-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #1.461
Yok denemedimmmMrb alerjiniz var ise farklı bi kür deneyin neler denediniz bu zamana kadar
Canımm sen onlara kulak asmaya hasta olmayı sen mi istedin rabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin de milletin şom ağzı kapansınbana
Yok denemedim BN ilaç kullanıyorum 2 senedir evliyim lupus ve kalınbagırsak hastasymm doktor sorun yok dedi ama olmadı herkesin hastalıklı deyim çocuğu olmıcak gözüyle bakıyo
İşallah çok istiyorum olmuyoHayırlısıyla tez vakitte bizde bebislerimizi kavussak Allah'ın izniyle
Yarın regl bitiyo salı günü soğan kürü denicemCanımm sen onlara kulak asmaya hasta olmayı sen mi istedin rabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin de milletin şom ağzı kapansın
İnşallah şifa olur canimYarın regl bitiyo salı günü soğan kürü denicem
Canım biiznillah olur inan ve sadece ALLAHTAN işte başka gidecek kapımız yok dua edicez gayret edicez sebepleri Arıcazİşallah çok istiyorum olmuyo
Çok iyi olur canım aynenYarın regl bitiyo salı günü soğan kürü denicem
Soğan kürü olmazsa macun denicem herşeyi yapcammmCanım biiznillah olur inan ve sadece ALLAHTAN işte başka gidecek kapımız yok dua edicez gayret edicez sebepleri Arıcaztarçınsız bi şey yapabilirsin hayıt tohumu kaynatıp içebilirsin , soğan kürü yapabilirsin , macunlar var nette araştır birini yap bence canım
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin sonra bizeSoğan kürü olmazsa macun denicem herşeyi yapcammm
Canım sanki soğan kürü kisti olanlar kullanıyor. En azından saraçoğlu öyle tarif etmiş. Bi araştır istersen önceSoğan kürü olmazsa macun denicem herşeyi yapcammm
Sanmıyorum canım adet belirtisi bildiğin pek bi fark yok bakalım gelecek aya kaldı yine hayırlısı artıkBelki gebelik belirtisidir canım
Öyle canım biraz daha sabırSanmıyorum canım adet belirtisi bildiğin pek bi fark yok bakalım gelecek aya kaldı yine hayırlısı artık
Bence devam edebiliriz kuzumKızlar liste bitiyor devam edelimi devam edersek hangi duaları okuyalim
Devam edelim bence iyi geliyor bana manevi güçKızlar liste bitiyor devam edelimi devam edersek hangi duaları okuyalim