- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.432
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #1.661
Bu süreçte en çok ihtiyacım olan duaAmin inşallah canım bende senle aynı durumdayım bazen hüzün kaplıyor içimi benimde aynı şekil ama dua ediyorum bol bol elden başka birşey gelmiyor ki
İnşallah canım benim o katıldığımız dua zincirindeki duayla çok kişi hamile kalmış inşallah bizde onlardan oluruzBu süreçte en çok ihtiyacım olan duadua bizi hem ayakta tutuyor hep bekleyislerimizi güzelleştiriyor yüce Rabbim bizlere dua etmeyi nasip ediyorsa İnsaAllah bebeklerime kavuşmanın mutluluğunu da yasaticak canım benim
Ayy inşallah kuzum ben onu daha ramazanla birlikte başlamıştım canm o duayı duyup ama o kdr bilgim yoktu o dua hakkında şimdi senin sayende öğrendimİnşallah canım benim o katıldığımız dua zincirindeki duayla çok kişi hamile kalmış inşallah bizde onlardan oluruz
Hangi dua zinciri kuzum allah kabul etsinİnşallah canım benim o katıldığımız dua zincirindeki duayla çok kişi hamile kalmış inşallah bizde onlardan oluruz❤
Amin inşallah canım HZ.İBRAHİM in duası evlat sahibi olmak için okuyoruz diye bir topik var canım orda ben geçen ay katılmıştım liste alima açıksa sende katilHangi dua zinciri kuzum allah kabul etsin
Tamam canım regl bitince bakarım. Sen test alabildin miAmin inşallah canım HZ.İBRAHİM in duası evlat sahibi olmak için okuyoruz diye bir topik var canım orda ben geçen ay katılmıştım liste alima açıksa sende katil
Bismillahirrahmanirrahim
Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle
500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım
Hergun bir arkadaşımıza okuyacağız süremiz 1 gün
Z Zeynepfz5 .
Ahsen555 . Okunacak arkadaşımız
Mucizemm222 .
Life light .
lettyortiz .
Humeyrosssssss .
Magnifiaque .
K Kubkubra
Larka .
R rknydn
Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur
Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar
Arkadaşlar eski sayfalara baktım ve iki gün boyunca okumayan arkadaşları çıkarttım listeden hak geçmesin isteyeni dahil ederiz yine ♥
Belli oluyormi olmuyor mu işte fotoğraf katcm katamyrmBenimde bunay belim çok agridi tam kuyruk sokumum agriyor bide sag kasıgım inşallah belirtidir
Yok canım evden çıkamıyoruz kiTamam canım regl bitince bakarım. Sen test alabildin mi
Geçmiş olsun canım üzülme en azından doktor kontrolünde olacaksinMaselef sonuc negatif cikti idrar yollarimda yogun derecede enfeksiyon cikti antibiyotik verdi adetinin ikinci gunu gel hormon testi yapalim bide dedi. Baska bahara kaldik yani
İnşallah canım hepimiz o duyguyu tadalimİnşallah hamilesindir
Bismillahirrahmanirrahim
500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım
Z Zeynepfz5 .
Mucizemm222 .
Life light .
lettyortiz .
Humeyrosssssss .
Magnifiaque .
K Kubkubra
Larka .
R rknydn
Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur
Arkadaşlar eski sayfalara baktım ve iki gün boyunca okumayan arkadaşları çıkarttım listeden hak geçmesin isteyeni dahil ederiz yine ♥
Ahsen arkadaşımız için okudum Allah kabul eylesinBismillahirrahmanirrahim
Z Zeynepfz5 .
Mucizemm222 .
Life light .
lettyortiz .
Humeyrosssssss .
Magnifiaque .
K Kubkubra
Larka .
R rknydn
Yok canimm ben burdayımBu gece çok sessiz burası uyudunuz mu
Canım neyapiyosun benim eşim gece calisiyo annemlen oturuyorum çalışırken ooo çoktan uyumustumYok canimm ben burdayım
Ahsen ve mucizemm arkadaşlarım size okudum rabbim size tez vakitte anne olmayı nasip etsin inşallah hamileliğinizi inşallah biran önce öğrenip bizide mutlu edersiniz aminnnnnnYok canimm ben burdayım