yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

anaaaaaaa delikafadulden

negüzel haber yaa bu, topiğin nüfüsu artıo kaydirigubbakcemile3
hayırlısıyla kurcağına alırsın inş cnmmm:Saruboceq: :CüvCüv:
tebrik ederimmm opuyorumnanaktan

sagol canım tesekkür ederim evet nüfus artışa gecti böylece :CüvCüv:

theshe unut kız unutt :KK70: söleme kimseye

Unutmuşum valla yeni farkettim :hulya:

iyiyimm cnmm sen nasılsın?? :eek:

hotcouture sen theshe nin gerçekten unuttuğuna inandınmı, o var ya o cin gibi cin hiçbişeyi unutmaz:1ninca: :kulağına fısıldayan üye simili:
kaydirigubbakcemile3

Valla unutmuşum, ama aklıma 2 isim geliyo onlardan biri olabilir :sinifsinif:
fesat üye smili yapman lazım senin :mymeka:

ben hamileyim :kedi:

Ayy ne güzel
Allah analı babalı büyütsün zemuszemus

içi havalı naylonlar varya patlatılıyor hatta onlara sarsaydın keşke canım ya
ah be canım yoktu kendi kutusunda.bende ne bilim işte niye koymadıysam.Küçüğünün içinde kendiliğinde vardı.Off yaaaa kırılmasınnnn

sagol canım tesekkür ederim.hayırdır neden canın sıkılıyor canım bir seymi oldu..
Canım yakında girrersin o psikolojiye inş.
Çok güzel birşey annelik.Allahım isteyen herkese nasip etsin kızlar.
Keşke daha erken anne olsaydımmmm:ecrin_bebek::ecrin_bebek: Şimdi 2. çocuğumu yapsaydım

Canım yakında girrersin o psikolojiye inş.
Çok güzel birşey annelik.Allahım isteyen herkese nasip etsin kızlar.
Keşke daha erken anne olsaydımmmm:ecrin_bebek::ecrin_bebek: Şimdi 2. çocuğumu yapsaydım

benimde 2. çocugum olacak kısmetse bir tanede kızım var.ama ilk hamılelıgım cok zor gecmişti o yüzden bundan korkuyorum.

ben çıkıyorum kızlar yarın görüşmek üzere.hepinize allah rahatlık versin opuyorumnanaktan

Kumsalcıgım nasılsın bıraz toparlandın mı ?:1hug:

Kız the she nerdesın kız ben senı ewlı sanıyordum ha:tomato:Sen gerçek İzmirlimisin kızzemuszemus

Kız suprensesı hadı ügretsene bana su alttakı koydugun süslerı kız:çok üzgünüm:

Kurßanıma Çok seksüüü kırmızı don aldım...önü göbeee galißa sanırım Dantel :jeyyar:

kızlar kırılacak gibi şeyleri şu naylonlar warya çatır patır patlamışınızdır sizde ..eşyaları sarıyorlar kaydirigubbakcemile3 onlara sarın kat kat hiiiç ßişe olmaaz ..arkadaşımdan farfüm almıştım öyle gelmişti hiçhasar yoktu ordan siliorum..zaten kargo kolay kolay kasul etmiyor dier türlüü

Hayar özell kaydirigubbakcemile3 çekerim kız ama telden kötü çıkıyor..dijitalim bosuldu artık yok mafoldumben yoksa çekerdim :)

bende migrosta mumluk gördüm bayıldım ama
kırılır dökülür diye alamadım :hulya:

X