- 17 Ağustos 2019
- 7.481
- 8.175
- 28
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #1.321
Hım anladım canım doğru ben adetin 3. Günü başladım. Kimisi diyor ki yumurtlamayı görünce bırak kimisi diyor yok devam et bende o yüzden bi ikilemde kaldım ama kullanıyorm yani hayır olsun inşallahHayırlısı olsun insallah Allah gönlüne göre versinbenim şöyle oldu hayit i hep duyuyordum ama almadım bir şekilde rast geldi aldım adetin 2. Yada 3. Günü başlanılması gerekiyormuş fakat ben bunu kullandım direk bilmiyordum . Gerçi adetim de çok düzenli sayılmaz . Burdada herkes adet dişi baslanilmamasi gerektiğini söyleyince bende korktum bıraktım. Bir hafta oluyor. Adet olunca tekrar başlarım da dedim
Aynen bende yumurtlamayı görünce bırakılması gerektiğini biliyorum. Aslında mantıklı da geldi o şekilde . Sonuçta hayit kaliteli bir şekilde yumurtlamayı sağlıyor yardımcı oluyor daha doğrusu yumurtlama olduktan sonra farklı bir etkisi olabilirHım anladım canım doğru ben adetin 3. Günü başladım. Kimisi diyor ki yumurtlamayı görünce bırak kimisi diyor yok devam et bende o yüzden bi ikilemde kaldım ama kullanıyorm yani hayır olsun inşallah
Bilmiyorum kuzum ya hala da kullanıyorm bıraksam mı acabaAynen bende yumurtlamayı görünce bırakılması gerektiğini biliyorum. Aslında mantıklı da geldi o şekilde . Sonuçta hayit kaliteli bir şekilde yumurtlamayı sağlıyor yardımcı oluyor daha doğrusu yumurtlama olduktan sonra farklı bir etkisi olabilir
İstersen biraz araştır tekrardan canım yani ona göre bırak yada devam etBilmiyorum kuzum ya hala da kullanıyorm bıraksam mı acaba
Öyle yapayım canım senin bat ne zman tam olarakİstersen biraz araştır tekrardan canım yani ona göre bırak yada devam et
Bat 8 nisan canım bakalım zannetmiyorum amaÖyle yapayım canım senin bat ne zman tam olarak
Hiç belli olmaz canım hayrlısı olsun inşallahBat 8 nisan canım bakalım zannetmiyorum ama
Sizn çocuğunuz var sanırım profilden dolayı diyorumBende samsunda yasiyorum. Bel agrim cok var normalde bu kadar agrimazdi insallah hayırlı haberdar... Bide bugun internetten gebelik testi sipariş verdim bi kaç gune gelir heralde
Evet cok sukur iki tane var biri 11 yasinda digeri 8 yasinda nasip ederse Rabbim 3.yu istiyoruzSizn çocuğunuz var sanırım profilden dolayı diyorumhayırlısı olsun hakkınızda inşallah çok bekletmeden gelir
Maşallah allah hayırlı uzun ömür nasip etsin evlatlarına annesine babasına vatanına milletine hayırlı bireyler olsunlar inşallahEvet cok sukur iki tane var biri 11 yasinda digeri 8 yasinda nasip ederse Rabbim 3.yu istiyoruz
Amin aminnn insalllahhhMaşallah allah hayırlı uzun ömür nasip etsin evlatlarına annesine babasına vatanına milletine hayırlı bireyler olsunlar inşallahRabbim üçüncüyü de hemen nasip etsin
Ağzına yüreğine sağlık Allah razı olsun canım
O nasıl bir şeymiş öyle?Ben bu ay adet olursam inşallah olmam şu an bir gün geciktisüt maydanoz buharını denicem baya faydaliymis rahim için
Uykum var uyuyamıyorumKızlar nasılsınız oruç nasıl gidiyor
Günaydın canımGünaydın kızlar