Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de 3 mayıs dananın kuyruğu kopuyor bu ay ben de ümitiyim enteresan bi şekilde 🤷🏻‍♀️ Ama ümitlendiğim ve kırmızıları gördüğüm çook aylar olduğunu düşünürsek çok da şey yapmamak lazım 😬
Batlarımız aynı canımm bat günü gelsin kırmızı görmek 9 ay boyunca nasip olmasın inşallahh

Asla umudunuzu kaybetmeyin. Pcoslu olmama ragmen hamile kaldım ben. Çocuk istediginizde evinizden inciri eksik etmeyin sakın. Bol bol tüketin. Hatta incir havuc kürünüde yapın. Birde kenzül arş ve meryem suresini okuyun her gece yatmadan. Ama unutmayın en en en önemlisi kafanızdan ille bebek olacak düşüncesini atın. Biliyorum zor ama Allah büyük diyip duanın gücüne inanırsanız herşey olur 😇

Asla umudunuzu kaybetmeyin. Pcoslu olmama ragmen hamile kaldım ben. Çocuk istediginizde evinizden inciri eksik etmeyin sakın. Bol bol tüketin. Hatta incir havuc kürünüde yapın. Birde kenzül arş ve meryem suresini okuyun her gece yatmadan. Ama unutmayın en en en önemlisi kafanızdan ille bebek olacak düşüncesini atın. Biliyorum zor ama Allah büyük diyip duanın gücüne inanırsanız herşey olur 😇
Doğal yolla mı oldu canım

Umut oldunuz motive ettiniz çok sağ olun 🌸

X