-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #1.641
Gebelik şüphem var dersen yapar bence canım geçmiş olsun bu aradaBende de vajinada yanma ve aci var iki gündür yarin dr gidecegim elimi bile degemiuorum mantar oldu galiba hemde 4 gun kaldi adetime test te yapar mi acaba
Canım benim bildiğim onu tek kişi okumuyır. Yani bildiğimfen ziyade duyduğum diyim. Belli bir süre konuyor mesela 10 gün. Farklı kişiler 1 kişi için okuyor. Yine de sen bi araştır. Ben okuyanlardan hep böyle duydum.Ne zamandır başlamayı düşünüyordum hazır evdeyim basliycam artık Allah yardım eder bitiririm elbet❤
Aaa öyle olduğunu bilmiyordumCanım benim bildiğim onu tek kişi okumuyır. Yani bildiğimfen ziyade duyduğum diyim. Belli bir süre konuyor mesela 10 gün. Farklı kişiler 1 kişi için okuyor. Yine de sen bi araştır. Ben okuyanlardan hep böyle duydum.
Ay canım hadi inşallah mujdeyle gel bizeGünaydın hastanedeyim sira bekliyorum rabbim hayırli haberler almayi nasip etsin insallah
Hadi inşallah canım benimKızlar benim bata son 5 gün kaldışayetki bu ay bebiş varsa burada ki çoğu kişiye minnettar olacağım çünkü o kadar çok dua edenim oldu ki Allah razı olsun herkesten
Ben okuyanlardan öyle duymuştum. Sorduğumda kimin duası kabul olur bilinmez demişlerdiAaa öyle olduğunu bilmiyordum
Araştırsam da bana böyle dualar okuyacak insan yok ki canım Allah büyük ben okuyabildigim kadar okuyacağımBen okuyanlardan öyle duymuştum. Sorduğumda kimin duası kabul olur bilinmez demişlerditek başınada okuyabilirsin tabi. Yine de araştır istersen
Bende temizlendikten sonra meryem suresi okuyum diyorum o da etkiliymiş. Kafam karıştı sadece biti demiş ben okudum biri demiş 20 eşim 21 ben okudum. Biri demiş 41 farklı kişiye okuttumAraştırsam da bana böyle dualar okuyacak insan yok ki canım Allah büyük ben okuyabildigim kadar okuyacağım
Bende okumuştum onu hatta regl olnca arkadaşıma devam ettirmiştim yanlış yaptığım bir yer oldu herhalde faydasını illaki görmüşümdür ama bebek gelmediBende temizlendikten sonra meryem suresi okuyum diyorum o da etkiliymiş. Kafam karıştı sadece biti demiş ben okudum biri demiş 20 eşim 21 ben okudum. Biri demiş 41 farklı kişiye okuttum
Canım inşallah güzel haberlerini verirsin bizeKızlar benim bata son 5 gün kaldışayetki bu ay bebiş varsa burada ki çoğu kişiye minnettar olacağım çünkü o kadar çok dua edenim oldu ki Allah razı olsun herkesten
Allah tan umut kesilmez asma yüzünüCanım inşallah güzel haberlerini verirsin bize
Benimde son 5 ama hiç bir belirtim yok onun için sıfır umut
Bende eşime okuturum. Kimseye söylemiyorum çünkü bebek istediğimizi herkes düşünmüyoruz diye biliyorBende okumuştum onu hatta regl olnca arkadaşıma devam ettirmiştim yanlış yaptığım bir yer oldu herhalde faydasını illaki görmüşümdür ama bebek gelmedi
En iyisi soylemede istediğini iyice bunaltiyorlar insanı sonraBende eşime okuturum. Kimseye söylemiyorum çünkü bebek istediğimizi herkes düşünmüyoruz diye biliyor
Haklısın canım ama artık umut etmekte çok zor oluyor 3 yılın ardından her ay oldumu olmasını diye beklemek yıprattı biraz. İnşallah Rabbim tez vakitte hepimizin yüzünü güldürürAllah tan umut kesilmez asma yüzünü
Amin inşallah canım bende senle aynı durumdayım bazen hüzün kaplıyor içimi benimde aynı şekil ama dua ediyorum bol bol elden başka birşey gelmiyor kiHaklısın canım ama artık umut etmekte çok zor oluyor 3 yılın ardından her ay oldumu olmasını diye beklemek yıprattı biraz. İnşallah Rabbim tez vakitte hepimizin yüzünü güldürür