- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #1.941
Test yap canım
[/QUOTE. Yarın test alıp yapım daha bat geçmeden yapayım maksat heyacan olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yap canım
[/QUOTE. Yarın test alıp yapım daha bat geçmeden yapayım maksat heyacan olsun
Canım hayıt suyu hayıt çayı ve hapını aralıklarla tecrübe ettim ama bende aşırı şekilde kirpiklerini kaşlarımı döktü yanlış kullanmış ım yumurtlamadan sonra içtim hepCanım hiç hayıt suyu kullandın mı
Yanlış kullanmışsındır canım O zaman ben öyle etkiler görmedimCanım hayıt suyu hayıt çayı ve hapını aralıklarla tecrübe ettim ama bende aşırı şekilde kirpiklerini kaşlarımı döktü yanlış kullanmış ım yumurtlamadan sonra içtim hep
Çok geçmiş olsun canım benim Allah yardımcınız olsun şafi ismiyle şifa versinKızlar canlarım hepinize selamlar babam hastanede yatıyor durumu ağırlaştı onun yanındayım 4 5 gündür son bir iki gündür iyi elhamdulillah ama ciddiyetini koruyor dualarınıza çok ihtiyacım var dün akşam evde kaldım bugün girdim ancak sizler nasılsınız ne var ne yok buralarda
Bak ben dedim yarın hemen test yapalım aynı andaYok canım henüz olmadım
Canım seninde mi adetin geçti ay üçümüz aynı anda yapalım su testleri test fobim oldu iyiceCanım testi tekrarla yarın sabah inşallah hayırlı haber verirsin
Yok kuzum kullanmadım. Ne işe yarıyorduCanım hiç hayıt suyu kullandın mı
Canım seninde mi adetin geçti ay üçümüz aynı anda yapalım su testleri test fobim oldu iyice
Vallahi bıktım o tek çizgiden bırakmadı bir peşimi
Test fobisine çık güldüm kız. Allah da seni güldürsümVallahi bıktım o tek çizgiden bırakmadı bir peşimi
Amin inşallah vallahi öyle ama test bana bakıyor ben ona elim varmıyor yapmayaTest fobisine çık güldüm kız. Allah da seni güldürsüm
Valla iyi sabrettin ben çoktan yapmıştımçok gecikti inşallah hamilesindirAmin inşallah vallahi öyle ama test bana bakıyor ben ona elim varmıyor yapmaya
İnşallah bu kez çift çizgiyi görmek nasip olur canım ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman yap canım testi Rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahVallahi bıktım o tek çizgiden bırakmadı bir peşimi
Elimde test yok valla olsa bugun yap diye bgun yapalım diyeceğim deKızlar bende henüz testi yapmadım eşim hadi yap diye tutturuyor hayal kırıklığı yasiyacak diye iyice üzülüyorum gözlerindeki umut beni çok sevindiriyor Allah umutlarımızı hayal kırıklığina cevirmesin inşallah hala daha adette olmadım dua edin bana inşallah bebeğimiz aramıza katılmıştır güzel teyzeleri
Ben kullan derim canım bi dene kadınlık hormonlarına iyi geliyor gebe kalanda çok kullanıpYok kuzum kullanmadım. Ne işe yarıyordu
Dr a gidebilseydik eşimde mi sorun var bende mi anlardık. Ona göre bi kür kullanırdım bende. Aktardan mı alınıyor.Ben kullan derim canım bi dene kadınlık hormonlarına iyi geliyor gebe kalanda çok kullanıp
Evet canım aktardan alınıyorDr a gidebilseydik eşimde mi sorun var bende mi anlardık. Ona göre bi kür kullanırdım bende. Aktardan mı alınıyor.
Amin inşallah canım benim senin ne kadar var bata geçti miYb
İnşallah bu kez çift çizgiyi görmek nasip olur canım ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman yap canım testi Rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah