- 17 Ağustos 2019
- 7.481
- 8.175
- 28
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #1.701
Kasıklarım ağrıyor gögüslerim şişiyor ve acıyor sivilcelerim çıkıyor canım belim ağrıyor adet oluyorum sonra da. ilk gününden sonra geçiyorAdet belirtilerin neler canım merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kasıklarım ağrıyor gögüslerim şişiyor ve acıyor sivilcelerim çıkıyor canım belim ağrıyor adet oluyorum sonra da. ilk gününden sonra geçiyorAdet belirtilerin neler canım merak ettim
Hayra açın agzinizi müjde istiyorum bu topige hamilelik haberi verin bize adet oldum haberi değilKasıklarım ağrıyor gögüslerim şişiyor ve acıyor sivilcelerim çıkıyor canım belim ağrıyor adet oluyorum sonra da. ilk gününden sonra geçiyor
Hayra açın agzinizi müjde istiyorum bu topige hamilelik haberi verin bize adet oldum haberi değil
Kasıklarım ağrıyor gögüslerim şişiyor ve acıyor sivilcelerim çıkıyor canım belim ağrıyor adet oluyorum sonra da. ilk gününden sonra geçiyor
Canım hiç tadavi falann görmedin mi
Doğal yolla olmadı malesef iğneyle ama olacagına hep inancınız olsun bide incir havuc kürü cok faydalı pcolu bi arkadasımda onunla hamile kaldıDoğal yolla mı oldu canım
İnşAllah kuzum da ben öncr senden bekliyormHayra açın agzinizi müjde istiyorum bu topige hamilelik haberi verin bize adet oldum haberi değil
Ah canım üzülme vakti zamanı gelmemiş demekKızlar bende hasta oldum bugün bu ay olmadı inşallah bir dahaki aya
Aynı anda doguralim biz kardeş kardeş buyusunlerİnşAllah kuzum da ben öncr senden bekliyorm
Öyle canım nasip kısmet inşallah tez vakitte olurAh canım üzülme vakti zamanı gelmemiş demek ❤
İnşallah canım benim dualarımız hep öyleÖyle canım nasip kısmet inşallah tez vakitte olur
İnşAllah canım ne güzel olur yaAynı anda doguralim biz kardeş kardeş buyusunler
İnşallah Allah gostercek o günleri bize kuzumİnşAllah canım ne güzel olur ya
Mucizemm222 canım senin için okudum Rabbim hayırlı mübarek ramazan ayında dualarını kabul etsin hayırlısı ile tez vakitte kucağını doldursun evi çocuk sesleriyle senlendirsin inşallah AminBismillahirrahmanirrahim
Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle
500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım
Hergun bir arkadaşımıza okuyacağız süremiz 1 gün
Z Zeynepfz5 .
Ahsen555 .
Mucizemm222 . Okunacak arkadaşımız
Life light .
lettyortiz .
Humeyrosssssss .
Magnifiaque .
K Kubkubra
Larka .
R rknydn
Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur
Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar
Arkadaşlar eski sayfalara baktım ve iki gün boyunca okumayan arkadaşları çıkarttım listeden hak geçmesin isteyeni dahil ederiz yine ♥