yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

evet kızlar gırgır şamata derkende nahmaremımızı ortaya dökmıyelım özel olsun bence şahsen bana çıkan kışi evlı olmuş olsaydı don göndermezdım çünkı esının alması daha uygun olur bana göre
bu drumda bizim evlilere don almamız da abest mi kaçıyo fisfisfis

Ulen baslatma sımdı sewgulun den bıtır su ışı yahu sınırlendım hasengözlerimebaksanab

ay benım kurbanım hıç buraya gelmıyor yogun sanırım
Acaba bana alacak arkadas buraya ugruyomukı

bu drumda bizim evlilere don almamız da abest mi kaçıyo fisfisfis

hayır ama özele kaçıcak şeyleri koymayalım..misafir girer adam oumuştur şimdi don resimlerimizi konuşmalarıza bakıp kimkaç kişi bekliyordur..koymayalım kızlar...yaa kurtlandım şimdik

karnım ağrıyorr :sinifsinif:

Teyzesının gulu cıkıyor onu sılıyom ama yıne olmuyor yapışmıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrsengözlerimebaksanab

bak orda imzanı değiştir diyorsun bi yer açılıyor orda grafik ekle işareti var htttpp diye bişi yazıyor onu sil oraya yapıştır olacak az yap hele bi

papatya prenses bu benım duşuncem herkes farklı duşunebılır ben belkı karsı taraf o şekılde duşunur gıbısıne yazdım

offff ya debbiesue valla ağlıcam en azından merakımı giderdim diyodum :gitme:

Teyzesının gulu cıkıyor onu sılıyom ama yıne olmuyor yapışmıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrsengözlerimebaksanab

ectin kaydirigubbakcemile3 suu gir sunu profili yapıwer yaa çen çen çen lülülülülülü

sırnaşık şeysırnaşık şey

Kızlar heyecan dorukta demekki :sm_cool: az kaldı ama pazartesi gonderılıyor hedıyeler dimi :sm_cool: kımse resım koymamıski yaa :icecream:

X