Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
🙏🙏 Bismillahirrahmanirrahim 🙏🙏

Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle

🙏 500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım 🙏

🤲🤲🤲 Hergun bir arkadaşımıza okuyacağız süremiz 1 gün🤲

Z Zeynepfz5 .
Ahsen555 Ahsen555 .
adessa01 adessa01 .
Mucizemm222 Mucizemm222 .
Life light Life light .
lettyortiz lettyortiz .
Humeyrosssssss Humeyrosssssss .
Magnifiaque Magnifiaque .
K Kubkubra
Larka Larka . 🌹OKUNACAK ARKADAŞIMIZ
R rknydn
🤗🤗🤗 Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur 😍😍

🙏🙏🙏Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar🙏🙏🙏

Arkadaşlar eski sayfalara baktım ve iki gün boyunca okumayan arkadaşları çıkarttım listeden hak geçmesin isteyeni dahil ederiz yine ♥🙏

🙏🙏 Bismillahirrahmanirrahim 🙏🙏

Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle

🙏 500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım 🙏

🤲🤲🤲 Hergun bir arkadaşımıza okuyacağız süremiz 1 gün🤲

Z Zeynepfz5 .
Ahsen555 Ahsen555 .
adessa01 adessa01 .
Mucizemm222 Mucizemm222 . OKUDU
Life light Life light .
lettyortiz lettyortiz .
Humeyrosssssss Humeyrosssssss .
Magnifiaque Magnifiaque .
K Kubkubra
Larka Larka . 🌹OKUNACAK ARKADAŞIMIZ
R rknydn
🤗🤗🤗 Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur 😍😍

🙏🙏🙏Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar🙏🙏🙏

Arkadaşlar eski sayfalara baktım ve iki gün boyunca okumayan arkadaşları çıkarttım listeden hak geçmesin isteyeni dahil ederiz yine ♥🙏

Bende bu ay ilk defa hayıt kullandım. Bi haftadır icmiyorum Ve su an da kaşığımda dün geceden beri öyle bir agri var ki anlatamam sol taraf. Ara ara bıçak saplanıyor sürekli de devam eden içten bir sizi var . Adetime de 12 gün var bakalım sancının sebebi gebelik mi yoksa enfeksiyon mu 😀🙏

Bende bu ay ilk defa hayıt kullandım. Bi haftadır icmiyorum Ve su an da kaşığımda dün geceden beri öyle bir agri var ki anlatamam sol taraf. Ara ara bıçak saplanıyor sürekli de devam eden içten bir sizi var . Adetime de 12 gün var bakalım sancının sebebi gebelik mi yoksa enfeksiyon mu 😀🙏
Canımm bende bu ay ilk defa hayıt suyu kullandım fakat ben bırakmadım hala devam ediyorum

Canımm bende bu ay ilk defa hayıt suyu kullandım fakat ben bırakmadım hala devam ediyorum
Hayırlısı olsun insallah Allah gönlüne göre versin 🙏 benim şöyle oldu hayit i hep duyuyordum ama almadım bir şekilde rast geldi aldım adetin 2. Yada 3. Günü başlanılması gerekiyormuş fakat ben bunu kullandım direk bilmiyordum . Gerçi adetim de çok düzenli sayılmaz . Burdada herkes adet dişi baslanilmamasi gerektiğini söyleyince bende korktum bıraktım. Bir hafta oluyor. Adet olunca tekrar başlarım da dedim

X