Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hayıt suyu hayıt çayı ve hapını aralıklarla tecrübe ettim ama bende aşırı şekilde kirpiklerini kaşlarımı döktü yanlış kullanmış ım yumurtlamadan sonra içtim hep
Yanlış kullanmışsındır canım O zaman ben öyle etkiler görmedim

Kızlar canlarım hepinize selamlar babam hastanede yatıyor durumu ağırlaştı onun yanındayım 4 5 gündür son bir iki gündür iyi elhamdulillah ama ciddiyetini koruyor dualarınıza çok ihtiyacım var dün akşam evde kaldım bugün girdim ancak sizler nasılsınız ne var ne yok buralarda 🤲🌸
Çok geçmiş olsun canım benim Allah yardımcınız olsun şafi ismiyle şifa versin 🙏

Kızlar bende henüz testi yapmadım eşim hadi yap diye tutturuyor hayal kırıklığı yasiyacak diye iyice üzülüyorum gözlerindeki umut beni çok sevindiriyor Allah umutlarımızı hayal kırıklığina cevirmesin inşallah hala daha adette olmadım dua edin bana inşallah bebeğimiz aramıza katılmıştır güzel teyzeleri 😍🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Kızlar bende henüz testi yapmadım eşim hadi yap diye tutturuyor hayal kırıklığı yasiyacak diye iyice üzülüyorum gözlerindeki umut beni çok sevindiriyor Allah umutlarımızı hayal kırıklığina cevirmesin inşallah hala daha adette olmadım dua edin bana inşallah bebeğimiz aramıza katılmıştır güzel teyzeleri 😍🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Elimde test yok valla olsa bugun yap diye bgun yapalım diyeceğim de 🤭

Yb
İnşallah bu kez çift çizgiyi görmek nasip olur canım ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman yap canım testi Rabbim 🙏bizimde yüzümüzü güldürsün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🙏
Amin inşallah canım benim senin ne kadar var bata geçti mi

X