- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.432
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #1.301
Bende varım evlendigime 10 ay oldu hiç korunmadim bizde cocuk istiyoruzMrb canım ben varım 10 aydır çocuk istiyoruz uğraşıyoruz olana kadar durmak yok
Bu sitede biri maydonoz hamile olan için iyi değil demişti yanlış hatirlamiyosamBen bu ay adet olursam inşallah olmam şu an bir gün geciktisüt maydanoz buharını denicem baya faydaliymis rahim için
Aramıza hoş geldin canım kurnfalan denedin mi pekiBende varım evlendigime 10 ay oldu hiç korunmadim bizde cocuk istiyoruz
Yok canım daha hamile değilim zaten Allah gösterir inşallah o günleriBu sitede biri maydonoz hamile olan için iyi değil demişti yanlış hatirlamiyosam
Amin inşallah canımYok canım daha hamile değilim zaten Allah gösterir inşallah o günleri❤
Yok canım yapmadim ama yapmayı düşünüyorum çünkü 10 gün oldu gecikti bu kadar gecikmezdi gerçi belirtiler yok ama emin olup ona göre egzersiz yaparım sökülmesi icinMucizemm222 canım test flan yaptın mı d
Hosbulduk kur denemedim ama bu ay prefert diye bi jel aldımAramıza hoş geldin canım kurnfalan denedin mi peki
Yap canım baya olmuşYok canım yapmadim ama yapmayı düşünüyorum çünkü 10 gün oldu gecikti bu kadar gecikmezdi gerçi belirtiler yok ama emin olup ona göre egzersiz yaparım sökülmesi icin
Gerçekten 10 gun nasıl bekleyebildin tebrik ederim yaaYok canım yapmadim ama yapmayı düşünüyorum çünkü 10 gün oldu gecikti bu kadar gecikmezdi gerçi belirtiler yok ama emin olup ona göre egzersiz yaparım sökülmesi icin
8 gün kaldi benim de adetimeSenin adetin ne zaman
Ben İstanbul canımBu arada nerede yaşıyorsunuz bayanlar
Ben AdanaBu arada nerede yaşıyorsunuz bayanlar
Canımm bende bu ay ilk defa hayıt suyu kullandım fakat ben bırakmadım hala devam ediyorumBende bu ay ilk defa hayıt kullandım. Bi haftadır icmiyorum Ve su an da kaşığımda dün geceden beri öyle bir agri var ki anlatamam sol taraf. Ara ara bıçak saplanıyor sürekli de devam eden içten bir sizi var . Adetime de 12 gün var bakalım sancının sebebi gebelik mi yoksa enfeksiyon mu
Hayırlısı olsun insallah Allah gönlüne göre versinCanımm bende bu ay ilk defa hayıt suyu kullandım fakat ben bırakmadım hala devam ediyorum