- 9 Aralık 2019
- 347
- 414
- 33
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #1.541
Isıttım kendimi canımm bekliyorum geçer biiznillahOf bilirim o ağrıları ayaklarına sıcak su yap hafifletiyor biraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Isıttım kendimi canımm bekliyorum geçer biiznillahOf bilirim o ağrıları ayaklarına sıcak su yap hafifletiyor biraz
Dayan biraz daha canım yarın hafifler az daha kadın olmak zorIsıttım kendimi canımm bekliyorum geçer biiznillah
Eşim işe gitti annemle oturuyoruz biraz midem bulaniyo gibi yarın test yapan varmıKızlar çok sessiz kaldı buralar nerelerdesiniz
Ay canım hadi inşallah bebiş gelmiştirEşim işe gitti annemle oturuyoruz biraz midem bulaniyo gibi yarın test yapan varmı
Ay hadi inşallah mübareğiyle bebek habercisidirEşim işe gitti annemle oturuyoruz biraz midem bulaniyo gibi yarın test yapan varmı
İnşallah amin canım sen ben burdaki tüm arkadaşlarımız bebiş haberleri veririz burdan aminAy hadi inşallah mübareğiyle bebek habercisidir
Yok yok yazarım ben arada sizeOzletme kendini ama canım benim
Bırakma tabi biziYok yok yazarım ben arada size ❤
Amiiiiinnİnşallah amin canım sen ben burdaki tüm arkadaşlarımız bebiş haberleri veririz burdan amin
İnşallah kuzum o kadar dua ediyorum ki hepimize Allah kabul eder inşallahİnşallah amin canım sen ben burdaki tüm arkadaşlarımız bebiş haberleri veririz burdan amin
Adet olacakmış gibi ağrı giriyor arada ama hafiften, göğüs ağrısı ve acısı var bi de sarı akıntı var. Hiçbirine güvenmiyorum pis kandırıkçı belirtilerAy canım benim inşallah güzel haberlerle gel bize nasıl belirti falan var mı
İnşallah amin canım hepimiz için hep dua ediyorum Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürlu sevgi dolu tatliş bebisler nasip etsin bizler hepimize aminnAy canım hadi inşallah bebiş gelmiştir
Ay hadi İnşallah umutluyum senden benAdet olacakmış gibi ağrı giriyor arada ama hafiften, göğüs ağrısı ve acısı var bi de sarı akıntı var. Hiçbirine güvenmiyorum pis kandırıkçı belirtiler
Ah amiiiinnn..İnşallah amin canım hepimiz için hep dua ediyorum Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürlu sevgi dolu tatliş bebisler nasip etsin bizler hepimize aminn
Ben internet ten verdim eger gelirse yarin yapacagim erkende olsaEşim işe gitti annemle oturuyoruz biraz midem bulaniyo gibi yarın test yapan varmı
Bizi habersiz bırakma canım hadi mujdeyle gel bizeBen internet ten verdim eger gelirse yarin yapacagim erkende olsa