yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

ekleeedim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok her zaman kalcak üle olsun noel olmasın canım benım amblemım olacak o herkes benı hatırlasın onu gürünce özellıklede magıc:lepi:kafamçokkarıştı

yok yok ben seni unutmam zaten, amblem olmasada imkansız bişe seni unutmak :1ninca:

Yok bılmıyom nerde kı sen bul ordan olmazmı kı ben hıç bıse bılmıyorum yahu :lepi:

Yok bılmıyom nerde kı sen bul ordan olmazmı kı ben hıç bıse bılmıyorum yahu :lepi:

canım ne resmi istiyorsan google yaz bul sonra üzerine gel kopyala de

daha sonra kullanıcı paneli varya orayı tıkla orda imzamı değiştir var onu tıkla açılında bi dağ resmi gibi bişey var o çıkıyor (grafik ekle )oraya yapıştır de sonra tamammı seç ,istersen yavaş yavaş yapalım sen önce ikinci bir pencere aç

İmzanı degıstır var ama o zaman teyzesının gulu ne olacak kı:uhm:

eheh boynerden dediğim kanatlı alışveriş merkezi nanımm ßißlo aldım oradan..aşık öpüşen çift :) kırmıcı don ve şalımsı şal kaydirigubbakcemile3 duş jelii aldım ... bide mektup yaziiim ona şöööle :) düşünüyorum daha ...kapanmicak o kutu ehehehe :)

şööle ßakınca hatırlatıcak ßişe işte :)

ya resim eklemicenmi

yok yok kızmadım nie kızim kaydirigubbakcemile3

bebetom ben senden korkuom :1ninca::1ninca:
:roflol:

Bence de kork, hatta iyi geçin :icecream:
Bebetom geceliği sana kaptırdı, ne yapsam da magice laf atsam diye bakıyo ben söyliyim :eek:rtalığı karıştıran üye smili: kaydirigubbakcemile2

X