- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #1.221
Sen nerdesinAz kaldı canım hangi ildesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen nerdesinAz kaldı canım hangi ildesin
Bende istanbuldayım canımSen nerdesin
Bugün burası baya sessizdi canım ya bi ses oldun valla ben uzanıyorum iftar sonrası toparlama peşine çay namaz vs uzandım bayadır uzanır vaziyetteyim senden naberNabiyorsunuzz kizlarrr
Beni de bir uyku bastırdı ki çok fenaydim kalktım abdest aldım dualarımı okumam için açıldım birazBugün burası baya sessizdi canım ya bi ses oldun valla ben uzanıyorum iftar sonrası toparlama peşine çay namaz vs uzandım bayadır uzanır vaziyetteyim senden naber ☺
Oh iyi yaptın canım sabahları erkenci misin yoksa uyuyabiliyor musunBeni de bir uyku bastırdı ki çok fenaydim kalktım abdest aldım dualarımı okumam için açıldım biraz
Gecikmen varmış canımm olabilir testin yok mu yapsaydınKızlar merhaba 2 aylık evliyim evliliğimin ilk günü 13 mart adet günümdü 3 gün oldu bitti sonrasında hiç korunma olmadı adetim şuan 11 gün gcikti test yaptım negatif kasık ve bel ağrısı var ve 10. Gün geckmede ilişki sonrası akıntıyla karışık kan geldi sonrası hiç kan yok sizce gebelik olabilrmi böyle bir şey yaşayan varmı
5.gün yaptım negatif 9.gün negatif 10 .gün ilişki oldu ve akıntılı çok az kanama geldi adet oldum sandım bgun 11. Gün hala olmadım negatif ama gebelik olabilrmi sizceGecikmen varmış canımm olabilir testin yok mu yapsaydın
Geç döllenmeyse olabilir canım5.gün yaptım negatif 9.gün negatif 10 .gün ilişki oldu ve akıntılı çok az kanama geldi adet oldum sandım bgun 11. Gün hala olmadım negatif ama gebelik olabilrmi sizce
İnşallah öyledirGeç döllenmeyse olabilir canım
Olabilir neden olmasın kan testi yaptır bence en azından aklındaki soru işareti kalkar5.gün yaptım negatif 9.gün negatif 10 .gün ilişki oldu ve akıntılı çok az kanama geldi adet oldum sandım bgun 11. Gün hala olmadım negatif ama gebelik olabilrmi sizce
Pazartesi yaptırcam inşallah 14. Gün oluyor ozaman bişe varsa çıkar sanırımOlabilir neden olmasın kan testi yaptır bence en azından aklındaki soru işareti kalkar
Ah canım benim uykum çok bölünüyor mesela sahur yapıp uyuycagim saat 3 gibi 7 buçukta eşime kahvaltı hazirliycagim sonra uyursan uyurum sonra yine eşim öğlen yemeğine geliyor 12 de ona yemek hazırlamak için 11 de uyanamam lazım sersem oluyorumOh iyi yaptın canım sabahları erkenci misin yoksa uyuyabiliyor musun
Aramıza hoş geldin canım inşallah hamilesindirKızlar merhaba 2 aylık evliyim evliliğimin ilk günü 13 mart adet günümdü 3 gün oldu bitti sonrasında hiç korunma olmadı adetim şuan 11 gün gcikti test yaptım negatif kasık ve bel ağrısı var ve 10. Gün geckmede ilişki sonrası akıntıyla karışık kan geldi sonrası hiç kan yok sizce gebelik olabilrmi böyle bir şey yaşayan varmı
Teşekkür ederim inşallah öyledir Allah ım isteyen herkese nasip etsin bebişsiz kimse kalmasınAramıza hoş geldin canım inşallah hamilesindir