Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zeynep kızı Merve arkadaşımız için okudum Allah kabul eylesin Allah hayırlı sağlıklı nur topu gibi bi bebiş versin tez zamanda evin şenlendirsin amin

Magnifiaque zeynep kızı merve arkadaşımız için okudum. Allah kabul etsin. Bi an önce bebişin gelir inşallah

Bismillahirrahmanirrahim

Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle

500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım

Hergun bir arkadaşımıza okuyacağız süremiz 1 gün

Z Zeynepfz5
Ahsen555 . OKUDU
adessa01 .
Mucizemm222
Life light . OKUDU
lettyortiz .
Humeyrosssssss .
Magnifiaque . Zeynep kızı MERVE Okunacak arkadaşımız
K Kubkubra
Larka . OKUDU
Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur

Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar

Arkadaşlar eski sayfalara baktım ve iki gün boyunca okumayan arkadaşları çıkarttım listeden hak geçmesin isteyeni dahil ederiz yine ♥

Canım kusura bakma hümeyrossss arkadaşımıza okuyamadım bu gün hem ona hem bu günkü arkadaşıma okicam allahın izniyle kusura bakmayın lütfen ya

Humeyross ve zeynep kızı Merve arkadaşlarımıza okudum rabbim kucağınıza tez zamanda sağlıklı güzel Salih evlatlar versin inşallah amin

Merve arkadaşımız için okudum Rabbim dualarını kabul etsin inşaallah tez vakitte kucağını doldursun evini senlendirsin Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…