- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #1.521
Bismillahirrahmanirrahim
Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle
500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım
Hergun bir arkadaşımıza okuyacağız süremiz 1 gün
Z Zeynepfz5 .
Ahsen555 .
Mucizemm222 .
Life light . OKUDU
lettyortiz .
Humeyrosssssss .
Magnifiaque . K Kubkubra
Larka .
R rknydnOkunacak arkadaşımız
Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur
Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar
Arkadaşlar eski sayfalara baktım ve iki gün boyunca okumayan arkadaşları çıkarttım listeden hak geçmesin isteyeni dahil ederiz yine ♥
Bismillahirrahmanirrahim
500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım
Z Zeynepfz5 .
Ahsen555 .
Mucizemm222 .
Life light . OKUDU
lettyortiz .
Humeyrosssssss .
Magnifiaque . K Kubkubra
Larka .
Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur
Arkadaşlar eski sayfalara baktım ve iki gün boyunca okumayan arkadaşları çıkarttım listeden hak geçmesin isteyeni dahil ederiz yine ♥
İrknydın arkadaşımız için okudum Allah kabul eylesinBismillahirrahmanirrahim
Z Zeynepfz5 .
Ahsen555 .
Mucizemm222 .
Life light .
lettyortiz .
Humeyrosssssss .
Magnifiaque . K Kubkubra
Larka .
Şükürler olsun bugünde orucumuzu bitirdik Allah kabul etsin şimdi bir Türk kahvesi yqpicam bendeSen nasılsın
Allah razi olsun tesekkur ederim
Amin inşallah canim hepimiz icin iyi haberler alalim insallahİrknydın arkadaşımız için okudum Allah kabul eylesinne muradın varsa versin rabbim vanim tez zaman müjdeli haberini alırsın inşallah amin
Afiyet olsun canım bizde iftardan sonra hemen kahve içiyoruz. Ben sofrayı toplarken eşim hemen kahve yapıyoŞükürler olsun bugünde orucumuzu bitirdik Allah kabul etsin şimdi bir Türk kahvesi yqpicam bende
Amin inşallah canim hepimiz icin iyi haberler alalim insallah
Afiyet olsun canım bizde iftardan sonra hemen kahve içiyoruz. Ben sofrayı toplarken eşim hemen kahve yapıyo
[/QUOTE bu ay ayrı umutluyum kızlar olacak gibi hissediyorum yakın zamanda hamilelik haberleri alacağız grubumuzdan çok heyecanlıym inşallah hayırlı haberler alırız Allah oruclainizi kabul eylesin
Öyle yapmaya çalışıyorum canım evet bu ay çok üşüdüğüm de oldu yaniHava değişikliğinden olabilir bi sıcal bir soğuk dikkat et kendine ayaklarını sıcak tut.
Size de afiyet olsun canım kahvesiz asla olmazAfiyet olsun canım bizde iftardan sonra hemen kahve içiyoruz. Ben sofrayı toplarken eşim hemen kahve yapıyo
Canım ramazan rehaveti valla okuyup okuyup çıkıyorum yazmaya dermanım olmuyor bazen :) Bat bekliyorum işte son 5 günnnKızlar çok sessiz kaldı buralar nerelerdesiniz
Kuzum benim de net çok az mayıs 1 de yenilecek ondan çok yazamıyorumKızlar çok sessiz kaldı buralar nerelerdesiniz
Ay canım benim inşallah güzel haberlerle gel bize nasıl belirti falan var mıCanım ramazan rehaveti valla okuyup okuyup çıkıyorum yazmaya dermanım olmuyor bazen :) Bat bekliyorum işte son 5 günnn
Ozletme kendini ama canım benimKuzum benim de net çok az mayıs 1 de yenilecek ondan çok yazamıyorum
Canım yine ağrılar yine ağrılarKızlar çok sessiz kaldı buralar nerelerdesiniz
Of bilirim o ağrılarıCanım yine ağrılar yine ağrılarUzanıyorum sardım kendimi ☹