- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.432
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #1.761
Ben bi an önce reglim bitse diye bekliyorumGünaydınlarnehabersiniz güzel haber verenimiz olur inşallah bugün
İnşallah canım benim az kaldı ama adet belirtilerim varBen bi an önce reglim bitse diye bekliyoruminşallah sizlerden güzel haber alırız. Umut oluruz birbirimize
Canım çok erken kalkıyorsun sen yaa coronadan önce okula gitmek için öyle erken kalkiyodumKızlar günaydın
Bismillahirrahmanirrahim
Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle
500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım
Hergun bir arkadaşımıza okuyacağız süremiz 1 gün
Z Zeynepfz5 .
Ahsen555 .
Mucizemm222 .
Life light . Okunacak arkadaşımız
lettyortiz .
Humeyrosssssss .
Magnifiaque .
K Kubkubra
Larka .
R rknydn
Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur
Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar
Arkadaşlar eski sayfalara baktım ve iki gün boyunca okumayan arkadaşları çıkarttım listeden hak geçmesin isteyeni dahil ederiz yine ♥
Benim kalçamın içinden vuran bı ağrı aniden oluyo yürürken hatta yurumemi bile engelliyo dün bugün oldu adetime de az kaldıCanım kalçanın içinden inen bir ağrı mı
Malesef canım eşime kahvaltı hazırlayıp ise geçiriyorumCanım çok erken kalkıyorsun sen yaa coronadan önce okula gitmek için öyle erken kalkiyodum
Allah razı olsun canım inşallah hepimiz güzel haberler alırız birlikte doğum takipleri yaparız
Life light arkadaşımız için okudum Allah kabul eylesinBismillahirrahmanirrahim
Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle
500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım
Hergun bir arkadaşımıza okuyacağız süremiz 1 gün
Z Zeynepfz5 .
Ahsen555 . OKUDU
Mucizemm222 . OKUDU
Life light . Okunacak arkadaşımız
lettyortiz .
Humeyrosssssss .
Magnifiaque .
K Kubkubra . OKUDU
Larka .
R rknydn
Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur
Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar
Arkadaşlar eski sayfalara baktım ve iki gün boyunca okumayan arkadaşları çıkarttım listeden hak geçmesin isteyeni dahil ederiz yine ♥
Allah razı olsun canımLife light arkadaşımız için okudum Allah kabul eylesinRabbim gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda inşallah amin
Allah senden de razı olsun canımAllah razı olsun canım
İnşallah canım Hepimiz bir an önce güzel haberler verelimAllah senden de razı olsun canımmüjdeli haberi vercen inşallah bizlere