Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de vajinada yanma ve aci var iki gündür yarin dr gidecegim elimi bile degemiuorum mantar oldu galiba hemde 4 gun kaldi adetime test te yapar mi acaba

Ne zamandır başlamayı düşünüyordum hazır evdeyim basliycam artık Allah yardım eder bitiririm elbet
Canım benim bildiğim onu tek kişi okumuyır. Yani bildiğimfen ziyade duyduğum diyim. Belli bir süre konuyor mesela 10 gün. Farklı kişiler 1 kişi için okuyor. Yine de sen bi araştır. Ben okuyanlardan hep böyle duydum.

Aaa öyle olduğunu bilmiyordum

Ben okuyanlardan öyle duymuştum. Sorduğumda kimin duası kabul olur bilinmez demişlerdi tek başınada okuyabilirsin tabi. Yine de araştır istersen
Araştırsam da bana böyle dualar okuyacak insan yok ki canım Allah büyük ben okuyabildigim kadar okuyacağım

Bende temizlendikten sonra meryem suresi okuyum diyorum o da etkiliymiş. Kafam karıştı sadece biti demiş ben okudum biri demiş 20 eşim 21 ben okudum. Biri demiş 41 farklı kişiye okuttum
Bende okumuştum onu hatta regl olnca arkadaşıma devam ettirmiştim yanlış yaptığım bir yer oldu herhalde faydasını illaki görmüşümdür ama bebek gelmedi

Haklısın canım ama artık umut etmekte çok zor oluyor 3 yılın ardından her ay oldumu olmasını diye beklemek yıprattı biraz. İnşallah Rabbim tez vakitte hepimizin yüzünü güldürür
Amin inşallah canım bende senle aynı durumdayım bazen hüzün kaplıyor içimi benimde aynı şekil ama dua ediyorum bol bol elden başka birşey gelmiyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…