- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #1.721
Canım neyapiyosun benim eşim gece calisiyo annemlen oturuyorum çalışırken ooo çoktan uyumustum
Mucize 222 arkadaşımız için okudum Allah kabul eylesinBismillahirrahmanirrahim
Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle
500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım
Hergun bir arkadaşımıza okuyacağız süremiz 1 gün
@Zeynepfz5.
Ahsen555 .
Mucizemm222 . Okunacak arkadaşımız
Life light .
lettyortiz .
@Humeyrosssssss.
@Magnifiaque.
@Kubkubra
Larka .
@rknydn
Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur
Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar
Arkadaşlar eski sayfalara baktım ve iki gün boyunca okumayan arkadaşları çıkarttım listeden hak geçmesin isteyeni dahil ederiz yine ♥
Mucize 222 arkadaşımız için okudum Allah kabul eylesinRabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah amin
Allah kabul etsin inşallah sağolun kızlar
Hiç kimse yok kiKızlarrr nabersiniz
Ben burdayım çok işim vardı alesveris temizlik yemek çay derken anca bu sat aldım tli elime okuyamdimda varmı müjde verenimizHiç kimse yok ki
Yok canım henüz müjde veren görmedimBen burdayım çok işim vardı alesveris temizlik yemek çay derken anca bu sat aldım tli elime okuyamdimda varmı müjde verenimiz
Benim bat az kaldı adet belirtilerim başladıYok canım henüz müjde veren görmedim
Benimde başladı canım kasıklarım ağrıyor iyce Emin oldum artık adet olacağımaBenim bat az kaldı adet belirtilerim başladı
Son 5 gün kaldı ama senin kaç gün kaldiBenimde başladı canım kasıklarım ağrıyor iyce Emin oldum artık adet olacağıma
3 gün kaldı canımmSon 5 gün kaldı ama senin kaç gün kaldi
Hoşgeldin canımBende geldim kizlar neler yaptınız bugün
Kizlar ben 11 Nisan'da adet oldm 16 sında bitti 16-18-21-23-24-25-28 günler oldu adetime 9 gün var ayın 24 yumurtlama günüydü 6 gün geçti bel ağrım var sadece hamilelik mi adet belirtismi anlaymyrm umutlanmak istemyrmKizlar hayirli aksamlar bu ara yogûnluktan yazamiyorum ama esmalari takipteyim
Kizlar ben 11 Nisan'da adet oldm 16 sında bitti 16-18-21-23-24-25-28 günler oldu adetime 9 gün var ayın 24 yumurtlama günüydü 6 gün geçti bel ağrım var sadece hamilelik mi adet belirtismi anlaymyrm umutlanmak istemyrmHoşgeldin canım
Canım bilemiyorum ki benim bel ağrısı kasık ağrısı adet belirtilerim hepsiKizlar ben 11 Nisan'da adet oldm 16 sında bitti 16-18-21-23-24-25-28 günler oldu adetime 9 gün var ayın 24 yumurtlama günüydü 6 gün geçti bel ağrım var sadece hamilelik mi adet belirtismi anlaymyrm umutlanmak istemyrm
Doğru insan şey yapamyrCanım bilemiyorum ki benim bel ağrısı kasık ağrısı adet belirtilerim hepsi
Canım 9 gün var bana bende bel ağrısı var sadece iki gündirSon 5 gün kaldı ama senin kaç gün kaldi
Hayırlısı olsun canım inşallahBenim de son 2 gün kuzular dua edin