Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok mantıklı canım

Oh iyi yapmışsın ellerine sağlık ben de bugün mutfağı detay temizledim anneme özel yemek yaptım eşimle ben dünden kalani, çay koymuş eşim birazdan dua edecek arkadaşımız için
Seninde ellerine sağlık canım. Benimde dünden yemeğim vardı rahat rahat temizlik yaptım. Allah kabul etsin canım şimdiden.

Bende okudum zeynep arkadaşımız icin rabbim hayirli haberlerle karsilastirsin insallah

Bende okudum zeynep arkadaşımız icin rabbim hayirli haberlerle karsilastirsin insallah
Zeynep arkadaşımız için okudum Allah kabul eylesin yaz zaman sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin Rabbim

Okudum

Size birşey sormak istiyorum 4444 salati Tefriciye okuyan var mı aranızda çok etkili duaymis okumaya başlamayı düşünüyorum

Size birşey sormak istiyorum 4444 salati Tefriciye okuyan var mı aranızda çok etkili duaymis okumaya başlamayı düşünüyorum
Ben ilk karar verdiğimizde çocuğa okumuştum. Perşembe sabah test yapicam adetim gecikmesin diye ama yine hem umut hem ümitsizlik içindeyim. Karnım ağrıyor adet olcm herhalde ama normalde regl öncesi kuruluk olur darlık olur tam tersi şuan ,Allah'ım sağlıkla hayırla müjde görsem nolur ,birşeyleri gebeliğe yormak kısmını her belirtiyi yasayarak atlattım artık ama yine bir umut doğdu içime . Tek çizgiyi görünce de yine hayal kırıklığı olacak. Öyle çok aciycak ki içim yine . Regl olcaksam hemen olsam keske

Bak canım ne güzel umut doğmuş icine neden böyle karamsarlığa duruyorsun kendini herşey Allah tan sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…