Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hayıt suyu alırken aktar bana da arı sütü bal polen vermişti pahalı diye almadım. Sen ne kadar aldın canım. Bir de çay dediğin şey salma çay gibi flan mı nasıl oluyor

Canım hayıt suyu alırken aktar bana da arı sütü bal polen vermişti pahalı diye almadım. Sen ne kadar aldın canım. Bir de çay dediğin şey salma çay gibi flan mı nasıl oluyor
İnternetten aldım 32 tlye canım. Diğeri de yeşil çay gibi. Sıcak suda demliyorum.

O nasıl bir şeymiş öyle?
Canım ben sana şöyle özet geçeyim sütle maydonozu kaynatıyoruz ve teninizi yakmicak kadar soğuyunca buharına oturuyoruz o buhar iltihabı tüpleri falan temizliyor ve sıcak olduğu için kan dolaşımını arttiyor rahimde

Canım çok pahalı değil arı sütü polen karışımı bende kullandım ve faydasını gördüm 25 lira gibi birşeye almıştım hatta eşime de yedirmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…