadından mem kaptıysan vardır bir seyler.

Ayrıca 34 ve 40 yas arasında gerçekten büyük fark vardır. Fiziksel ve ruhsal olarak.
Ama adamın da ilgisini canlı tutuyor demekki nasıl yapıyorsa..

Boşverin, hayatınızı sakin ve huzurlu devam ettirebileceginiz iliskilere yelken açın

Eski sevgilisi de siz de tuhaf bulmuşsunuz. Bence de tuhaf. Ayrıldığınız bence iyi olmuş böyle şaka gibi tehditler savuran bir insandan.

Ne kadar kıymetli arkadaşmış herkesi geride bırakıyor onun için. Aralarında bir şey yoksa bile uğraşmaya değmez gerçekten. Benim gbi evine bağlı, arkadaşı için benle arasını bozmayacak birini isterdim buldum. Boşver ne uğraşacaksın arkadaşının maskesiymiş, köpeğiymiş, tüyüymüş. Ben asla arkadaş düşkünü bir insanla olamazdım.

Sonra 5 gün önce önemli bir yemeğe gitmeye karar verdik. Bu yemeğe kızcağızımız da gelecektir. Zira kızcağızımız sevgilimle aynı yerde çalışmaktadır. Kızcağızımız benim 2 katım büyüklükte ve 40'lı yaşlarına merdiven dayamıştır. Kıskanılmaya gerek yoktur(!)
Burdaki (!) aslında olayın öyle olmadığını söyleyen bir şeydir. Kitap okumayan insanların zaten anlamasını beklemiyorum. Ama yine de açıklayayım bu açıklamayı bana eski sevgilim yaptı. Güya hatunu beğenmiyor yani...
Ayrıca ben 50 kadın da yaklaşık 90 kg falan dolayısıyla ne yazık ki gerçek bu ki fazla kilo insanı en az 5 yaş olgun gösteriyor.
Gelelim kadın onu nasıl cezbetti, sürekli yan yana çalışıyorlardı, yok kahve yapayım, yok ihtiyacın neyse ben veririm gibi durumlarla adama sürekli sokuldu.
Ben hükme %100 varmıyorum. İnanın kafamı karıştırdılar ve örümcek kafalı insan yerine konuldum.
Ayrıca bayanlar yaş takıntınız olmasın, Rabbim yeter ki ömür versin. O yaşlara gelmek te bir lütuf... Ne güzel 40'lara ulaşmışsınız.
Ve evet aradaki 6 yıl bir bayan için çok şey fark ettiriyor. Geçen seneyle bu sene arasında bile ne farklar var kendimde...

Back