- 9 Aralık 2019
- 347
- 414
- 33
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #1.561
İnşallah çok umutluyum bu ay 3. Cocugum olacak eğer halimeysem ama yine de ilk gibi çok heyecanliBizi habersiz bırakma canım hadi mujdeyle gel bize
Canım araları ne kadar çocuklarının yaşlar kaçİnşallah çok umutluyum bu ay 3. Cocugum olacak eğer halimeysem ama yine de ilk gibi çok heyecanli
Tabi ki heycan olur olir canım yeni bir can katilcak aranıza inşallahİnşallah çok umutluyum bu ay 3. Cocugum olacak eğer halimeysem ama yine de ilk gibi çok heyecanli
Büyük kizim 11 yasinda küçüğü 8 yasinda uc buçuk yaş var nerdeyse aralarinda erken evlendiği icin hemen anne oldumCanım araları ne kadar çocuklarının yaşlar kaç
Allah bağışlasın canımBüyük kizim 11 yasinda küçüğü 8 yasinda uc buçuk yaş var nerdeyse aralarinda erken evlendiği icin hemen anne oldum
Ay inşallah bebek sevmek çok faklı bu duyduTabi ki heycan olur olir canım yeni bir can katilcak aranıza inşallah
Amin inşallahAllah bağışlasın canım
Allah bizlere de yaşatsın hiç bilmiyorum o duyguyuAy inşallah bebek sevmek çok faklı bu duydu
Maşallah canım ALLAH dünya ve ahiret güzel günlerini göstersin 3. De gönlüne göre olsun inşallahBüyük kizim 11 yasinda küçüğü 8 yasinda uc buçuk yaş var nerdeyse aralarinda erken evlendiği icin hemen anne oldum
Sabır canım sabır biz elimizden geleni yapıp duamızı edip gerisini Allah a bırakacağız Allah geciktirdigi herşeyi güzelleştirir mis belki ikizlerimiz olur bizimdeBebek hastasıyımm 4 yeğenim var deli oluyorum onlara ve tüm bebeklere küçüklüğümden beri böyleyim bebeklere düşkünlüğüm varçocukluk hayalim anne olmaktı ☹ Cenab’ı hak sınıyor Ona inancım ve tevekkülüm sonsuz O en iyisini bilir Onun lütfunu beklicem ömrüm yettiğince öyle yapalım hepberaber
Aynen öyle canım şüphem yok en güzel vakti O bilirSabır canım sabır biz elimizden geleni yapıp duamızı edip gerisini Allah a bırakacağız Allah geciktirdigi herşeyi güzelleştirir mis belki ikizlerimiz olur bizimde
Öyle canım 2020 bari bize uğurlu gelsin herşey getirdi dünyaya bize de bebek getirsinAynen öyle canım şüphem yok en güzel vakti O bilir
BiiznillahÖyle canım 2020 bari bize uğurlu gelsin herşey getirdi dünyaya bize de bebek getirsin
Nasıl canım ağrın hafifledi mi bariBiiznillah
Dua edin kızlar hiç sanmıyorumAy hadi İnşallah umutluyum senden ben
Ay Allah bitki çayı falan mı icsen acaba