- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #1.281
Oluruna bırakmak lazım da bat yaklaştıkça stres oluyorBenim de 3 mayıs dananın kuyruğu kopuyor bu ay ben de ümitiyim enteresan bi şekildeAma ümitlendiğim ve kırmızıları gördüğüm çook aylar olduğunu düşünürsek çok da şey yapmamak lazım
Batlarımız aynı canımm bat günü gelsin kırmızı görmek 9 ay boyunca nasip olmasın inşallahhBenim de 3 mayıs dananın kuyruğu kopuyor bu ay ben de ümitiyim enteresan bi şekildeAma ümitlendiğim ve kırmızıları gördüğüm çook aylar olduğunu düşünürsek çok da şey yapmamak lazım
Hmmm olmuş o zaman hayırlısı ile inşallahOvu testi yapmıştım canım pikten sonra silik çizgi gördüm
Ah amiin canım mübareğiyleBatlarımız aynı canımm bat günü gelsin kırmızı görmek 9 ay boyunca nasip olmasın inşallahh
Cenab’ı haktan ümit kesilmezzOluruna bırakmak lazım da bat yaklaştıkça stres oluyorbelkide ümitlerin doğrudur belli olmaz
Hakkımızda hayırlı ne ise o olsun kuzumCenab’ı haktan ümit kesilmezzcanım önce sende inşallah görelim ümidimiz artsın ❤
Amin canım aminHakkımızda hayırlı ne ise o olsun kuzum
Cenab’ı haktan ümit kesilmezzcanım önce sende inşallah görelim ümidimiz artsın ❤
Aaa karamsar olmayın hadi bakalım hayırlı haberlerinizi bekliyorum inşallah dualarımız kabul olmuştur güzel.haberlerle gelin burayaHakkımızda hayırlı ne ise o olsun kuzum
İnşallah canımAaa karamsar olmayın hadi bakalım hayırlı haberlerinizi bekliyorum inşallah dualarımız kabul olmuştur güzel.haberlerle gelin buraya
Bende 3 mayısBenim de 3 mayıs dananın kuyruğu kopuyor bu ay ben de ümitiyim enteresan bi şekildeAma ümitlendiğim ve kırmızıları gördüğüm çook aylar olduğunu düşünürsek çok da şey yapmamak lazım
Diğer topiklerde falan da o kadar çok 3 mayıs var ki o tarihte müjde patlaması yaşanacak bence kkdaBende 3 mayıs
İnşAllah canımDiğer topiklerde falan da o kadar çok 3 mayıs var ki o tarihte müjde patlaması yaşanacak bence kkda
Ay hadi bakalımmBende 3 mayıs 🖐
Hayırlısı diyelim canım inşallah hepimiz içinAy hadi bakalımm
Canım hiç tadavi falann görmedin miBende 5 yıl ile başı çekeyim
Doğal yolla mı oldu canımAsla umudunuzu kaybetmeyin. Pcoslu olmama ragmen hamile kaldım ben. Çocuk istediginizde evinizden inciri eksik etmeyin sakın. Bol bol tüketin. Hatta incir havuc kürünüde yapın. Birde kenzül arş ve meryem suresini okuyun her gece yatmadan. Ama unutmayın en en en önemlisi kafanızdan ille bebek olacak düşüncesini atın. Biliyorum zor ama Allah büyük diyip duanın gücüne inanırsanız herşey olur
Umut oldunuz motive ettiniz çok sağ olunAsla umudunuzu kaybetmeyin. Pcoslu olmama ragmen hamile kaldım ben. Çocuk istediginizde evinizden inciri eksik etmeyin sakın. Bol bol tüketin. Hatta incir havuc kürünüde yapın. Birde kenzül arş ve meryem suresini okuyun her gece yatmadan. Ama unutmayın en en en önemlisi kafanızdan ille bebek olacak düşüncesini atın. Biliyorum zor ama Allah büyük diyip duanın gücüne inanırsanız herşey olur
Aramıza hoş geldin canım problem mi var pekiBende 5 yıl ile başı çekeyim