yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

Kızlar çok üzgünüm çokkkmafoldumben:gitme:

Çünkü benim hediyem gönderdiğim kişiye p.tesi ulaşcak ama sanırım kırılmış:sinifsinif:

Çok canım sıkıldı yaaa.İş yerine ulaşmış ve ordaki çalışan kırık gelmiş galiba şangır şungur ediyo demişşş :KK43:( Benim gönderdiğimi bilmiyo daha arkadaşım.Ben ölesine sordum geldimi senin hediyen die :KK43:( o da böle böle dedi.

İnşallah kırılmamıştır kızlarrrr

Aman bu tarz bişey göndercekler çok dikkat etsinler.

valla özellikle dikkat etim kırılacak bir şey almadım :1no2:işallah kırılmamıştır seninkide yazık olur :sinifsinif::sinifsinif:

bende sırf bu yüzden kırılacak bişey koymak istemiyorum mafoldumben

benim hediyelerim kırılma ihtimali olanlardan, 2 tanesi öle:sinifsinif:

oyüzden ambalaja pek özen gösteremicem kat kat kağıt sarıcam sağlam gitsin yeterki die...

Kızlar çok üzgünüm çokkkmafoldumben:gitme:

Çünkü benim hediyem gönderdiğim kişiye p.tesi ulaşcak ama sanırım kırılmış:sinifsinif:

Çok canım sıkıldı yaaa.İş yerine ulaşmış ve ordaki çalışan kırık gelmiş galiba şangır şungur ediyo demişşş :KK43:( Benim gönderdiğimi bilmiyo daha arkadaşım.Ben ölesine sordum geldimi senin hediyen die :KK43:( o da böle böle dedi.

İnşallah kırılmamıştır kızlarrrr

Aman bu tarz bişey göndercekler çok dikkat etsinler.
Canım üzülme kırılmışsada artık olan olmuş üzülme önemli olan almak ve gündermek hatırlamak bosver saglık olsunkaydirigubbakcemile5
benim hediyelerim kırılma ihtimali olanlardan, 2 tanesi öle:sinifsinif:

oyüzden ambalaja pek özen gösteremicem kat kat kağıt sarıcam sağlam gitsin yeterki die...
iii edersin şekerım yahu bende bugun kırmızı don ekledım hedıyelerımın arasına koyucamhihoyyyt:jeyyar:

iii edersin şekerım yahu bende bugun kırmızı don ekledım hedıyelerımın arasına koyucamhihoyyyt:jeyyar:

don olayına ben girmedim bebetocum yaa, hemen hemen herkes almış, ama ben almayıda düşünmüorum açıkcası:ecrin_bebek:

Kız suprensesı nerdesın kız cewap verdın mı sewgulune kızkaydirigubbakcemile2

Niye canım ki beden yuzundenmı tutturamassın die hı:sinifsinif:

yok cnm ya bedenini yazmış kendini tanıt bölümünde, ama ne bilim ya ilk hiç aklıma gelmedi don almak, sonrada pek sıcak gelmedi o fikir, belki hoşuna gitmez falan die ikilemde kaldım almadım bende :emir_bebek:

enimki kırılacak şey degil o yönden rahatım....

don olayına ben girmedim bebetocum yaa, hemen hemen herkes almış, ama ben almayıda düşünmüorum açıkcası:ecrin_bebek:

Ben de aldım ama içime sinmeyen tek hediyem kırmızı don :sinifsinif: Siyah bir sürü güzel vardı, almayı da düşündüm ama illa kırmızı alınsın dendi diye sembolik olarak alım artık napıyım :1no2:

Bu arada başka bir topicte donların sergilenmiş hallerini gördüm o da hiç hoşuma gitmedi benim :umursamaz: Herkes ne düşünür bilmiyorum ama bu iç çamaşırlarının sergilenmemesi taraftarıyım ben benneyaptımki

ne aldın kız ,karar verdın mı nereden aldın :)

ben de de kırılacak seyler var valla ,artık kat kat sarıcaz yıne de kırılırsa şansa artık napalım..

ne aldın kız ,karar verdın mı nereden aldın :)

ben de de kırılacak seyler var valla ,artık kat kat sarıcaz yıne de kırılırsa şansa artık napalım..

Sonra söylerim :jeyyar:
Ama çok hoş oldu, içime sindi zemuszemus
İnşallah kurbanımın da hoşuna gider.
Sorma ben de süslenmiş kutuları gördüm nasıl süslenir hiç anlamam ki, onu nasıl yapıcaz :gitme:

hedayelerin resmini koyan varmıki.....:1hug:

nihaha ben söylemiyeceeeem
alın işte en belirgin ipucu bu :)) söylemedim,bilmiyor kendisi kötükedihüso

X