- 17 Ağustos 2019
- 7.481
- 8.175
- 28
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #1.501
İnşAllah hamilelik belirtisidir canımSağol canım bende iyiyim. Bugun bi yanıyorum bi donuyorum anlamadım menapoz belirtisi gibi
Sanmıyorum canım ya dün akşam çekmeceyi düzeltirken bi tane test buldum son kullanma tarihi 20/04 yazıyordu hadi yapıyım dedim tertemiz tek çizgi çıktı yineİnşAllah hamilelik belirtisidir canım
Kaç gün kaldı bat canımSanmıyorum canım ya dün akşam çekmeceyi düzeltirken bi tane test buldum son kullanma tarihi 20/04 yazıyordu hadi yapıyım dedim tertemiz tek çizgi çıktı yine
Allah razı olsun teşekkür ederim
2 gün tatlımKaç gün kaldı bat canım
Ay çok az kaldı hayır olsun inşallah canım2 gün tatlım
Belki başka bi belirtidir o kasık ağrısıAy çok az kaldı hayır olsun inşallah canım ❤benimde 5 mayıs ama kasıklarım falan ağrımaya başladı
İnşAllah ama bunlar benim 2. 5 senedir alıştığım belirtiler canımmBelki başka bi belirtidir o kasık ağrısı
Deme öyle canım umut isigimiz ol sen bizimİnşAllah ama bunlar benim 2. 5 senedir alıştığım belirtiler canımm
Canım adet belirtisiyle hamilelik belirtisi arasında çok fark yok o yüzden kırmızıları görmeden umutsuzluğa kapılmak yok. Pozitif olalım ki güzel şeyler olsun hayatımızdaİnşAllah ama bunlar benim 2. 5 senedir alıştığım belirtiler canımm
Haklısın canımm inşallah bebiş gelirCanım adet belirtisiyle hamilelik belirtisi arasında çok fark yok o yüzden kırmızıları görmeden umutsuzluğa kapılmak yok. Pozitif olalım ki güzel şeyler olsun hayatımızda
Hava değişikliğinden olabilir bi sıcal bir soğuk dikkat et kendine ayaklarını sıcak tut.Kızlar şiddetli karın ağrım vardı ne uyuttu ne kaldırdı beni ya iki ilaç peşpeşe attım ki normalde ilaç hiç içmem genel olarak alternatif tıpçıyımdır ama ağrı bitirdi beni hamd olsun geçti çıktım dışarda işlerim vardı halletmem gereken eve dönüyorum şimdiben uyarım dua kararlarınıza her türlü varım
Marketten geldim canım aldıklarımızı dezenfekte ediyorum.market alışverişi kabusum olduKızlar nabiyorsunuzz voruc nasıl gidiyor
Sen nasılsınKızlar nabiyorsunuzz voruc nasıl gidiyor
Arkadaşımız için okudum Allah dualarını kabul etsin tez vakitte sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah kuzum @ Mucizemm222Bismillahirrahmanirrahim
Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle
500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım
Hergun bir arkadaşımıza okuyacağız süremiz 1 gün
Z Zeynepfz5 .
Ahsen555 . OKUDU
Mucizemm222 . OKUDU
Life light . OKUDU
lettyortiz .
Humeyrosssssss .
Magnifiaque .
K Kubkubra
Larka .
R rknydnOkunacak arkadaşımız
Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur
Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar
Arkadaşlar eski sayfalara baktım ve iki gün boyunca okumayan arkadaşları çıkarttım listeden hak geçmesin isteyeni dahil ederiz yine ♥
Arkadaşımız için okudum Allah dualarını kabul etsin tez vakitte sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşaallahBismillahirrahmanirrahim
Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle
500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım
Hergun bir arkadaşımıza okuyacağız süremiz 1 gün
Z Zeynepfz5 .
Ahsen555 . OKUDU
Mucizemm222 . OKUDU
Life light . OKUDU
lettyortiz .
Humeyrosssssss .
Magnifiaque .
K Kubkubra
Larka .
R rknydnOkunacak arkadaşımız
Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur
Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar
Arkadaşlar eski sayfalara baktım ve iki gün boyunca okumayan arkadaşları çıkarttım listeden hak geçmesin isteyeni dahil ederiz yine ♥