- 9 Ekim 2016
- 301
- 143
- 35
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #1.481
Daha da çokmuş canımm adete yumurtann çatladığı günü biliyor musunKızlar merhaba size bişey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim adetime yaklaşık 10 gün civarı var ben bugün test alıp yaptım silik çizgi var gibi
Çok düzensiz adetim 31 inde beraber olduk ama 2 Nisan da adet oldum ama normal kanamamdan farklı geldi şüphelendim yaptım bende testDaha da çokmuş canımm adete yumurtann çatladığı günü biliyor musun
Canım dediğin gibi silik gözüküyor. Bi kan mı versenÇok düzensiz adetim 31 inde beraber olduk ama 2 Nisan da adet oldum ama normal kanamamdan farklı geldi şüphelendim yaptım bende test
Çok düzensiz adetim 31 inde beraber olduk ama 2 Nisan da adet oldum ama normal kanamamdan farklı geldi şüphelendim yaptım bende test
Bi kaç gün daha geçsin yine yapcam daha koyu çıkarsa kan vericem deli değilim deme sende görüyorsun çizgiyiCanım dediğin gibi silik gözüküyor. Bi kan mı versen
Tamam canim
Test almadım canım merkeze baya uzak oturuyoruz alışverişe gittigimizde alicamDevam edelim canımMucizemm222 ayrıca test yapacak mısın
Gelen giden yok canım en kısa zamanda test almayı düşünüyorum
Hadi inşallah güzel haberler alırızGelen giden yok canım en kısa zamanda test almayı düşünüyorum
Ben burdayım canım
Bir kaç gün sonra tekrarla canım testini istersen ya da gidebilirsen kan verKızlar merhaba size bişey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim adetime yaklaşık 10 gün civarı var ben bugün test alıp yaptım silik çizgi var gibi
NasılsınBen burdayım canım
Canımm benim için farketmezKızlar yeni dua mi belirleyeceğiz yoksa bu esmalara devam mı edelim
Benim için fark etmez canım.Kızlar yeni dua mi belirleyeceğiz yoksa bu esmalara devam mı edelim
İyiyim canım şükür sen nasılsınNasılsın
Sağol canım bende iyiyim. Bugun bi yanıyorum bi donuyorum anlamadım menapoz belirtisi gibiİyiyim canım şükür sen nasılsın