- 9 Aralık 2019
- 347
- 414
- 33
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #1.341
Canım hayıt suyu alırken aktar bana da arı sütü bal polen vermişti pahalı diye almadım. Sen ne kadar aldın canım. Bir de çay dediğin şey salma çay gibi flan mı nasıl oluyorSelam kızlar, ben de arı sütü bal polen karışımı, hayıt suyu ve testere dişli aslan pençesi çayı kullanıyorum bu ay. Geçen aylarda klomen vd kullandım ama onlar beni strese soktu sanırım. Olmadı. Bu aya allah kerim diyorum.
İnternetten aldım 32 tlye canım. Diğeri de yeşil çay gibi. Sıcak suda demliyorum.Canım hayıt suyu alırken aktar bana da arı sütü bal polen vermişti pahalı diye almadım. Sen ne kadar aldın canım. Bir de çay dediğin şey salma çay gibi flan mı nasıl oluyor
İkisinin de 15 gün için bırakın diyenini de gördüm ara vermeden kullanın diyenini de. Kafam benim de karışık o yüzdenİnternetten aldım 32 tlye canım. Diğeri de yeşil çay gibi. Sıcak suda demliyorum.
Al bende de o kadar bende hayıt suyu kullanıyorm sadece geçen pazartesi gördüm yumurtlamayı ama devam ediyorum içmeyeİkisinin de 15 gün için bırakın diyenini de gördüm ara vermeden kullanın diyenini de. Kafam benim de karışık o yüzden
Yumurtlama içinde sıkı takip gerekiyor. Valla onu da takip edecek halim kalmadı. Saldım peşiniAl bende de o kadar bende hayıt suyu kullanıyorm sadece geçen pazartesi gördüm yumurtlamayı ama devam ediyorum içmeye
Hayırlısı diyip bekliyorum bakalımYumurtlama içinde sıkı takip gerekiyor. Valla onu da takip edecek halim kalmadı. Saldım peşini
Bende adet tarihine kadar kullanacağım zaten olursa gebelik yok adet geçerse bırakırım canım sende öyle yap olmadıYumurtlama içinde sıkı takip gerekiyor. Valla onu da takip edecek halim kalmadı. Saldım peşini
Sıcaktan mi bizim ev yanıyor cayır cayır iyice yaz geldi artıkUykum var uyuyamıyorum
Canım ben sana şöyle özet geçeyim sütle maydonozu kaynatıyoruz ve teninizi yakmicak kadar soğuyunca buharına oturuyoruz o buhar iltihabı tüpleri falan temizliyor ve sıcak olduğu için kan dolaşımını arttiyor rahimdeO nasıl bir şeymiş öyle?
Yarın mı test yapacaksınCanım ben sana şöyle özet geçeyim sütle maydonozu kaynatıyoruz ve teninizi yakmicak kadar soğuyunca buharına oturuyoruz o buhar iltihabı tüpleri falan temizliyor ve sıcak olduğu için kan dolaşımını arttiyor rahimde
Canım çok pahalı değil arı sütü polen karışımı bende kullandım ve faydasını gördüm 25 lira gibi birşeye almıştım hatta eşime de yedirmistimCanım hayıt suyu alırken aktar bana da arı sütü bal polen vermişti pahalı diye almadım. Sen ne kadar aldın canım. Bir de çay dediğin şey salma çay gibi flan mı nasıl oluyor
Vallahi içimden hiç yapmak gelmiyor ki bıktım artık tek çizgiyi görmekten belirtiler yok hiçYarın mı test yapacaksınmerakla bekliyorum
Kız bana 350 lira dedi içinde bal arı sütü polen var dediCanım çok pahalı değil arı sütü polen karışımı bende kullandım ve faydasını gördüm 25 lira gibi birşeye almıştım hatta eşime de yedirmistim
Hayır canım neymiş o öyle macun gibi birseydir bak istersen fotosunu atayım biraz daha var hatta evdeKız bana 350 lira dedi içinde bal arı sütü polen var dedi
Adetin normalde geçiyormudu sormuştum ama unuttum canım.10 gün az değil yani yoksa da adet olmak için bişeyler yaparsınVallahi içimden hiç yapmak gelmiyor ki bıktım artık tek çizgiyi görmekten belirtiler yok hiç
Olur canım at bakalımHayır canım neymiş o öyle macun gibi birseydir bak istersen fotosunu atayım biraz daha var hatta evde
Bak canım böyle birşeyOlur canım at bakalım