- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #1.681
İyiyim canım bende uyumamak için savaşıyorum sahura kadar bekliyeyim diyeCanım neyapiyosun benim eşim gece calisiyo annemlen oturuyorum çalışırken ooo çoktan uyumustum
Bende okudum canım tez vakitte Allah nasip etsin bebisiniBenim için dua eden herkesten Allah razı olsun kızlar rabbim hayırlısı ile kucaklarımızı doldursun❤
Allah kabul etsin sağol canım benimAhsen ve mucizemm arkadaşlarım size okudum rabbim size tez vakitte anne olmayı nasip etsin inşallah hamileliğinizi inşallah biran önce öğrenip bizide mutlu edersiniz aminnnnnn
Teşekkür ederim tatlım adet olmadın değil miAllah kabul etsin sağol canım benim❤
Olamiyorum bir türlü egzersiz yapıyorum yumurtalıklarıma masaj yapıyor sokulemiyorum ne iyi gelir sokulmam için acaba soğan suyu yapmak istiyorum ama oruç tutuyorum mide ağrısından duramam sonraTeşekkür ederim tatlım adet olmadın değil mi
Tatlım hamile olup olmadığını biliyor musun ki böyle şeyler yapıyorsnOlamiyorum bir türlü egzersiz yapıyorum yumurtalıklarıma masaj yapıyor sokulemiyorum ne iyi gelir sokulmam için acaba soğan suyu yapmak istiyorum ama oruç tutuyorum mide ağrısından duramam sonra
Baya geçti hamilelik olsa göğüslerim şişer ilaki bir belirti olur diye düşünüyorumTatlım hamile olup olmadığını biliyor musun ki böyle şeyler yapıyorsn
Hiç belli olmaz o canım benim halam 4 aylık hamileydi gögüslerin de değişiklik olmaya başladığın daBaya geçti hamilelik olsa göğüslerim şişer ilaki bir belirti olur diye düşünüyorum
Hiç belli olmaz o canım benim halam 4 aylık hamileydi gögüslerin de değişiklik olmaya başladığın da
İnşAllah hayırlısı olsun canım. Şayetki gebelik yoksa da bu kadar geçilmesi normal değil yaniAaaa az kaldı ya merkeze bu hafta ineriz alışveriş için alacağım test bakalım hayirlisi
Kesinlikle doktora da gidemem virüs nedeniyle Allah yardımcım olsunİnşAllah hayırlısı olsun canım. Şayetki gebelik yoksa da bu kadar geçilmesi normal değil yani
Hayıt kullan canım adeti düzenliyor kesinlikleKesinlikle doktora da gidemem virüs nedeniyle Allah yardımcım olsun
Hapini aldım kullanmak için adet olmayı bekliyorumHayıt kullan canım adeti düzenliyor kesinlikle
Teşekkür ederim tatlım adet olmadın değil mi
Hapini aldım kullanmak için adet olmayı bekliyorum
Oda olur canım hayrlısı olsun inşallahHapini aldım kullanmak için adet olmayı bekliyorum
Benim de adet belirtilerim başladı canım napalm hayrlısı olsun2 gün kaldı adet belirtilerim var benim adet olcam ama bu ay ümidim yok
Adet belirtilerin neler canım merak ettimBenim de adet belirtilerim başladı canım napalm hayrlısı olsun