Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle insanları Allah ıslah etsin zaten arkadaşımın bebeği oldu ben çocuğunu seviyorum o böyle bir böbürlenmeler falan sanki kendi yaptı Allah nasip etti oldu Allah görüyor ama

Açık açık olmasa da anlıyorsun ya nispet ya da sürekli hatırlatıp konu açma vs bazıları var normal sohbet etmek mümkün değil ya kendi çocuğunu anlatacak ya da senin sorunlarını konuşacak tedavilerini vs soracak ben de bu işe kıl oluyorum bi sal ya herkes kendi işine baksın artık insan farklı amaç arıyor napim

Demek ki bir ben böyle hissetmiyorum canım

Ben kestim vallahi canım konusmayi ya nabiyorsun demeden daha bebek yok mu çok oldu evlendiğin doktora gitmedin mi daha çok stres olup uzulcegime hiçte konuşmam kafam rahat olur

Öyle sorulara cvp verme canm ben vermyrm direk sana ne diyorum herkese karşı böyleyim artk yıldım 3 yıldır aynı soru hamile msn tedavi olmyn mu eşine test yaptrdnz mı illah ettm artk sana nee dyrm net..

bana
Mrb alerjiniz var ise farklı bi kür deneyin neler denediniz bu zamana kadar
Yok denemedim BN ilaç kullanıyorum 2 senedir evliyim lupus ve kalınbagırsak hastasymm doktor sorun yok dedi ama olmadı herkesin hastalıklı deyim çocuğu olmıcak gözüyle bakıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…