Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bismillahirrahmanirrahim

Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle

500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım

Hergun bir arkadaşımıza okuyacağız süremiz 1 gün

Z Zeynepfz5 .
Ahsen555 . Okunacak arkadaşımız
Mucizemm222 .
Life light .
lettyortiz .
Humeyrosssssss .
Magnifiaque .
K Kubkubra
Larka .
R rknydn
Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur

Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar

Arkadaşlar eski sayfalara baktım ve iki gün boyunca okumayan arkadaşları çıkarttım listeden hak geçmesin isteyeni dahil ederiz yine ♥

Amin inşallah canım bende senle aynı durumdayım bazen hüzün kaplıyor içimi benimde aynı şekil ama dua ediyorum bol bol elden başka birşey gelmiyor ki
Bu süreçte en çok ihtiyacım olan dua dua bizi hem ayakta tutuyor hep bekleyislerimizi güzelleştiriyor yüce Rabbim bizlere dua etmeyi nasip ediyorsa İnsaAllah bebeklerime kavuşmanın mutluluğunu da yasaticak canım benim

İnşallah canım benim o katıldığımız dua zincirindeki duayla çok kişi hamile kalmış inşallah bizde onlardan oluruz

Maselef sonuc negatif cikti idrar yollarimda yogun derecede enfeksiyon cikti antibiyotik verdi adetinin ikinci gunu gel hormon testi yapalim bide dedi. Baska bahara kaldik yani

Ahsen555 Arkadaşımız için okudum Allah dualarını kabul etsin inşallah Mucizemm222

Maselef sonuc negatif cikti idrar yollarimda yogun derecede enfeksiyon cikti antibiyotik verdi adetinin ikinci gunu gel hormon testi yapalim bide dedi. Baska bahara kaldik yani
Geçmiş olsun canım üzülme en azından doktor kontrolünde olacaksin

Ahsen arkadaşımız için okudum Allah kabul eylesin Allah tez zamanda beklediğin hayırlı müjdeli haberi versin sana canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…