- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.432
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #1.621
Sen nabiyosun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen nabiyosun canım
Çok mantıklı canımBende aynı şeyi düşünüyorum. Zamanı değilse istediğimiz kadar uğraşalım olmayacak. Zamanı gelince herşey. Bide sorun ne onu bilmediğimiz içinde korkuyorum belki eşimle ilgili bir problem var. Adetlerim düzenli kan sonuçlarım iyi kulandığım bişey dengemi bozsun istemiyorum.
İyiyim canım mutfağı temizledim bugünSen nabiyosun canım
Oh iyi yapmışsın ellerine sağlık ben de bugün mutfağı detay temizledim anneme özel yemek yaptım eşimle ben dünden kalani, çay koymuş eşim birazdan dua edecek arkadaşımız içinİyiyim canım mutfağı temizledim bugün
yoruldum. Dizi izliyorum şimdi uzattım ayaklarımı.sen napıosun
esmaları okuyacagmOh iyi yapmışsın ellerine sağlık ben de bugün mutfağı detay temizledim anneme özel yemek yaptım eşimle ben dünden kalani, çay koymuş eşim birazdan dua edecek arkadaşımız için
Seninde ellerine sağlık canım. Benimde dünden yemeğim vardı rahat rahat temizlik yaptım. Allah kabul etsin canım şimdiden.Oh iyi yapmışsın ellerine sağlık ben de bugün mutfağı detay temizledim anneme özel yemek yaptım eşimle ben dünden kalani, çay koymuş eşim birazdan dua edecek arkadaşımız için
Bende okudum zeynep arkadaşımız icin rabbim hayirli haberlerle karsilastirsin insallahBismillahirrahmanirrahim
Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle
500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım
Hergun bir arkadaşımıza okuyacağız süremiz 1 gün
@Zeynepfz5. Okunacak arkadaşımız
@Ahsen555.
Mucizemm222 .
Life light .
@lettyortiz.
Humeyrosssssss .
@Magnifiaque.
K Kubkubra
Larka .
R rknydn
Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur
Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar
Arkadaşlar eski sayfalara baktım ve iki gün boyunca okumayan arkadaşları çıkarttım listeden hak geçmesin isteyeni dahil ederiz yine ♥
Bende okudum zeynep arkadaşımız icin rabbim hayirli haberlerle karsilastirsin insallah
Zeynep arkadaşımız için okudum Allah kabul eylesin yaz zaman sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin RabbimBismillahirrahmanirrahim
500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım
@Ahsen555.
Mucizemm222 .
Life light .
@lettyortiz.
Humeyrosssssss .
@Magnifiaque.
K Kubkubra
Larka .
R rknydn
Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur
Arkadaşlar eski sayfalara baktım ve iki gün boyunca okumayan arkadaşları çıkarttım listeden hak geçmesin isteyeni dahil ederiz yine ♥
Benimde bunay belim çok agridi tam kuyruk sokumum agriyor bide sag kasıgım inşallah belirtidirKizlar bugün bel ağrım çok var adetime daha var yumurtlama gününden 4 gün bugün hamilelik olablrmi
İnşallah amin bekliyoruz müjdeli haberler Allah büyük hepimizin yardımcısı olsun yuvalarımizi evlatlarımızın neseleriyle şenlendirsinOh ne güzel topigimizde belirtiler var müjdeli haberler gelir inşallah
Amin inşallah canım benim o günleri tez zamanda görelimİnşallah amin bekliyoruz müjdeli haberler Allah büyük hepimizin yardımcısı olsun yuvalarımizi evlatlarımızın neseleriyle şenlendirsin
OkudumBismillahirrahmanirrahim
@Ahsen555.
Mucizemm222 .
Life light .
@lettyortiz.
Humeyrosssssss .
@Magnifiaque.
K Kubkubra
Larka .
R rknydn
Ben ilk karar verdiğimizde çocuğa okumuştum. Perşembe sabah test yapicam adetim gecikmesin diye ama yine hem umut hem ümitsizlik içindeyim. Karnım ağrıyor adet olcm herhalde ama normalde regl öncesi kuruluk olur darlık olur tam tersi şuan ,Allah'ım sağlıkla hayırla müjde görsem nolur ,birşeyleri gebeliğe yormak kısmını her belirtiyi yasayarak atlattım artık ama yine bir umut doğdu içime . Tek çizgiyi görünce de yine hayal kırıklığı olacak. Öyle çok aciycak ki içim yine . Regl olcaksam hemen olsam keskeSize birşey sormak istiyorum 4444 salati Tefriciye okuyan var mı aranızda çok etkili duaymis okumaya başlamayı düşünüyorum
Etkilidir canım duydum ben de okuyabilirsen oku tabiSize birşey sormak istiyorum 4444 salati Tefriciye okuyan var mı aranızda çok etkili duaymis okumaya başlamayı düşünüyorum
Bak canım ne güzel umut doğmuş icine neden böyle karamsarlığa duruyorsun kendini herşey Allah tan sonuçtaBen ilk karar verdiğimizde çocuğa okumuştum. Perşembe sabah test yapicam adetim gecikmesin diye ama yine hem umut hem ümitsizlik içindeyim. Karnım ağrıyor adet olcm herhalde ama normalde regl öncesi kuruluk olur darlık olur tam tersi şuan ,Allah'ım sağlıkla hayırla müjde görsem nolur ,birşeyleri gebeliğe yormak kısmını her belirtiyi yasayarak atlattım artık ama yine bir umut doğdu içime . Tek çizgiyi görünce de yine hayal kırıklığı olacak. Öyle çok aciycak ki içim yine . Regl olcaksam hemen olsam keske
Ne zamandır başlamayı düşünüyordum hazır evdeyim basliycam artık Allah yardım eder bitiririm elbetEtkilidir canım duydum ben de okuyabilirsen oku tabi