Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anlaşıldı canım senin tempo yoğun akşamdan da uyku bastırıyor haliyle ALLAH hepimize kolaylıklar versin kuzum

Hanımlar okuduğunuz dualarda bende size eslik etmek isterim nasil yapacağız.
Bu arada heveslenmek istemiyorum ama belinde cok ağrı oluyor ve sag kasigima sancı giriyor rabbim insallah nasip eder..
Aramıza hoş geldin Tabi ki de ederiz canım çok basit her gün bir kişiye okuyoruz

Bismillahirrahmanirrahim

Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle

500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım

Hergun bir arkadaşımıza okuyacağız süremiz 1 gün

Z Zeynepfz5 .
Ahsen555 .
adessa01 .
Mucizemm222
Life light .
lettyortiz .
Humeyrosssssss .
Magnifiaque .
K Kubkubra OKUNACAK ARKADAŞIMIZ
Larka .
R rknydn
Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur

Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar

Arkadaşlar eski sayfalara baktım ve iki gün boyunca okumayan arkadaşları çıkarttım listeden hak geçmesin isteyeni dahil ederiz yine ♥

Bismillahirrahmanirrahim

Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle

500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım

Hergun bir arkadaşımıza okuyacağız süremiz 1 gün

Z Zeynepfz5 .
Ahsen555 . OKUDU
adessa01 .
Mucizemm222 . OKUDU
Life light . OKUDU
lettyortiz .
Humeyrosssssss .
Magnifiaque . OKUDU
K Kubkubra OKUNACAK ARKADAŞIMIZ
Larka .
R rknydn OKUDU
Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur

Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar

Arkadaşlar eski sayfalara baktım ve iki gün boyunca okumayan arkadaşları çıkarttım listeden hak geçmesin isteyeni dahil ederiz yine ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…