- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.432
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #1.741
Ayy hadi inşallah canım hayırlı haberlerle gel Allah im hepimizi sevindirsinBenim de son 2 gün kuzular dua edin
Amin canım benim inşallah müjdeyle gelirim sizeAyy hadi inşallah canım hayırlı haberlerle gel Allah im hepimizi sevindirsin❤
Ay inşallah canım bu ay ek olarak kullandığın birşey oldu muAmin canım benim inşallah müjdeyle gelirim size
Benim de son 2 gün kuzular dua edin
Aaa canım neden öyle diyorsun neden elendin olmadın ki daha adetOlacak allahın izniyle bu topikten bi gebe çıksın gerisi gelir bence hadi inşallah ilk gebe sen olursun adete en yakın sensin benimde 1 gün kaldı ama ben elendim
Bişey yiyip içmedim ama yakı yapıştırdım eşim de pekmez içti işte :)Ay inşallah canım bu ay ek olarak kullandığın birşey oldu mu
Hadi inşallah vesileniz onlardırBişey yiyip içmedim ama yakı yapıştırdım eşim de pekmez içti işte :)
İki gün daha bekliyelim bakalım az kaldı inşallah Allah çifte bayram yaşatsınAhhh inşallah
Adet belirtilerim var hadi hiçbirini önemsemesem gebeliğe yorsam bacak ağrısı gebelikte olmuyo diye biliyorum baldırlarım ağrıyınca adet oluyorum ben çünküAaa canım neden öyle diyorsun neden elendin olmadın ki daha adet
Ben burda çok okudum bacağa vuran ağrıyla hamilelik haberi veren hatta benim bacağım agirmiyor diyip belirti aramayı kesmisligim bile var kuzumAdet belirtilerim var hadi hiçbirini önemsemesem gebeliğe yorsam bacak ağrısı gebelikte olmuyo diye biliyorum baldırlarım ağrıyınca adet oluyorum ben çünkü
Ben burda çok okudum bacağa vuran ağrıyla hamilelik haberi veren hatta benim bacağım agirmiyor diyip belirti aramayı kesmisligim bile var kuzum
Vallahi okuduğumu söylüyorumÜmitlendiriyosun bakinşallah gebeliktendir inşallah
Canım kalçanın içinden inen bir ağrı mıAdet belirtilerim var hadi hiçbirini önemsemesem gebeliğe yorsam bacak ağrısı gebelikte olmuyo diye biliyorum baldırlarım ağrıyınca adet oluyorum ben çünkü
Yok canım baldırlarım ağrıyo her ay belim kasığım ağrırdı kesin hamileyim derdim bu ay net adet belirtilerini yaşıyorumCanım kalçanın içinden inen bir ağrı mı
Anlıyorm canım benim de kasıklarım ağrıyor biraz sıcak duşa girdim de geçti gibi sankiYok canım baldırlarım ağrıyo her ay belim kasığım ağrırdı kesin hamileyim derdim bu ay net adet belirtilerini yaşıyorum
Belki seninki gebelik belirtisidir canımAnlıyorm canım benim de kasıklarım ağrıyor biraz sıcak duşa girdim de geçti gibi sanki
Sanmıyorum kuzum ya 2. 5 yıldır her ay böyleBelki seninki gebelik
Belki seninki gebelik belirtisidir canım
Hiç ummadığımız ayda hamile olduğumuzu öğrencez hep böle oluyo zatenSanmıyorum kuzum ya 2. 5 yıldır her ay böyle
Büyük ihtimalle canımHiç ummadığımız ayda hamile olduğumuzu öğrencez hep böle oluyo zaten