yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ewweet yaaaa

Dandini Dandini Dastana
Dandini Dandini Dastana
Danalar Girmiş Bostana
Kov Bostancı Danayı
Yemesin Lahanayı Nenni
E….. E…. E… E….

Biner Atın İyisine
Düşer Yolun Kıyısına
Haber Verin Dayısına
Şeker Alsın Kuzusuna Nenni
E….. E…. E… E….
Olur şekerım sülerım senmerak etme canımmirmirmirmir
oğluşumda ateşi düştü keyfim yerine geldi biraz
Hadi güzün aydın canım geçmiş ola:lepi:
üüüüüf yaa salak adam takip no yapıstırmamış bu arkadasımınkineeeeeee :eek:klava:
Kaderın canım benımle sen az uğras gelınnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3
farfüm gönderdiğim arkadasımın eline gectii şimdik bi yılbası arkim kaldı..o da ulassın bidaa pttt the end :eek:klava:

kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

Kız suprensesı neredesın kız hastamısın sende bızım gelın gıbı hı:hulya:

bebetom ve diğer kızlar ben dizi felan takılcam annemle az ,gece grüşelim ne olur ya çok kötüyüm

yAAA lanet olsun bu ptt yaa!!! parfüm takası yaptığımız arkadasıma saçma sapan seyler gitmiş !! mecburen buradaki arkadasımada ulasıcam haber almam lazım acaba ona ne gitti !! içine ettiler yılbasımın hay ...........................

kızlar kime şikayret edicem nası düzelticem şimdii !!!!!

mecburen arkadasıma söylemem lazım kargoyu iade edip kendisininkini alıcak of yaaaaaaaaaaaa belliydi bastan böyle olacağı !!!Q!

hay allah yaaa.hakikaten ne saçma sapan şeyler geldi başına senin böyle..... neyse başına gelebilecek en son en büyük aksaklık bu olsun canım.....sıkma canını boşver düzelir herşey sonunda nasıl olsa

yaa bastan beri savsaklıyolardı belliydi karıştırdılar baska bir adamla düzelttiler şimdi de arkadasımdan baska seyler cıkmış...

arkadasımada bir sürü iş şimdi..kargosunu alıp göndericek yenisini alıcak :eek:klava:
lanet olasıcalar yaaaaaa

acaba benım yolladıgım hedıyeler arkadasımın eline gecmişmidir bakıyorum daha hiç ses yok.umarım begenır aldıklarımı.

Allahım çıldırıyorum galiba :eek:klava:

yaa ama bi sefer yaparsın yaaa düzeltip düzeltip tekrar aynı sey mi yapılııır :gitme:

arkadasıma haber wericem artık :KK43: çok üzgünüm...

arkadasıma söyledim..diğerindende haber gelirse arayı bulcam :)

X