Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bismillahirrahmanirrahim

Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle

500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım

Hergun bir arkadaşımıza okuyacağız süremiz 1 gün

Z Zeynepfz5 . OKUDU
Ahsen555 . OKUDU
adessa01 .
Mucizemm222
Life light . OKUDU
lettyortiz .
Humeyrosssssss . OKUDU
Magnifiaque . Zeynep kızı MERVE Okunacak arkadaşımız
K Kubkubra OKUDU
Larka . OKUDU
Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur

Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar

Arkadaşlar eski sayfalara baktım ve iki gün boyunca okumayan arkadaşları çıkarttım listeden hak geçmesin isteyeni dahil ederiz yine ♥

Bismillahirrahmanirrahim

Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle

500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım

Hergun bir arkadaşımıza okuyacağız süremiz 1 gün

Z Zeynepfz5 . OKUDU
Ahsen555 . OKUDU
adessa01 .
Mucizemm222 OKUDU
Life light . OKUDU
lettyortiz .
Humeyrosssssss . OKUDU
Magnifiaque . Zeynep kızı MERVE Okunacak arkadaşımız
K Kubkubra OKUDU
Larka . OKUDU
Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur

Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar

Arkadaşlar eski sayfalara baktım ve iki gün boyunca okumayan arkadaşları çıkarttım listeden hak geçmesin isteyeni dahil ederiz yine ♥

Bugün burası baya sessizdi canım ya bi ses oldun valla ben uzanıyorum iftar sonrası toparlama peşine çay namaz vs uzandım bayadır uzanır vaziyetteyim senden naber ☺
Beni de bir uyku bastırdı ki çok fenaydim kalktım abdest aldım dualarımı okumam için açıldım biraz

Kızlar merhaba 2 aylık evliyim evliliğimin ilk günü 13 mart adet günümdü 3 gün oldu bitti sonrasında hiç korunma olmadı adetim şuan 11 gün gcikti test yaptım negatif kasık ve bel ağrısı var ve 10. Gün geckmede ilişki sonrası akıntıyla karışık kan geldi sonrası hiç kan yok sizce gebelik olabilrmi böyle bir şey yaşayan varmı

Gecikmen varmış canımm olabilir testin yok mu yapsaydın

Oh iyi yaptın canım sabahları erkenci misin yoksa uyuyabiliyor musun
Ah canım benim uykum çok bölünüyor mesela sahur yapıp uyuycagim saat 3 gibi 7 buçukta eşime kahvaltı hazirliycagim sonra uyursan uyurum sonra yine eşim öğlen yemeğine geliyor 12 de ona yemek hazırlamak için 11 de uyanamam lazım sersem oluyorum

Aramıza hoş geldin canım inşallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…