Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hım anladım canım doğru ben adetin 3. Günü başladım. Kimisi diyor ki yumurtlamayı görünce bırak kimisi diyor yok devam et bende o yüzden bi ikilemde kaldım ama kullanıyorm yani hayır olsun inşallah

Hım anladım canım doğru ben adetin 3. Günü başladım. Kimisi diyor ki yumurtlamayı görünce bırak kimisi diyor yok devam et bende o yüzden bi ikilemde kaldım ama kullanıyorm yani hayır olsun inşallah
Aynen bende yumurtlamayı görünce bırakılması gerektiğini biliyorum. Aslında mantıklı da geldi o şekilde . Sonuçta hayit kaliteli bir şekilde yumurtlamayı sağlıyor yardımcı oluyor daha doğrusu yumurtlama olduktan sonra farklı bir etkisi olabilir

Bilmiyorum kuzum ya hala da kullanıyorm bıraksam mı acaba

Bende samsunda yasiyorum. Bel agrim cok var normalde bu kadar agrimazdi insallah hayırlı haberdar... Bide bugun internetten gebelik testi sipariş verdim bi kaç gune gelir heralde

Bende samsunda yasiyorum. Bel agrim cok var normalde bu kadar agrimazdi insallah hayırlı haberdar... Bide bugun internetten gebelik testi sipariş verdim bi kaç gune gelir heralde
Sizn çocuğunuz var sanırım profilden dolayı diyorum hayırlısı olsun hakkınızda inşallah çok bekletmeden gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…